You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
να στειλω μυνημα η οχι?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eparxioti123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ρε φιλε δεν την ξερει καλα καλα, θα της στειλει μηνυμα πως πρεπει οπωσδηποτε να συναντηθουν, για ενα σοβαρο λογο;Κλείστης ραντεβού πειστικά.
" Πρέπει οπωσδήποτε να σε δώ. Ύπαρχει πολύ σοβαρός λόγος. Θέλεις να βρεθούμε για καφέ? Δεν θα σε απασχολήσω πολύ. 1 ώρα από τον χρόνο σου!"
Θα νομιζει οτι θα θελει να την κοψει κομματακια και να πεταξει το πτωμα της σε κανενα παρκο.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
φίλε προσοχή στις συμβουλές του ποδο εκείνος τις δοκιμάζει μόνο με άντρες δεν είναι το ίδιο
kosnik γαμιέσαι με 32 αραπάδες.
Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Καταρχήν πρέπει να της στείλεις μήνυμα και οχι μύνημα. Μετά είναι τι θα της πεις.. οπου ότι και να της πεις θα καταλάβει οτι είσαι δειλός και μικροτσούτσουνος και δεν τολμας να την πάρεις τηλέφωνο. Κανονικά δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο κάποιον που δεν σου έχει δώσει το τηλέφωνό του. Το πρώτο που θα σε ρωτήσει είναι που βρήκες το νούμερο και εκεί πρέπει να της πεις μια καλή δικαιολογία. Αν έχει γκόμενο τότε την έκατσες τη βάρκα. Θα σε φτύσει κανονικά. Ούτε δεν θα σου απαντήσει στο μήνυμα γιατί αν είναι καμιά όμορφη θα έχει πάρα πολλά μηνύματα που το δικό σου ούτε που θα το καταλάβει. Μικρό μου ταπεινό μου δίποδο που έχεις και δικαίωμα ψήφου....ότι και να κάνεις έχει μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Θα τα καταφέρεις μόνο αν γράψεις κάτι έξυπνο χωρίς ορθογραφικά λάθη.
Απόλυτα.
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Λοιπόν να ξέρεις ότι έχεις 2 προσπάθειες αλλά αν πέσουν στο κενό και οι δύο προσπάθειες τότε δεν το ξανά συνεχίζεις και δεν θα έχεις ούτε ένα γεια με αυτήν άμα την πετύχεις κάπου τετ α τετ. Αυτό γιατί όποιες δεν μας θέλουν μία, εμείς δεν τις θέλουμε 100. Πρώτα στείλε μήνυμα και αν είναι αρνητική τότε την πετυχαίνεις τετ α τετ και της ξανά προτείνεις. 2 προσπάθειες γιατί πολλές γυναίκες θέλουν να δουν πόσο της θέλουμε και αν σου πει κατευθείαν ναι φοβάται μην την νομίζεις για εύκολη.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Ρε φιλε δεν την ξερει καλα καλα, θα της στειλει μηνυμα πως πρεπει οπωσδηποτε να συναντηθουν, για ενα σοβαρο λογο;
Θα νομιζει οτι θα θελει να την κοψει κομματακια και να πεταξει το πτωμα της σε κανενα παρκο.
Ίσα ίσα καλύτερα που δεν τον ξέρει καλά... Φαντάζομαι ξέρει το όνομά του.
Οι γυναίκες γουστάρουν τα μυστηρια....
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Λοιπόν να ξέρεις ότι έχεις 2 προσπάθειες αλλά αν πέσουν στο κενό και οι δύο προσπάθειες τότε δεν το ξανά συνεχίζεις και δεν θα έχεις ούτε ένα γεια με αυτήν άμα την πετύχεις κάπου τετ α τετ. Αυτό γιατί όποιες δεν μας θέλουν μία, εμείς δεν τις θέλουμε 100. Πρώτα στείλε μήνυμα και αν είναι αρνητική τότε την πετυχαίνεις τετ α τετ και της ξανά προτείνεις. 2 προσπάθειες γιατί πολλές γυναίκες θέλουν να δουν πόσο της θέλουμε και αν σου πει κατευθείαν ναι φοβάται μην την νομίζεις για εύκολη.
