jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Που να ξερει το παληκαρι ? Σαματις ξερει γραμματα ? Από το Μεξικο είναι για !
δεν παιζεσαι
Που να ξερει το παληκαρι ? Σαματις ξερει γραμματα ? Από το Μεξικο είναι για !
τα βλεπω εγω για αυτην...σε εχω βαλει σε καλη σειρα...υπομονη φιλε...Βρε να είναι πάντα καλά το κορίτσι και να δίνει χαρά σε όσους μπορούν να την δουν...
ΝΑGIA τα pm τα βλέπεις?????
Επαθε κατι σοβαρο το κοριτσι?Επιζώ να ειναι ολα καλα με την κοπελα και να επιςτρεψει συντομα ωστε να την γνωρίσουμε και εμεις!
Φίλε μου δεν εχει πάθει τίποτα,ειναι μια χαρά,απλα θα κανει ραντεβου απ´τον καινούριο χρονο!Επαθε κατι σοβαρο το κοριτσι?
Ναι σ ερωτευτηκε και επεσε σε μελαγχολια !!!!!Φίλε μου δεν εχει πάθει τίποτα,ειναι μια χαρά,απλα θα κανει ραντεβου απ´τον καινούριο χρονο!
Συμβαίνουν αυτα καμια φορά γι ´αυτο και εγω της δίνω λίγο χρονο να με ξεπεράσει!!!! Χρονια πολλά και να περνάμε καλά όλοι.Ναι σ ερωτευτηκε και επεσε σε μελαγχολια !!!!!
Χρονια πολλα μεγαλε να τους χαιρεσαι ολους και ολες
Συμβαίνουν αυτα καμια φορά γι ´αυτο και εγω της δίνω λίγο χρονο να με ξεπεράσει!!!! Χρονια πολλά και να περνάμε καλά όλοι.
Καλησπέρα Nagia κ χρόνια πολλά! θα ήθελα να πικοινωνήσεις μαζί μου για μία συνάντηση αύριο το απόγευμα, πολλά φιλιά..
Παναγιώτη θα σου πω μια κουβέντα σαν πιο μεγαλος.
Πρόσεχε την φάση που περνάς, το κορίτσι αλλά και οι φίλες της είναι ποοοολυυυυυ περπατημενες , πολύ ομως,και σένα και μένα και ολους μας μας έχουν για λουκουμάδες. Οποίος το χαμπαριαζει γαμει και μουγκαρει, αλεως .... αμαρτιαν ουκ έχω.
Αυτά είναι το τελευταιο μου ποστ στον παρόν τόπικ.
Top secretποιες είναι οι φίλες της;