αυτη η φωτογραφια κανει?
Σημερα αυτο το κολαν φορούσα...
Το κολάν και το κωλαράν καλά είναι,
αλλά δε μπορώ να πω το ίδιο και για τη φωτογραφία...
αυτη η φωτογραφια κανει?
Σημερα αυτο το κολαν φορούσα...
αντι να μιλας για κολωνιες δεν πας να κανεις κανα καλο μπανιο και να κοψεις κανα νυχι να μην εισαι σαν γυπας...........τετοια παραπονα ακουσα απο εκει που σε εστειλα, ειπαμε οχι και τετοια ρεζιλικια........αν και μαλλον θες κατι πιο αποτελεσματικο για να ξεβρωμισεις τυπε............
Δλδ σημερα δεν θα δουμε Βayern..θα περιμενουμε να δουμε το σεντονι στο μπαλκονι!
κάνει μωρό
όχι τίποτα άλλο, να τονίσει το δυνατό σου σημείο, την πατούρα σου
άντε, καλές δουλειές
Να βγάλετε και το σεντόνι στο μπαλκόνι
Καλημέρα. Ετοιμάζομαι να παω να γνωρίσω καποιον που θα μου (ανάλ -υσει) ολα τα προβλήματα μου εις βάθος.
0-3,καλυτερα...Ολυμπιακός - Μπάγερν3-0.
Να ο στόχος
Καλημέρα. Ετοιμάζομαι να παω να γνωρίσω καποιον που θα μου (ανάλ -υσει) ολα τα προβλήματα μου εις βάθος.
ελπιζω να σου τα αναλ-υσω και εγω καποια στιγμηΚαλημέρα. Ετοιμάζομαι να παω να γνωρίσω καποιον που θα μου (ανάλ -υσει) ολα τα προβλήματα μου εις βάθος.
περιμένουμε μία (αναλ-υτική) κριτική... καθώς και ένα ραντεβού με την (ψυχ-αναλ-υτρια) Ναγια!!! ;)