Τι λες βρε ΕΡΩΤΙΑΡΗ στον άνθρωπο;
Μόνο 2 προσπάθειες και μετά τίποτα; Ετσι τις κυνηγάτε εσείς τις γυναίκες;
Σιγά μην σας κάτσει και καμμία.... Η γυναίκα θέλει να αισθάνεται πως διεκδικείται, πως ο άλλος σπάει σίδερα για πάρτη της...
Μόλις γαμήσεις αλλάζει το σκηνικό... Εκεί την έχεις στο κλάσιμο.
gamikoulien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 18 Απρ 2007
- Κριτικές
- 14
- Like
- 47
- Πόντοι
- 5.760
ειναι βασικο το πως βρηκες το κινητο της,στο εδωσε αυτη ή απο αλλου?
αν δεν στο εδωσε αυτη μπορει να θεωρησει μαλακα καποιον που βρηκε το κινητο της και της εστειλε μνμ
κατα τα αλλα βουρ εννοειταιμ το πολυ πολυ να φας ακυρο, τι ειχαμε τι χασαμε, στα αρχιδια σου
αν δεν στο εδωσε αυτη μπορει να θεωρησει μαλακα καποιον που βρηκε το κινητο της και της εστειλε μνμ
κατα τα αλλα βουρ εννοειταιμ το πολυ πολυ να φας ακυρο, τι ειχαμε τι χασαμε, στα αρχιδια σου
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Όχι θα τον αφήσω να κάνει τις ίδιες μαλακίες που έκανα και εγώ Θα καταντήσει κουραστικός με το δόγμα ο επιμένων νικά και θα τον έχει του χεριού της η τύπισσα...Τι λες βρε ΕΡΩΤΙΑΡΗ στον άνθρωπο;
Μόνο 2 προσπάθειες και μετά τίποτα; Ετσι τις κυνηγάτε εσείς τις γυναίκες;
Σιγά μην σας κάτσει και καμμία.... Η γυναίκα θέλει να αισθάνεται πως διεκδικείται, πως ο άλλος σπάει σίδερα για πάρτη της...
Μόλις γαμήσεις αλλάζει το σκηνικό... Εκεί την έχεις στο κλάσιμο.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.875
- Πόντοι
- 506
να του πει τι? Να τρεξει πισω απο το κωλο της?Τυπε ρωτα και το μελος gl να εχεις μια γυναικεία αποψη , βοηθαει παντα ...
Η γυναίκα θέλει να αισθάνεται πως διεκδικείται, πως ο άλλος σπάει σίδερα για πάρτη της...
κλασσικη ελληνικη μαλακια, και μετα λετε γιατι ειναι ψιλομυτες οι Ελληνιδες
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
συμφωνω μητσοΝομιζει οτι ειναι κυνηγος και κατανταει μαλακας
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Όχι θα τον αφήσω να κάνει τις ίδιες μαλακίες που έκανα και εγώ Θα καταντήσει κουραστικός με το δόγμα ο επιμένων νικά και θα τον έχει του χεριού της η τύπισσα...
Ρε συ το ασφυκτικό κυνηγι γίνεται μέχρι να τη ρίξεις στο κρεββάτι. Μετά αλλάζεις το τροπάρι.
Το λάθος που κάνετε οι περισσότεροι που κυνηγάτε γκόμενες είναι αυτό. Η αγαπουλίαση συνεχίζεται.
Εγώ δε μιλάω για αγαπουλίαση.
Είναι διαφορετικό το "σε κυνηγάω για να σε πηδήξω κι είμαι τρελός για πάρτη σου γιατί θέλω να στον χώσω" κι άλλο το " αγαπούλα μου σε αγαπάω πολυ, τι θες να κάνουμε σήμερα, ό,τι διατάξεις εσύ αρχόντισσά μου!"
Τελείως διαφορετικά πράγματα.
Δείτε την ταινία η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ το πρώτο μέρος της τριλογίας με τον Συσσοβίτη και τον Αθερίδη που κυνηγάνε την ίδια γκόμενα (η Ματσούκα.... τι μουνάρα Θεέ μου)
Η Ματσούκα πάει με τον αγαπούλη Αθερίδη, αλλά αυτός δεν αλλάζει τροπάρι μετά να γίνει άντρας... Μένει κουράδας με τα αρκουδάκια που της αγοράζει. Κι ενώ αυτή του στέλνει το μήνυμα "γινε άντρας μαλάκα, δεν θέλω αγαπουλιάσεις, αυτός τίποτα, αγαπούλες και λουλούδια.!
