zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.555
- Πόντοι
- 2.756
εγωκαλημέρα! το τηλ. της το έχει τελικά κανείς;;
εγωκαλημέρα! το τηλ. της το έχει τελικά κανείς;;
εγω, χαρες δεν κανω...ρωτα την ιδια...θα σου απαντησει ρε φιλε... Λιγη υπομονη θελει...της εχω στείλει αλλά πολύ φοβάμαι ότι θα περιμένω πολύ... αν μπορεί κάποιος να το στείλει γιατί θέλω για άμεσα... θα του ήμουν υπόχρεος!
Οκ! Υπομονή! αλλά γιατί και να το είχα δεν θα έκανα Δουλειά? παίζει καιτοσπιτο σύστημα και η Αγία;;;;;;
τι λες ρε φιλαρακο τώρα;;; δηλαδή όταν και αν μου το στείλει σε πμ θα σημαίνει και αυτόματα ότι θα έχει και το κινητό μου για να το αναγνωρίσει και το σηκώσει;;;δε σηκωνει αγνωστα, απλο
φυσικα... γιατι πολυ απλα... θα ζητησει και το δικο σου... ;)τι λες ρε φιλαρακο τώρα;;; δηλαδή όταν και αν μου το στείλει σε πμ θα σημαίνει και αυτόματα ότι θα έχει και το κινητό μου για να το αναγνωρίσει και το σηκώσει;;;
εγω, χαρες δεν κανω...ρωτα την ιδια...θα σου απαντησει ρε φιλε... Λιγη υπομονη θελει...
τι λες ρε φιλαρακο τώρα;;; δηλαδή όταν και αν μου το στείλει σε πμ θα σημαίνει και αυτόματα ότι θα έχει και το κινητό μου για να το αναγνωρίσει και το σηκώσει;;;
κοιτα αγαπητε
ηδη το κουρασαμε
και κατι τελευταιο που πολλοι δε το σκεφτεστε καν...οταν δε σας αρεσει το πως παιζει η καθε μια, υπαρχουν ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ
γκε γκε???? σταματηστε πια αυτη τη κλαψομουνιαση
καλη συνεχεια
Capt over and out!!!!
Καπετανιο. Θα μου δωσεις το κινητο της ? χαχαχακοιτα αγαπητε
ηδη το κουρασαμε
και κατι τελευταιο που πολλοι δε το σκεφτεστε καν...οταν δε σας αρεσει το πως παιζει η καθε μια, υπαρχουν ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΑΛΛΕΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΕΣ
γκε γκε???? σταματηστε πια αυτη τη κλαψομουνιαση
καλη συνεχεια
Capt over and out!!!!
καλυτερο απο τις 34 παρθενες μαζι!τόσο καλό είναι ρε ???
περιεγραψε μας λιγο το σχημα, για να μπορεσουμε να απαντησουμε σε αυτην την ερωτηση...θέλω να την πάρω για λεσβιακό με μια φίλη...αξίζει??