manaconda13
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 30 Νοε 2010
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.402
- Πόντοι
- 2.420
O.K. Αρκει να αρχισω να μιλαω κι εγω λιμανιατικα. Ισως ετσι μεινουν τα ποστ μου. καλησπέρα αγαπητε διορθωτα.απλα δεν πρεπει να κανετε καφενειακου και οφ τοπικ συζητησεις
καλημερα αγαπητε
O.K. Αρκει να αρχισω να μιλαω κι εγω λιμανιατικα. Ισως ετσι μεινουν τα ποστ μου. καλησπέρα αγαπητε διορθωτα.
πηγαινε στο νημα για την φεραρι,παω για υπνο εγω τα λεμε αυριο
:-*
Manaconda φιλε μου εσυ ήσουν με το κεράκι ρε;;;;;;Το είχα ξεχάσει ρε φιλε ας ειναι καλα ο block.Μου ειπε η Ναγια οτι στα επόμενα θα μαζευτούμε όλοι να σου κάνουμε πάρτυ έκπληξη.Εκεινη βέβαια θα φύγει αλλα στ´@ρχ@δ@ σου θα έχεις εμας!
Ιον αμυγδαλου η milka για μενα ;)
Χαχαχα τώρα με ξεβρακωσες τελείως λέμε.Δεν το είχα αναφέρει και έκανα πλακίτσα με τους αλλους τώρα.......έρχεται η σειρά μου
MMG - κεκακι με κεράκι
Manaconda - ion αμυγδάλου
Panagiotidis - molto κρουασάν με γέμιση πραλίνα!
Να δω ποιος θα είναι ο υπερτυχερός που θα κλήρωσει, Ενα ταψί παστίτσιο
Υγ. Εισηγαγα νέα μόδα... Τώρα σε κάθε ραντεβου που θα κάνετε θα περιμενετε κΑι Από κάτι
έχει και χιούμορ η κοπέλα...
MMG - κεκακι με κεράκι
Υγ. Εισηγαγα νέα μόδα... Τώρα σε κάθε ραντεβου που θα κάνετε θα περιμενετε κΑι Από κάτι
αυτα ειναι! μερικοι μερικοι περνουν και δωρακια..
MMG - κεκακι με κεράκι
εισαι κουφαλιτσα τελικα!Χαχαχα τώρα με ξεβρακωσες τελείως λέμε.Δεν το είχα αναφέρει και έκανα πλακίτσα με τους αλλους τώρα.......έρχεται η σειρά μου
MMG - κεκακι με κεράκι
Φιλε...Μεχρι να ερθει αυτη η ωρα (Αμην, ΕυλογιCον!!) δεν πας να σπρωξεις και τιποτες αλλο?Καλημέρα είμαι Θεσσαλονικιός και θα είμαι αύριο Αθήνα. Το τηλ. της Νάγιας να μου δώσει κάποιος καλός κύριος please ???
Εκπληξη χθες βραδυ σε μια φιλη μου, καλεσα την Ναγια χωρις να το ξερει και εγινε μια....
.... Απιστευτη τριπλετα !!!!
Το εχει τελικα η κοπελια !!!! Κοντεψανε να με πεθανουν τα καριολακια, σεκος ο rebetis, χαμογελαστος θα παω....
Στηρίζουμε ελληνική βιομηχανία ;)
ενταξει δεν εχω προβλημα ας μου το δωσει και η ιδια...
Μπορείς να βρεθούμε τη Δευτέρα?? στείλε μου το τηλ σου να συνεννοηθούμε για ενα 3ωρο