STRAIGHT_EDGE
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2013
- Κριτικές
- 2
- Like
- 18
- Πόντοι
- 1
Πότε έληγε/έληξε το συμβόλαιό σου;
Κανα 6μηνο εχει σιγουρα...
Πότε έληγε/έληξε το συμβόλαιό σου;
Κανα 6μηνο εχει σιγουρα...
εγω θα σε συμβουλευα να βαλεις hellas on line (hol) τεχνικη υποστηριξη και αψογη γενικα στις υπηρεσιες τις οποιες προσφερει,απο τις καλητερες γενικως κατα την γνωμη μου,αφου ειναι και η μοναδικη που περναει τωρα πια και αυτονομο δικτυοΚαλησπέρα σε όλους!
Είμαι συνδρομητής ΟΤΕ αλλά σκέφτομαι να μεταφέρω το τηλέφωνό μου στη CYTA. Ο λογαριασμός θα μειωθεί στο μισό αλλά δεν ξέρω από υποδομές τι έχουν κάνει και για τυχόν προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.
Εμπειρίες;
μπες στη ιστοσελιδα της hol και δες,αυτα που προσφερουν αλλες εταιριες για ιντερνετ μονο, προσφερει η hellas on line ιντερνετ και απεριοριστα τηλεφωνα ,και + ακομα οτι η ποιο χαμηλη ταχυτητα που ξειναει ειναι στα 6Mbps ;) .
Αν θες μονο ιντερνετ και δεν σε ενδιαφερει να βαλεις καθολου τηλεφωνεια, 15 ΕΥΡΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ 24 MBPS οχι τωρα για 2 Μbps και τετοια
Τώρα που το έβαλες τι ρωτάς , θα τα δείς μόνος σου . Πές μας επίσης εάν έχεις τηλέφωνο όταν κόβει η ΔΕΗ ..Μηπως εκανα μαλακια?
μια χαρα ειναι τυπεCyta με 4 mbps και σταθερο, 16€ για απεριοριστο χρονο,
Μηπως εκανα μαλακια? θα καλυπτει ip camera η ειναι καθαρα θεμα ρουτερ η καμερα?
Τώρα που το έβαλες τι ρωτάς , θα τα δείς μόνος σου . Πές μας επίσης εάν έχεις τηλέφωνο όταν κόβει η ΔΕΗ ..
ξεκινησε και για τηλεοραση με 3 ευρω παραπανωΗ CYTA άπό τόν Μάρτιο θά παίξη μπαλίτσα καί στήν κινητή τηλεφωνία
γενικα και εμεις εχουμε πολυ συχνα προβλημα στο περιστερι...πολυ χαμηλες ταχ. και ολο ο οτε εφταιγεμε cyta στο κεντρο της αθηνας σημερα, χωρις ιντερνετ και χωρις να απαντανε τα τηλεφωνα τουw ολη μερα, τεχνικη υποστηριξη και εξυπηρετηση, εχει κανεις το ιδιο προβλημα σημερα με τη cyta?
με cyta στο κεντρο της αθηνας σημερα, χωρις ιντερνετ και χωρις να απαντανε τα τηλεφωνα τουw ολη μερα, τεχνικη υποστηριξη και εξυπηρετηση, εχει κανεις το ιδιο προβλημα σημερα με τη cyta?
μεχρι στιγμης δεν ειχα προβλημα αλλα μονο ενα σερφαρισμα εκανα, συμβαινουν αυταολη η cyta ηταν off σημερα , ειχαν προβλημα αυτοι .. για το πουτσο ειναι γενικα παντως
πεντε ευρω το μηνα ειναι εξηντα το χρονο δηλαδη σχεδον τεσσερις λογαριασμοι cyta,πειραματα για να γλυτωσετε 5 ευρω το μηνα ; βαλτε κατι σιγουρο
ολη η cyta ηταν off σημερα , ειχαν προβλημα αυτοι .. για το πουτσο ειναι γενικα παντως