Αυτά είναι για την αρχή ρε!
Ο Συσσοβίτης της το λέει όμως από την αρχή. Σε γουστάρω να σε πηδήξω κυρά μου! Και μόνον αυτό.
Κοιτάξτε τωρα τι κάνει ο Συσσοβίτης με τα παπούτσια. Προκειμένου να γαμήσει κουβαλάει τα παπούτσια μιας γκόμενας που είδε τυχαία, μπας και τη βρει.
Αυτός είναι ο κυνηγός!
Η ταινία είναι καλά δομημένη κι έχει πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα.
Διαχωρίστε τα πράγματα αυτά στο μυαλό σας επιτέλους να προχωρήσουμε.
Erotiaris26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 171
- Πόντοι
- 376
Θέλει κουράγιο αυτή η προσέγγιση που περιγράφεις! Αν τρελαίνεσαι για την τύπισσα δύσκολα θα αλλάξεις χαρακτήρα μετά! Αυτό μπορεί να πετύχει πιο εύκολα μόνο αν ο σκοπός είναι να γαμήσεις και όχι να δεθείς συναισθηματικά πιστεύω. Μόνο ένας ερωτευμένος θα έτρεχε τόσο πολύ! Νομίζω ότι η καλύτερη τεχνική θα ήταν μια κρύο και μια ζέστη.Ρε συ το ασφυκτικό κυνηγι γίνεται μέχρι να τη ρίξεις στο κρεββάτι. Μετά αλλάζεις το τροπάρι.
Το λάθος που κάνετε οι περισσότεροι που κυνηγάτε γκόμενες είναι αυτό. Η αγαπουλίαση συνεχίζεται.
Εγώ δε μιλάω για αγαπουλίαση.
Είναι διαφορετικό το "σε κυνηγάω για να σε πηδήξω κι είμαι τρελός για πάρτη σου γιατί θέλω να στον χώσω" κι άλλο το " αγαπούλα μου σε αγαπάω πολυ, τι θες να κάνουμε σήμερα, ό,τι διατάξεις εσύ αρχόντισσά μου!"
Τελείως διαφορετικά πράγματα.
Δείτε την ταινία η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ το πρώτο μέρος της τριλογίας με τον Συσσοβίτη και τον Αθερίδη που κυνηγάνε την ίδια γκόμενα (η Ματσούκα.... τι μουνάρα Θεέ μου)
Η Ματσούκα πάει με τον αγαπούλη Αθερίδη, αλλά αυτός δεν αλλάζει τροπάρι μετά να γίνει άντρας... Μένει κουράδας με τα αρκουδάκια που της αγοράζει. Κι ενώ αυτή του στέλνει το μήνυμα "γινε άντρας μαλάκα, δεν θέλω αγαπουλιάσεις, αυτός τίποτα, αγαπούλες και λουλούδια.!
Αυτά είναι για την αρχή ρε!
Ο Συσσοβίτης της το λέει όμως από την αρχή. Σε γουστάρω να σε πηδήξω κυρά μου! Και μόνον αυτό.
Κοιτάξτε τωρα τι κάνει ο Συσσοβίτης με τα παπούτσια. Προκειμένου να γαμήσει κουβαλάει τα παπούτσια μιας γκόμενας που είδε τυχαία, μπας και τη βρει.
Αυτός είναι ο κυνηγός!
Η ταινία είναι καλά δομημένη κι έχει πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα.
Διαχωρίστε τα πράγματα αυτά στο μυαλό σας επιτέλους να προχωρήσουμε.
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.875
- Πόντοι
- 506
Aς κανει μια κρουση.Αν κατσει εκατσε
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
να στειλει ενα μηνυμα συντομο και μελώδικο, i wanna fuck you in the assΤυπε ρωτα και το μελος gl να εχεις μια γυναικεία αποψη , βοηθαει παντα ...
Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 76.375
- Πόντοι
- 12.756
να στειλει ενα μηνυμα συντομο και μελώδικο, i wanna fuck you in the ass
Καυλιαρα gl
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις