Νέα

να στειλω μυνημα η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eparxioti123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

φίλε προσοχή στις συμβουλές του ποδο εκείνος τις δοκιμάζει μόνο με άντρες δεν είναι το ίδιο :huh:

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
 Κλείστης ραντεβού πειστικά.

" Πρέπει οπωσδήποτε να σε δώ. Ύπαρχει πολύ σοβαρός λόγος. Θέλεις να βρεθούμε για καφέ? Δεν θα σε απασχολήσω πολύ. 1 ώρα από τον χρόνο σου!"
Ρε φιλε δεν την ξερει καλα καλα, θα της στειλει μηνυμα πως πρεπει οπωσδηποτε να συναντηθουν, για ενα σοβαρο λογο;
Θα νομιζει οτι θα θελει να την κοψει κομματακια και να πεταξει το πτωμα της σε κανενα παρκο.  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
16
Καταρχήν πρέπει να της στείλεις μήνυμα και οχι μύνημα. Μετά είναι τι θα της πεις.. οπου ότι και να της πεις θα καταλάβει οτι είσαι δειλός και μικροτσούτσουνος και δεν τολμας να την πάρεις τηλέφωνο. Κανονικά δεν μπορείς να πάρεις τηλέφωνο κάποιον που δεν σου έχει δώσει το τηλέφωνό του. Το πρώτο που θα σε ρωτήσει είναι που βρήκες το νούμερο και εκεί πρέπει να της πεις μια καλή δικαιολογία. Αν έχει γκόμενο τότε την έκατσες τη βάρκα. Θα σε φτύσει κανονικά. Ούτε δεν θα σου απαντήσει στο μήνυμα γιατί αν είναι καμιά όμορφη θα έχει πάρα πολλά μηνύματα που το δικό σου ούτε που θα το καταλάβει. Μικρό μου ταπεινό μου δίποδο που έχεις και δικαίωμα ψήφου....ότι και να κάνεις έχει μικρές πιθανότητες επιτυχίας. Θα τα καταφέρεις μόνο αν γράψεις κάτι έξυπνο χωρίς ορθογραφικά λάθη.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Απόλυτα.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
Λοιπόν να ξέρεις ότι έχεις 2 προσπάθειες αλλά αν πέσουν στο κενό και οι δύο προσπάθειες τότε δεν το ξανά συνεχίζεις και δεν θα έχεις ούτε ένα γεια με αυτήν άμα την πετύχεις κάπου τετ α τετ. Αυτό γιατί όποιες δεν μας θέλουν μία, εμείς δεν τις θέλουμε 100. Πρώτα στείλε μήνυμα και αν είναι αρνητική τότε την πετυχαίνεις τετ α τετ και της ξανά προτείνεις. 2 προσπάθειες γιατί πολλές γυναίκες θέλουν να δουν πόσο της θέλουμε και αν σου πει κατευθείαν ναι φοβάται μην την νομίζεις για εύκολη.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ρε φιλε δεν την ξερει καλα καλα, θα της στειλει μηνυμα πως πρεπει οπωσδηποτε να συναντηθουν, για ενα σοβαρο λογο;
Θα νομιζει οτι θα θελει να την κοψει κομματακια και να πεταξει το πτωμα της σε κανενα παρκο.  :grin:

Ίσα ίσα καλύτερα που δεν τον ξέρει καλά... Φαντάζομαι ξέρει το όνομά του.

Οι γυναίκες γουστάρουν τα μυστηρια....  :grin:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Λοιπόν να ξέρεις ότι έχεις 2 προσπάθειες αλλά αν πέσουν στο κενό και οι δύο προσπάθειες τότε δεν το ξανά συνεχίζεις και δεν θα έχεις ούτε ένα γεια με αυτήν άμα την πετύχεις κάπου τετ α τετ. Αυτό γιατί όποιες δεν μας θέλουν μία, εμείς δεν τις θέλουμε 100. Πρώτα στείλε μήνυμα και αν είναι αρνητική τότε την πετυχαίνεις τετ α τετ και της ξανά προτείνεις. 2 προσπάθειες γιατί πολλές γυναίκες θέλουν να δουν πόσο της θέλουμε και αν σου πει κατευθείαν ναι φοβάται μην την νομίζεις για εύκολη.

Τι λες βρε ΕΡΩΤΙΑΡΗ στον άνθρωπο;

Μόνο 2 προσπάθειες και μετά τίποτα; Ετσι τις κυνηγάτε εσείς τις γυναίκες;

Σιγά μην σας κάτσει και καμμία....  Η γυναίκα θέλει να αισθάνεται πως διεκδικείται, πως ο άλλος σπάει σίδερα για πάρτη της...

Μόλις γαμήσεις αλλάζει το σκηνικό... Εκεί την έχεις στο κλάσιμο.

gamikoulien

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Απρ 2007
Κριτικές
14
Like
47
Πόντοι
5.760
ειναι βασικο το πως βρηκες το κινητο της,στο εδωσε αυτη ή απο αλλου?
αν δεν στο εδωσε αυτη μπορει να θεωρησει μαλακα καποιον που βρηκε το κινητο της και της εστειλε μνμ

κατα τα αλλα βουρ εννοειταιμ το πολυ πολυ να φας ακυρο, τι ειχαμε τι χασαμε, στα αρχιδια σου

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
  Τι λες βρε ΕΡΩΤΙΑΡΗ στον άνθρωπο;

Μόνο 2 προσπάθειες και μετά τίποτα; Ετσι τις κυνηγάτε εσείς τις γυναίκες;

Σιγά μην σας κάτσει και καμμία....  Η γυναίκα θέλει να αισθάνεται πως διεκδικείται, πως ο άλλος σπάει σίδερα για πάρτη της...

Μόλις γαμήσεις αλλάζει το σκηνικό... Εκεί την έχεις στο κλάσιμο.
Όχι θα τον αφήσω να κάνει τις ίδιες μαλακίες που έκανα και εγώ  :jerking: Θα καταντήσει κουραστικός με το δόγμα ο επιμένων νικά και θα τον έχει του χεριού της η τύπισσα...

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
[flash=200,200]
http://[flash=200,200][/flash][/fla...γγιση αχαχούχα  :dancing: :dancing: :dancing:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Όχι θα τον αφήσω να κάνει τις ίδιες μαλακίες που έκανα και εγώ  :jerking: Θα καταντήσει κουραστικός με το δόγμα ο επιμένων νικά και θα τον έχει του χεριού της η τύπισσα...

Ρε συ το ασφυκτικό κυνηγι γίνεται μέχρι να τη ρίξεις στο κρεββάτι. Μετά αλλάζεις το τροπάρι.

Το λάθος που κάνετε οι περισσότεροι που κυνηγάτε γκόμενες είναι αυτό. Η αγαπουλίαση συνεχίζεται.

Εγώ δε μιλάω για αγαπουλίαση.

Είναι διαφορετικό το "σε κυνηγάω για να σε πηδήξω κι είμαι τρελός για πάρτη σου γιατί θέλω να στον χώσω" κι άλλο το " αγαπούλα μου σε αγαπάω πολυ, τι θες να κάνουμε σήμερα, ό,τι διατάξεις εσύ αρχόντισσά μου!"

Τελείως διαφορετικά πράγματα.

Δείτε την ταινία η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ το πρώτο μέρος της τριλογίας με τον Συσσοβίτη και τον Αθερίδη που κυνηγάνε την ίδια γκόμενα (η Ματσούκα.... τι  μουνάρα Θεέ μου)

Η Ματσούκα πάει με τον αγαπούλη Αθερίδη, αλλά αυτός δεν αλλάζει τροπάρι μετά να γίνει άντρας... Μένει κουράδας με τα αρκουδάκια που της αγοράζει. Κι ενώ αυτή του στέλνει το μήνυμα "γινε άντρας μαλάκα, δεν θέλω αγαπουλιάσεις, αυτός τίποτα, αγαπούλες και λουλούδια.!

