οριστε,ποιος αλλος ελαβε κριτικη με πμ?
και μαλιστα τοοοοοσο αναλυτικη?
ο προηγουμενος που παραδεχεται λεει οτι εχει κι αλλα nicknames την πηδηξε χθες αλλα και ο φιλος μας με τα πμ,την πηδηξε κι αυτος
ΕΙΣΤΕ ΖΩΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΡΟΜΟΤΟΡΕΣ
ΝΤΙΠ ΓΙΑ ΝΤΙΠ ΒΛΑΚΕΣ
τα συμπερασματα δικα σας
[quote author=gy13 link=action=profile;u=81043 date=1442449621]
Αγαπητέ Συναγωνιστή,
σε διαβάζω σε διάφορα θρεντ εδω μεσα, εισαι πολυ ενεργος και προκαλεις εντασεις
!
το γιατι δεν το ξερω και δεν εχω χρονο να το ψαξω κιολας.
το μηνυμα αυτο αφορα τη σημερινη μου συναντηση με τη Ναγια(δε μου ζητησε να γραψω κατι η κοπελα προφανως, απλα θα στειλω καποια πμ σε ορισμενους για να ξερουν την εμπειρια μου μαζι της, δεν παιρνω κανεναν στο λαιμο μου)
Στο σαιτ οπως ευκολα μπορεις να δεις, δεν ειμαι καινουριο μελος, αλλα ποτε δε γραφω κριτικες. Ο λογος ειναι οτι απο τοτε που γραφτηκα υπηρχε αυτη η ρεμουλα με το ποιος ειναι προμοτορας και νταβατζακος και δεν ηθελα να μπω σε αυτη τη διαδικασια. Για καποιες περιπτωσεις (εχω κανει και καποιπα κασκαντεριλικια) ανταλασσω μηνυματα με το BABY ο οποιος μπορει να σου το επιβεβαιωσει.
Στο σπορ δεν ειμαι τακτικος, οταν εχω τη δυνατοτητα, κανω ενα μικρο δωρο στον εαυτο μου αναλογα με την εποχη.
Αυτη τη φορα, εκατσε μια καλη στο στοιχημα το σκ και ειχα ενα καλο μποναμα και σκεφτηκα να τον επενδυσω στη Ναγια. Μου κακοφανηκε κι εμενα το 2ωρο μινιμουμ αλλα με εξιταρε κιολας και σκεφτηκα να τη δοκιμασω. Εγω ημουν λοιπον το σημερινο ραντεβου της. Στο προκειμενο τωρα:
εμφανιση: στο προσωπο ειναι μια κοπελα της διπλανης πορτας (γυρω στα 30). Εμενα μου έβγαζε κατι ομορφο το προσωπο της, σε αλλους μπορει να μην αρεσει. Η μοναδικη παραφωνια ειναι η μυτουλα της η οποια το χαλαει λιγο αισθητικα. Εχει μακρια μαυρα μαλλια και ωραια σκουρα ματια.
Ειναι ψηλη κοπελα, (Πανω απο 1.70) με ωραιο λεπτο σωμα. Βυζακι μικρο, κωλος πραγματικα πολυ ωραιος σε σχημα και αφη (οχι πετρα αλλα σου αρεσει να τον χουφτωνεις συνεχεια).Η κοπελα φαινεται οτι γυμναζεται ασχετως αν το εχει αφησει τωρα λογω του καλοκαιριου. Τα ποδια της ειναι μακρια και ωραια.
Αγωνας: Το ραντεβου ηταν για 2.5 ωρες. Οταν εφτασε ηταν λιγο σφιγμενη, ηρθε με φουλ καθημερινα ρουχα (το κολαν της φωτο που ειναι κολασμενο αλλα αθλητικα παπουτσια) αλλα σε δεκα λεπτακια ειχε κανει μπανιο και ειχε αλλαξει, φορουσε ψηλοτακουνα και ενα πολυ ωραιο εφαρμοστο φορεματακι.
Εμενα μου εβγαλε κατι πολυ αγαπησιαρικο και ήταν καπως μαγκωμενη στην αρχη οποτε ο πρωτος γυρος κρατησε πολυ ωρα με προκαταρκτικα κι εκατερωθεν στοματικο. Ανελαβα να την περιποιηθω πρωτος για να ξεκλειδωσει και οντως μετα απο λιγο αρχισε να ειναι πιο χαλαρη και διαχυτικη. Επειδη ειμαι μικρος (κατω απο 30) ηξερα οτι θα εριχνα πανω απο δυο μπαλακια σε 2.5 ωρες οποτε ο πρωτος γυρος με εκατερωθεν στοματικα κρατησε λγιο λιγοτερο απο μια ωρα. Η πιπα της ειναι καλη και βαθια και κανει DT απο μονη της στο οριο του πνιγμου. Γλυφει και μπαλακια αρκετη ωρα αμα της το ζητησεις. Την εχυσα στο στομα και επειδη ηταν η πρωτη φορα, καποια σιγουρα τα καταπιε και τα υπολοιπα τα εφτυσε στο μπανιο. Στη δικη μου περιποιηση αντεδρασε πολυ θετικα μετα απο ενα σημειο κι εγινε τελειως μουσκεμα, οι φωνες της ηταν διακριτικες κι αληθινες χωρις υπερβολες.
