kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
batraxe εισαι μεγαλη χεστρα τον πορδοπαπο λες μετα
μαν μία φορά το έκανα και τελευταία, μου φάνηκε εύκολος δρόμος
δεν υπάρχουν αθώα γκομενάκια.Σωστό και αυτό!Εκτός αν το γκομενάκι είναι αθώο οπότε αυτό το "σκέφτηκα να σου στείλω" πιάνει!
Το τηλέφωνο είναι το χειρότερο νομίζω!Γιατί αν σου ρίξει το ζυμαρικό, μένεις παγωτό!
για πες τυπε τι εγινε100% χυλόπιτα θα φάει αν στείλει μήνυμα
και η χυλόπιτα με μηνύματα είναι τεράστια ξεφτίλα, έφαγα μία πριν 6 χρόνια περίπου και ακόμα το φυσάω και δεν κρυώνει :<
Να τος ο άρχοντας!Δώσε μια άποψη επί του θέματος!
δεν υπάρχουν αθώα γκομενάκια.
για πες τυπε τι εγινε
τίποτα, με γείωσε ευγενικά με μήνυμα και αισθάνθηκα μηδενικό όχι τόσο για την πίτα όσο για το ότι φάνηκα χέστης αφού θα μπορούσα να της το πω από κοντά, γνωριζόμασταν καλά
δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου.Αγαθιάρικα όμως υπάρχουν...και κουτοπόνηρα επίσης...οπότε ζυγίζεις την κατάσταση και παίζεις την μπαλίτσα σου αναλόγως....
δεν νομίζω ότι θα συμφωνήσω μαζί σου.
Εντάξει δεν είναι όλες σατανικές, απλά κάποιες είναι έξυπνες και κάποιες το παίζουν έξυπνες....οι πρώτες νομίζω οτι είναι πιο γοητευτικές και πιο επικίνδυνες....
Τύπε έχω γνωστό ο οποίος έψαξε γη και ουρανό και βρήκε κινητό και mail της γκόμενας και της έστελνε μηνύματα προσπαθώντας να την ψήσει. Τελικά τη συνάντησε και από κοντά 1-2 φορές "τυχαία" και η γκόμενα παραλίγο να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Πόσες περισσότερες πιθανότητες θα είχε αν πήγαινε εξαρχής αυτοπροσώπως για ξήγα και δεν τον πέρναγε για ανωμαλάρα στόκερ η τύπισσα;τίποτα, με γείωσε ευγενικά με μήνυμα και αισθάνθηκα μηδενικό όχι τόσο για την πίτα όσο για το ότι φάνηκα χέστης αφού θα μπορούσα να της το πω από κοντά, γνωριζόμασταν καλά
Τύπε έχω γνωστό ο οποίος έψαξε γη και ουρανό και βρήκε κινητό και mail της γκόμενας και της έστελνε μηνύματα προσπαθώντας να την ψήσει. Τελικά τη συνάντησε και από κοντά 1-2 φορές "τυχαία" και η γκόμενα παραλίγο να του κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Πόσες περισσότερες πιθανότητες θα είχε αν πήγαινε εξαρχής αυτοπροσώπως για ξήγα και δεν τον πέρναγε για ανωμαλάρα στόκερ η τύπισσα;
σατανικές; έ όχι και έτσι ρε παιδί μου...Εντάξει δεν είναι όλες σατανικές, απλά κάποιες είναι έξυπνες και κάποιες το παίζουν έξυπνες....οι πρώτες νομίζω οτι είναι πιο γοητευτικές και πιο επικίνδυνες....
τυπε εσυ εχεις κοπελα τωρα?
σατανικές; έ όχι και έτσι ρε παιδί μου...
Πήγα με μία την προηγούμενη βδομάδα σε ένα beach party, αλλά δεν το συνεχίσαμε μετά....
Με ενδιαφέρει μία αλλά έχει σχέση εδώ και 6 χρόνια γαμώτο οπότε τραβάω ένα ψιλοζόρι...ένα θαύμα περιμένω!
Τρόπος του λέγειν!"Σατανικές" εννοούσα!