Αυτά είναι για την αρχή ρε!

Ο Συσσοβίτης της το λέει όμως από την αρχή. Σε γουστάρω να σε πηδήξω κυρά μου! Και μόνον αυτό.

Κοιτάξτε τωρα τι κάνει ο Συσσοβίτης με τα παπούτσια. Προκειμένου να γαμήσει κουβαλάει τα παπούτσια μιας γκόμενας που είδε τυχαία, μπας και τη βρει.

Αυτός είναι ο κυνηγός!

Η ταινία είναι καλά δομημένη κι έχει πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα.

Διαχωρίστε τα πράγματα αυτά στο μυαλό σας επιτέλους να προχωρήσουμε.

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
171
Πόντοι
376
  Ρε συ το ασφυκτικό κυνηγι γίνεται μέχρι να τη ρίξεις στο κρεββάτι. Μετά αλλάζεις το τροπάρι.

Το λάθος που κάνετε οι περισσότεροι που κυνηγάτε γκόμενες είναι αυτό. Η αγαπουλίαση συνεχίζεται.

Εγώ δε μιλάω για αγαπουλίαση.

Είναι διαφορετικό το "σε κυνηγάω για να σε πηδήξω κι είμαι τρελός για πάρτη σου γιατί θέλω να στον χώσω" κι άλλο το " αγαπούλα μου σε αγαπάω πολυ, τι θες να κάνουμε σήμερα, ό,τι διατάξεις εσύ αρχόντισσά μου!"

Τελείως διαφορετικά πράγματα.

Δείτε την ταινία η ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑΣ το πρώτο μέρος της τριλογίας με τον Συσσοβίτη και τον Αθερίδη που κυνηγάνε την ίδια γκόμενα (η Ματσούκα.... τι  μουνάρα Θεέ μου)

Η Ματσούκα πάει με τον αγαπούλη Αθερίδη, αλλά αυτός δεν αλλάζει τροπάρι μετά να γίνει άντρας... Μένει κουράδας με τα αρκουδάκια που της αγοράζει. Κι ενώ αυτή του στέλνει το μήνυμα "γινε άντρας μαλάκα, δεν θέλω αγαπουλιάσεις, αυτός τίποτα, αγαπούλες και λουλούδια.!

Αυτά είναι για την αρχή ρε!

Ο Συσσοβίτης της το λέει όμως από την αρχή. Σε γουστάρω να σε πηδήξω κυρά μου! Και μόνον αυτό.

Κοιτάξτε τωρα τι κάνει ο Συσσοβίτης με τα παπούτσια. Προκειμένου να γαμήσει κουβαλάει τα παπούτσια μιας γκόμενας που είδε τυχαία, μπας και τη βρει.

Αυτός είναι ο κυνηγός!

Η ταινία είναι καλά δομημένη κι έχει πολλά στοιχεία από την καθημερινότητα.

Διαχωρίστε τα πράγματα αυτά στο μυαλό σας επιτέλους να προχωρήσουμε.

Θέλει κουράγιο αυτή η προσέγγιση που περιγράφεις! Αν τρελαίνεσαι για την τύπισσα δύσκολα θα αλλάξεις χαρακτήρα μετά! Αυτό μπορεί να πετύχει πιο εύκολα μόνο αν ο σκοπός είναι να γαμήσεις και όχι να δεθείς συναισθηματικά πιστεύω. Μόνο ένας ερωτευμένος θα έτρεχε τόσο πολύ! Νομίζω ότι η καλύτερη τεχνική θα ήταν μια κρύο και μια ζέστη.

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.875
Πόντοι
506
Aς κανει μια κρουση.Αν κατσει εκατσε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.