Πηγαμε για ενα γρηγορο ντους και μετα αρχισαμε να μιλαμε λιγο, οσπου να αρχισα να τη χαιδευω και καταληξαμε να χαμουρευομαστε ξανα. Τα φιλια δεν ειναι το δυνατο της σημειο, δεν τα αποφευγει αλλα λογω του πιρσινγκ δεν ειναι απο αυτες που θα σε καταπιουν κιολας (γλωσσοφιλα δινει ομως). Εχει εναν ερασιτεχνισμο που εμενα μου αρεσε, δεν εκανε τιποτα το στημενο και με ρωτουσε συνεχεια αν καθοταν καλα ή αν ηθελα κατι να μου κανει κλπ. Βαλαμε προφυλακτικο και τη ρωτησα πως θελει να την παρω και μου απαντησε αμεσως στα 4! Την εστησα στα 4 και μου ειπε να μπω στον κωλο της, εφτυσα λιγο εβαλα δυο δαχτυλα και μετα απο λιγο μπηκα. Ειναι πολυ δουλεμενη γιατι η κοπελα το γουσταρει φουλ! (δεν εχω μεγαλη εμπειρια απο anal, μονο Lauryn και Melinda έχω δοκιμασει απο αυτο τον αγωνιστικο χωρο). Εσκουζε κανονικα αλλα μου ελεγε να συνεχισω πιο δυνατα και τελειωσα μεσα της μετα απο λιγο. ΜΟυ εξηγησε οτι το γουσταρει τοσο πολυ επειδη ανατριχιαζει λογω του πονου κι αυτο την κανει να χυνει. Ξανακαναμε ενα ντουσακι και μετα αρχισε να με πειραζει οτι φαινομαι κουρασμενος (εμενε λιγοτερο απο μια ωρα). Αρχισαμε παλι το χαμουρεμα και την εβαλα να με καβαλησει, της ταιριαζει αυτη η σταση και τριβοταν πολυ πανω μου ομως μετα απο λιγο αλλαξαμε παλι και γυρισαμε στα 4 αλλα αυτη τη φορα μπηκα στο μουνι της. Μετα απο λιγο ηρθε το φιναλε και ξαπλωσαμε ξεπνοοι (εμενε λιγοτερο απο μισαωρο). Μπηκε για μπανιο και ξαπλωσε διπλα μου. Αρχισα να τη χαιδευω παλι αλλα δεν ηξερα αν θα αντεξω και 4ο γυρο. Προσφερθηκε να μου παρει τσιμπουκι αλλα της ειπα να παω για ενα ντους να ηρεμησω και το βλεπουμε σε λιγο. Μετα το ντοους δεν ειχα δει ποση ωρα εμενε αλλα οπως την ειδα να με περιμενει στο κρεβατι δεν ηθελα και πολυ. Την εβαλα να με γλυψει λιγο, ενω εγω επαιζα με τον κωλο της και μετα εβαλα προφυλακτικο την εστησα στα 4 και μπηκα παλι στην κωλαρα της. Σε αυτο το γυρο πραγματικα την εσκισα με ολη μου τη δυναμη γιατι δεν εχυνα με τιποτα, αυτη ομως αδιαμαρτυρητα φωναζε χωρις να μου πει στιγμη "σταματα δεν αντεχω ποναω" (εδω πονουσα εγω!). Το τελος ήρθε μεσα στην κωλαρα της για δευτερη φορα.
Συνοπτικα: σε 2.5 ωρες εριξα 4 (στομα, κωλος, μουνι, κωλος)! Αμα καποιός αντεχει σε κατι τετοιο, τοτε εκτιμω οτι αξιζει. Αυτη μπορει να γαμιεται συνεχεια μονο απο κωλο, καταλαβα οτι χυνει ετσι πολυ πιο ευκολα απο κανονικα. Πηδας την κοπελα που μενει στο απεναντι διαμερισμα, η οποια φατσικα μπορει να μη σε τρελαινει αλλα την εχεις δει να πηγαινει με το κολαν της στο σουπερ μαρκετ και σε εχει καυλωσει το κωλαρακι της. Ειναι τελειως αματουρι (οπως λετε κι εσεις οι παλιοι στο φορουμ) και σε καποιες φασεις μπορει να σου πει, κατι του στιλ "μη με κοιταζεις τοσο εντονα, ντρεπομαι" και να αρχιζει να κοκκινιζει. Εμενα μου αρεσει αυτο, οτι δεν εχει μπει στο κοστουμι της "δουλειας".
Ισως να ηταν θεμα χημειας, ισως να ηταν θεμα δικης μου διαθεσης ισως ισως ισως. Εγω περασα πολυ καλα! Δεν θα αρχισω τα αγαπουλιστικα, μην τη χασετε, ειναι θεα κλπ. Οποιος γουσταρει να πηδαει μονο κωλο κι αντεχει, νομιζω οτι θα περασει καλα. Ισως την ξανασυναντησω καποια στιγμη, οταν εχω τη δυνατοτητα για αντιστοιχης διαρκειας ραντεβου γιατι μας βγηκε καλα.
Αυτα απο μένα,
συγνώμη για το σεντόνι, αλλα ηθελα να ειμαι οσο το δυνατον πιο κατατοπιστικος! οποιαδηποτε απορια, στη διαθεση σου,
να εισαι καλα!
[/quote]