You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
να στειλω μυνημα η οχι?
- Μέλος που άνοιξε το νήμα eparxioti123
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 112
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
ετσι ντυνονται οι λιβανεζες τυπεγοβα μαυρη στιλετο για να κανει τι? να ερθει απο το σπιτι της να ρωτησει εσενα στο σπιτι σου?
ο λιβανος ειναι το παρισι της ανατολης
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 92
- Πόντοι
- 2.357
Nαι και οι Λιβανεζοι κεραταδεs ειναι οι χασαπηδεs τηs Ανατοληsετσι ντυνονται οι λιβανεζες τυπε
ο λιβανος ειναι το παρισι της ανατολης
Αλλα πρεπει να του το πουμε στο θρεντ που ανοιξε
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
καλα κατσε να το μαθει πρωτα τυπεNαι και οι Λιβανεζοι κεραταδεs ειναι οι χασαπηδεs τηs Ανατοληs
Αλλα πρεπει να του το πουμε στο θρεντ που ανοιξε
αυτον αν του σφυριξει κανας ρουφιανος απο εδω μεσα :S
όταν θες κάτι πάρα πολύ , όλο το σύμπαν κάνει την πάπια!οταν θες κατι πρεπει να κανεις κατι για να το εχεις, η μαλακιες οτι θα συνωμοτησει το συμπαν για να στο δωσει ειναι για πουλαει βιβλια ο Κοελιο. Απο κει και περα αυτο που μετραει ειναι το πως θα χειριστεις μια πιθανη αρνητικη απαντηση, αμα δηλαδη φας κολλημα αντι να πεις απο δω παν κι αλλες εισαι χαζος. Χαζος ομως δεν εισαι αν κανεις μια πρωτη προσπαθεια.
να κάνεις κονέ με χεζμπολλάχ.Καλησπερα Λεβεντες
2 ερωτησεις:
A) Πως ανοιγω νεο θεμα???
Β) Εχω μια γειτονισα γυρα στα 43. Ειναι παντρεμενη με ενα γιο στα 5-6 ετων και ο αντρας της ειναι καμια 15αρια χρονια μεγαλυτερος της. Ειχε παντρευτει και παλιοτερα ο τυπος αλλα η γυναικα του δεν ζει πια, και εχει αλλα 2 παιδια με την πρωτη γυναικα που ζουν στην Ελβετια. Ειναι ωραιο γκομενακι για την ηλικια της. Μελαχρινο και μελαμψουλη. Προχθες χτυπησε το κουδουνι να με ρωτησει κατι και φορουσε ενα μοντερνο ταγιερ και γοβα μαυρη στιλετο, μου εφυγε η ανασα. Ξεχασα να σας πω οτι ειναι Λιβανεζα, για αυτο και το μελαμψουλη. Θελω να την στησω και να την αλλαξω τον αδοξαστο στο γαμησι, αλλα ειναι πολυ μαζεμενη. Δεν δινει δικαιωμα κανενα ωστε να σου δωσει καμια πασα να ξεκινησεις κατι. Ερχεται ο αντρας της και του ανοιγει την πορτα πριν καν φτασει αυτος. Μια φορα ανεβαινα εγω την σκαλα και ανοιξε την πορτα του διαμερισματος της νομιζωντας οτι ειναι εκεινος - γιατι επιστρεφουμε την ιδια ωρα με διαφορα 5 λεπτα- και εσκασε στα γελια. Ελληνικα δεν μιλανε, γιοκ! Αραβικα, Αγγλικα, ή Γαλλικα. Μην νομιζεται οτι ειναι ταπι. Μενουν σε πολυ ακριβο προαστειο και εχουν φραγκα τρελα. Το Παρισι το εχουν για πλακα 2-3 φορες το χρονο. Τελος παντων μιλαμε για φραγκα χοντρα! Το ζητημα ειναι πως ριχνουν την γκομενα. Θελβ να την γαμησω τρελλα....
Μη στείλεις. Βρωμάει χυλόπιτα μέχρι εδώ.μου αρεσει μια κοπελα με την οποια εχεουμε απλα ενα γεια δεν εχουμε κοινες παρεες δεν εχουμε βρεθει καμια φορα να μιλησουμε οι δυο μας μονοι και ειναι και καπως απιθανο να συμβει αυτο και αφου εχω βρει τυχαια το τηλεφωνο της σκεφτομαι να της στειλω καποιο μυνημα μηπως βρεθουμε για καφε η ποτο η κατι τελοσπαντων
Θα ηθελα να ακουσω αποψεις να το κανω η ειναι μαλακια?
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Μη στείλεις. Βρωμάει χυλόπιτα μέχρι εδώ.
Δεν το ξέρεις αυτό με σιγουριά....και αν είναι να την φάει, ας την φάει σαν άντρας....καλύτερα μια χυλόπιτα, παρά να το σκέφτεται στο μέλλον ή να κάνει το ίδιο λάθος....
