PhantomQ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 10
- Like
- 218
- Πόντοι
- 291
εμεις αραγε 8α το γνωρισουμε ποτε το κοριτσι??
Με πολύ υπομονή στο μέλλον ίσως κάποια στιγμή να τα καταφέρεις..έχεις πολύ δρόμο πάντως
εμεις αραγε 8α το γνωρισουμε ποτε το κοριτσι??
MMG - κεκακι με κεράκι
Manaconda - ion αμυγδάλου
Panagiotidis - molto κρουασάν με γέμιση πραλίνα!
Να δω ποιος θα είναι ο υπερτυχερός που θα κλήρωσει, Ενα ταψί παστίτσιο
Υγ. Εισηγαγα νέα μόδα... Τώρα σε κάθε ραντεβου που θα κάνετε θα περιμενετε κΑι Από κάτι
έχει και χιούμορ η κοπέλα...
Και εγω αμα επαιρνα 200ευρω το 2ωρο συνεχεια μεσα στο χιουμορ θα ημουνα
Στα δίνω τα 200 , δίνεις κώλο ;
Κι εγώ χιούμορ κάνω
MMG - κεκακι με κεράκι
Manaconda - ion αμυγδάλου
Panagiotidis - molto κρουασάν με γέμιση πραλίνα!
Να δω ποιος θα είναι ο υπερτυχερός που θα κλήρωσει, Ενα ταψί παστίτσιο
Υγ. Εισηγαγα νέα μόδα... Τώρα σε κάθε ραντεβου που θα κάνετε θα περιμενετε κΑι Από κάτι
και άλλες παίρνουν 200 το 2ωρο και παραπανω και δεν έχουν...έχει κάψει καρδιέςTη μερέντα να δουμε ποιος θα ειναι ο τυχερος που θα τη φάει στο τέλος
Και εγω αμα επαιρνα 200ευρω το 2ωρο συνεχεια μεσα στο χιουμορ θα ημουνα
Εγινε...Θα δω τι μπορω να κανω...Αφου δεν βιαζεσαι και τοσο πολυ ειμαι σιγουρος οτι θα σε τακτοποιησω φιλε...Θέλω να συναντηθούμε , χωρις βιασύνη για το πότε, κατα προτίμιση την μεθεπόμενη Τρίτη 15/12 πώς μπορούμε να το κανονίσουμε ? Ευχαριστώ.
Εγινε...Θα δω τι μπορω να κανω...Αφου δεν βιαζεσαι και τοσο πολυ ειμαι σιγουρος οτι θα σε τακτοποιησω φιλε...
απο οτι βλεπω απο πανω μου, κατι υπαρχει τελικα...δεν υπάρχει σωτηρία για αυτό τον τόπο
απο οτι βλεπω απο πανω μου, κατι υπαρχει τελικα...
Φιλε μου όσα έχουμε κανει μέχρι τώρα ειναι μονο πρωινά λόγο δικού μου ωραρίου.Αυτο έλειπε να μην είμαστε νοήμονες..
Αλήθεια..κανει πρωινα ραντεβου η κοπέλα? για πες... γιατι η ίδια δεν καταδεχεται να πει.
Φιλε μου όσα έχουμε κανει μέχρι τώρα ειναι μονο πρωινά λόγο δικού μου ωραρίου.
Ok παληκαρι μου.Ξερεις οτι σέβομαι οτι λες.Παναγιώτη θα σου πω μια κουβέντα σαν πιο μεγαλος.
Πρόσεχε την φάση που περνάς, το κορίτσι αλλά και οι φίλες της είναι ποοοολυυυυυ περπατημενες , πολύ ομως,και σένα και μένα και ολους μας μας έχουν για λουκουμάδες. Οποίος το χαμπαριαζει γαμει και μουγκαρει, αλεως .... αμαρτιαν ουκ έχω.
Αυτά είναι το τελευταιο μου ποστ στον παρόν τόπικ.
α ρε ζαντ παιχταρα μουΠω πω πω πω ρε φιλε...Τι παιδαρος θα εισαι εσυ...Γαμα την Ναγια τωρα, και πες μας για σενα.....
Παναγιώτη θα σου πω μια κουβέντα σαν πιο μεγαλος.
Πρόσεχε την φάση που περνάς, το κορίτσι αλλά και οι φίλες της είναι ποοοολυυυυυ περπατημενες , πολύ ομως,και σένα και μένα και ολους μας μας έχουν για λουκουμάδες. Οποίος το χαμπαριαζει γαμει και μουγκαρει, αλεως .... αμαρτιαν ουκ έχω.
Αυτά είναι το τελευταιο μου ποστ στον παρόν τόπικ.