Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Στο συγκεριμενο ιδρυμα εργαζοταν η Σουλα /Σιλβια.ανταλλακτικών.Έχω γαμήσει και εκεί.Σήμερα σώζεται ακόμα και είναι συντηρημένο το κτίριο.
Στην Ιουλιανού και Λιοσίων απέναντι απο την Χωματιανού υπήρχε ένα ισόγειο μπουρδέλο το οποίο και γκρεμίστηκε για να γίνει το μαγαζί με τα στρατιωτικά είδη.
Επί της Αχαρνών στην αμέσως παράλληλη της Περγάμου απο την κάτω μεριά δεν ξέρω αν λέγεται και αυτή η οδός Ιθάκης υπήρχε υπόγειο μπουρδέλο σε νεοκλασσικό κτίριο.Το κτίριο σώζεται και σήμερα.
H οδος ονομαζεται Λαερτιου Διογενους.Επί της Αχαρνών στην αμέσως παράλληλη της Περγάμου απο την κάτω μεριά δεν ξέρω αν λέγεται και αυτή η οδός Ιθάκης υπήρχε υπόγειο μπουρδέλο σε νεοκλασσικό κτίριο.Το κτίριο σώζεται και σήμερα.
Φιλε respect.
Την Τζενη την ειχα τιμησει παμπολλες φορες.
Αψογο service και φοβερο στοματικο.
Eλληνιδα με πλουσιο στηθος.
Για καποιο διαστημα μετα την Λεπενιωτου δουλεψε στο Ελλης 3
Παρα πολλα χρονια προν ομως......
Τσατσα στην καλυτερη..........Που την βρισκουμε τωρα?
Τσατσα στην καλυτερη..........
Στη χειροτερη?
Οκ το πιασα, ούτε που το θυμόμουν αυτό.Οχι,
Μιλαω για το ακριβως απεναντι διπλα στο παρκακι. ;)
Εκει δουλευε το 1999 η Αντζυ, ευτραφης Ελληνιδα βυζαρου, με μαυρο κοντο αμλλί, που στην συνεχεια μετα το γκρεμισαμ του ιδρυματος εργαστηκε στο Μεγαλου Αλεξανδρου 17.
Το3323 ηταν αλλο ιδρυμα κα οντως εργαζοντουσαν Milf και τραβεστι οπως σωστα εγραψες.
To ιδρυμα που αβαφερεις στην Λεωνιδου, αυτη την στιγμη δεν μου ερχεται στο μυαλο.Οκ το πιασα, ούτε που το θυμόμουν αυτό.
Αλήθεια, το θυμάσαι αυτό που ήταν στην λεωνίδου στο κομμάτι μυλλέρου - πειραιώς, λίγο πιο πάνω απ'την ταβέρνα που είναι στην γωνία;
Ξέχασα να σου πω επειδή έχεις κάνει πολλές φορές αναφορές για την Κατερίνα (νοταρά-ακομινάτου) ότι πριν καναδυο χρόνια που μιλούσαμε στο κολ 11 μου είχε πει (η ίδια) ότι έκανε τα πάντα με το σωστό αντίτιμο. Εγω δεν είχε τύχει να την πάρω ποτέ ως πόρνη (στο ακομινάτου που την είχα γνωρίσει). Ήταν απ'τις πλέον χρηματόδουλες πόρνες (πάντα με βάση αυτά που μου είπε η ίδια)
Εδω σηκωνω τα χερια ψηλα.Κύπρου & Σταυροπούλου, με βυσσινιά πόρτα, περί το 1975, θυμάται κανείς; Μια όμορφη ψηλή μελαχροινή δούλευε....