Από την περιγραφή του τύπου κατάλαβα ότι μάλλον η γκόμενα doesn't give a fuck. Αν τον ενδιέφερε θα του το έδειχνε με τον τρόπο της. Για αυτό το είπα στον τύπο για να μη φάει το σκατό και μετά αισθάνεται χειρότερα.Δεν το ξέρεις αυτό με σιγουριά....και αν είναι να την φάει, ας την φάει σαν άντρας....καλύτερα μια χυλόπιτα, παρά να το σκέφτεται στο μέλλον ή να κάνει το ίδιο λάθος....
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Δεν το ξέρεις αυτό με σιγουριά....και αν είναι να την φάει, ας την φάει σαν άντρας....καλύτερα μια χυλόπιτα, παρά να το σκέφτεται στο μέλλον ή να κάνει το ίδιο λάθος....
100% χυλόπιτα θα φάει αν στείλει μήνυμα
και η χυλόπιτα με μηνύματα είναι τεράστια ξεφτίλα, έφαγα μία πριν 6 χρόνια περίπου και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει :<
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Από την περιγραφή του τύπου κατάλαβα ότι μάλλον η γκόμενα doesn't give a fuck. Αν τον ενδιέφερε θα του το έδειχνε με τον τρόπο της. Για αυτό το είπα στον τύπο για να μη φάει το σκατό και μετά αισθάνεται χειρότερα.
Υποθέτω οτι ο καθένας μιλάει με βάση τις προσωπικές του εμπειρίες...εγώ πολλές φορές μετάνοιωσα που δεν έστειλα αυτό το γαμημένο sms ή δεν πήρα ένα κωλοτηλέφωνο γι' αυτό το λέω...και η πλάκα είναι οτι πολλές φορές η γκόμενα νομίζοντας οτι ο άντρας θα κάνει την πρώτη κίνηση, περιμένει ακόμα και αν ενδιαφέρεται...και αν δεν δώσεις σημεία ζωής, απλά νομίζει οτι δεν ενδιαφέρεσαι...οπότε κάνε την κίνηση και ότι γίνει!
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
και η χυλόπιτα με μηνύματα είναι τεράστια ξεφτίλα, έφαγα μία πριν 6 χρόνια περίπου και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει :<
Καμία αντίρρηση, αλλά δεν θα ήταν χειρότερα αν δεν έστελνες καθόλου?
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Καμία αντίρρηση, αλλά δεν θα ήταν χειρότερα αν δεν έστελνες καθόλου?
όχι πίστεψέ με
ή βρίσκεις το θάρρος να τα πεις, στην χειρότερη από το τηλέφωνο αν και μαλακία είναι και αυτό ή δεν κάνεις τίποτα
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όχι πίστεψέ με
ή βρίσκεις το θάρρος να τα πεις, στην χειρότερη από το τηλέφωνο αν και μαλακία είναι και αυτό ή δεν κάνεις τίποτα
Το τηλέφωνο είναι το χειρότερο νομίζω!Γιατί αν σου ρίξει το ζυμαρικό, μένεις παγωτό!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Το τηλέφωνο είναι το χειρότερο νομίζω!Γιατί αν σου ρίξει το ζυμαρικό, μένεις παγωτό!
αν είναι να την φας τουλάχιστον να την φέρεις και την καριόλα σε δύσκολη θέση, με τα sms στην χώνει για πλάκα ;)
Επειδή εδώ δε μιλάμε για πέσιμο στην ψύχρα σε ένα κλαμπ για να γαμήσεις το βράδυ, αλλά από ότι κατάλαβα ο τύπος και η γκόμενα ξερένονται (sic) έστω και λίγο, σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω πρώτα βεβαιώνεσαι ότι η γκόμενα ενδιαφέρεται και στη συνέχεια πας αυτοπροσώπως. Χωρίς να έχεις βεβαιωθεί για το ενδιαφέρον και με sms "βρήκα τον αριθμό σου και σκέφτηκα να σου στείλω" νομίζω η χυλόπιτα και το σκατό είναι εγγυημένα.
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
αν είναι να την φας τουλάχιστον να την φέρεις και την καριόλα σε δύσκολη θέση, με τα sms στην χώνει για πλάκα ;)
Α!Κατάλαβα τι εννοείς!Εγώ είμαι πιο καλός στα sms!
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
batraxe εισαι μεγαλη χεστρα τον πορδοπαπο λες μετα
Ολλανδός
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
Επειδή εδώ δε μιλάμε για πέσιμο στην ψύχρα σε ένα κλαμπ για να γαμήσεις το βράδυ, αλλά από ότι κατάλαβα ο τύπος και η γκόμενα ξερένονται (sic) έστω και λίγο, σε τέτοιες περιπτώσεις νομίζω πρώτα βεβαιώνεσαι ότι η γκόμενα ενδιαφέρεται και στη συνέχεια πας αυτοπροσώπως. Χωρίς να έχεις βεβαιωθεί για το ενδιαφέρον και με sms "βρήκα τον αριθμό σου και σκέφτηκα να σου στείλω" νομίζω η χυλόπιτα και το σκατό είναι εγγυημένα.
Σωστό και αυτό!Εκτός αν το γκομενάκι είναι αθώο οπότε αυτό το "σκέφτηκα να σου στείλω" πιάνει!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 64
- Εμφανίσεις