Νέα

να στειλω μυνημα η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eparxioti123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
100% χυλόπιτα θα φάει αν στείλει μήνυμα

και η χυλόπιτα με μηνύματα είναι τεράστια ξεφτίλα, έφαγα μία πριν 6 χρόνια περίπου και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει :<
για πες τυπε τι εγινε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Να τος ο άρχοντας!Δώσε μια άποψη επί του θέματος!

Παικτουρι μου τι να πω εσυ τα λες καλυτερα πχ εκει που εγραψες οτι αμα δεν κανεις κινηση η γυναικα μπορει να καταλαβει οτι δεν ενδιαφερεσαι οποτε πουλέισον  :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
για πες τυπε τι εγινε

τίποτα, με γείωσε ευγενικά με μήνυμα :grin: και αισθάνθηκα μηδενικό όχι τόσο για την πίτα όσο για το ότι φάνηκα χέστης αφού θα μπορούσα να της το πω από κοντά, γνωριζόμασταν καλά :P

Εγγρ.
17 Μαΐ 2013
Κριτικές
3
Like
16
Πόντοι
16
εμένα που μου ακούμπαγε το χέρι πίσω από τη πλάτη της δικιάς μου
και είχε λυσσάξει να μας φιλοξενήσει το καλοκαίρι, τι να πω????  :headbang: :headbang:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τίποτα, με γείωσε ευγενικά με μήνυμα :grin: και αισθάνθηκα μηδενικό όχι τόσο για την πίτα όσο για το ότι φάνηκα χέστης αφού θα μπορούσα να της το πω από κοντά, γνωριζόμασταν καλά :P

τυπε τα πρωτα 100 χρονια ειναι δυσκολα  :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου.

Εντάξει δεν είναι όλες σατανικές, απλά κάποιες είναι έξυπνες και κάποιες το παίζουν έξυπνες....οι πρώτες νομίζω οτι είναι πιο γοητευτικές και πιο επικίνδυνες....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εντάξει δεν είναι όλες σατανικές, απλά κάποιες είναι έξυπνες και κάποιες το παίζουν έξυπνες....οι πρώτες νομίζω οτι είναι πιο γοητευτικές και πιο επικίνδυνες....

τυπε εσυ εχεις κοπελα τωρα?

piderof

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2006
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
66
Τύπε έχω γνωστό ο οποίος έψαξε γη και ουρανό και βρήκε κινητό και mail της γκόμενας και της έστελνε μηνύματα προσπαθώντας να την ψήσει. Τελικά τη συνάντησε και από κοντά 1-2 φορές "τυχαία" και η γκόμενα παραλίγο να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Πόσες περισσότερες πιθανότητες θα είχε αν πήγαινε εξαρχής αυτοπροσώπως για ξήγα και δεν τον πέρναγε για ανωμαλάρα στόκερ η τύπισσα;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τύπε έχω γνωστό ο οποίος έψαξε γη και ουρανό και βρήκε κινητό και mail της γκόμενας και της έστελνε μηνύματα προσπαθώντας να την ψήσει. Τελικά τη συνάντησε και από κοντά 1-2 φορές "τυχαία" και η γκόμενα παραλίγο να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Πόσες περισσότερες πιθανότητες θα είχε αν πήγαινε εξαρχής αυτοπροσώπως για ξήγα και δεν τον πέρναγε για ανωμαλάρα στόκερ η τύπισσα;

:thumbsup:

μάλλον θα το είχε δει σε ταινία ο τύπος δεν εξηγείται

lebesque

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2013
Like
0
Πόντοι
6
σατανικές; έ όχι και έτσι ρε παιδί μου...

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τυπε εσυ εχεις κοπελα τωρα?

Πήγα με μία την προηγούμενη βδομάδα σε ένα beach party, αλλά δεν το συνεχίσαμε μετά....
Με ενδιαφέρει μία αλλά έχει σχέση εδώ και 6 χρόνια γαμώτο οπότε τραβάω ένα ψιλοζόρι...ένα θαύμα περιμένω!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πήγα με μία την προηγούμενη βδομάδα σε ένα beach party, αλλά δεν το συνεχίσαμε μετά....
Με ενδιαφέρει μία αλλά έχει σχέση εδώ και 6 χρόνια γαμώτο οπότε τραβάω ένα ψιλοζόρι...ένα θαύμα περιμένω!

τι θαυμα ρε? αυτη παει για γαμο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom