Νέα

να στειλω μυνημα η οχι?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eparxioti123
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 112
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Κάποια μηνύματα μου θυμίζουν τα χρόνια που ήμουνα πιτσιρικάς και έβγαινα με έναν κολλητό που είχα τότε. Όταν μας γυάλιζε καμιά γκόμενα κάναμε ολόκληρα σχέδια πώς να της την πέσουμε μέχρι που έφευγε…
Φίλε μου μην το κουράζεις. Πάρτη τηλέφωνο στα ίσα και πες της ότι θέλεις να βγείτε για καφέ, ποτό, φαγητό ότι θέλει τέλος πάντων.
Μερικοί αντιμετωπίζετε τις γυναίκες λες και είναι Θεές και εσείς φουκαράδες.
Να ξέρεις ότι οι γυναίκες ψάχνουν για άντρες με αυτοπεποίθηση και όχι για παιδάκια που δεν ξέρουν πώς να αποκτήσουν αυτό που τους αρέσει.
Και κάτι τελευταίο. Ta sms είναι για παιδάκια που ντρέπονται να μιλήσουν στο τηλέφωνο ή δεν έχουν λεφτά για μονάδες ομιλίας...  

BIASTIS.XXX

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
16
Πόντοι
1
καλα τη σκεφτηκα ακου καλα τετοια μονο εγω ακου,πρωτον θα της κανεις αναπαντητη , μετα θα σε παρει τηλεφωνο και θα της μιλησεις θα της πεις οτι εισαι ερωτευμενος μαζι της και τετοια.....οταν βγειτε μην πληρωσεις δεν ειμαστε μαλακες

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Ρε τύπε τι έχετε πάθει με τα μηνύματα και τα σχετικά, θα της στείλεις μηνυματάκι και τι περιμένεις να γίνει;

Άμα τη γουστάρεις, πάρε την τηλέφωνο και μίλα της. Πες της ότι την έχεις δει αλλά δεν τυχαίνει το τελευταίο καιρό να συναντηθείτε και γι΄ αυτό ζήτησες το τηλέφωνό της. Ότι αν την έβλεπες θα της ζήταγες να βγείτε έξω για ένα καφέ ή ένα ποτό, πες της ότι ξέρεις ένα ωραίο μέρος που θα της αρέσει, πες της ποιο και ζήτα της να βγείτε άμεσα, σήμερα, αύριο μην το αφήσεις φλου.

Να είσαι ειλικρινής, σταθερός και σίγουρος.

Φαντάζομαι δεν έχει σχέση, αν έχει άστο καλύτερα.

Το πιθανότερο είναι να φας ήττα αλλά δε πειράζει, εσύ θα είσαι εντάξει, με τον εαυτό του πρώτα από όλα, αν σε ψιλοξέρει μπορεί να το σκεφτεί θετικά και να εκτιμήσει την αμεσότητα και την ειλικρίνειά σου.

Με μηνυματάκι θα φανείς πολύ λίγος και στην πραγματικότητα έτσι είναι.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Κάποια μηνύματα μου θυμίζουν τα χρόνια που ήμουνα πιτσιρικάς και έβγαινα με έναν κολλητό που είχα τότε. Όταν μας γυάλιζε καμιά γκόμενα κάναμε ολόκληρα σχέδια πώς να της την πέσουμε μέχρι που έφευγε…
Φίλε μου μην το κουράζεις. Πάρτη τηλέφωνο στα ίσα και πες της ότι θέλεις να βγείτε για καφέ, ποτό, φαγητό ότι θέλει τέλος πάντων.
Μερικοί αντιμετωπίζετε τις γυναίκες λες και είναι Θεές και εσείς φουκαράδες.
Να ξέρεις ότι οι γυναίκες ψάχνουν για άντρες με αυτοπεποίθηση και όχι για παιδάκια που δεν ξέρουν πώς να αποκτήσουν αυτό που τους αρέσει.
Και κάτι τελευταίο. Ta sms είναι για παιδάκια που ντρέπονται να μιλήσουν στο τηλέφωνο ή δεν έχουν λεφτά για μονάδες ομιλίας...  

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Καλησπερα Λεβεντες

2 ερωτησεις:

A) Πως ανοιγω νεο θεμα???

Β) Εχω μια γειτονισα γυρα στα 43. Ειναι παντρεμενη με ενα γιο στα 5-6 ετων και ο αντρας της ειναι καμια 15αρια χρονια μεγαλυτερος της. Ειχε παντρευτει και παλιοτερα ο τυπος αλλα η γυναικα του δεν ζει πια, και εχει αλλα 2 παιδια με την πρωτη γυναικα που ζουν στην Ελβετια. Ειναι ωραιο γκομενακι για την ηλικια της. Μελαχρινο και μελαμψουλη. Προχθες χτυπησε το κουδουνι να με ρωτησει κατι και φορουσε ενα μοντερνο ταγιερ και γοβα μαυρη στιλετο, μου εφυγε η ανασα. Ξεχασα να σας πω οτι ειναι Λιβανεζα, για αυτο και το μελαμψουλη. Θελω να την στησω και να την αλλαξω τον αδοξαστο στο γαμησι, αλλα ειναι πολυ μαζεμενη. Δεν δινει δικαιωμα κανενα ωστε να σου δωσει καμια πασα να ξεκινησεις κατι. Ερχεται ο αντρας της και του ανοιγει την πορτα πριν καν φτασει αυτος. Μια φορα ανεβαινα εγω την σκαλα και ανοιξε την πορτα του διαμερισματος της νομιζωντας οτι ειναι εκεινος - γιατι επιστρεφουμε την ιδια ωρα με διαφορα 5 λεπτα-  και εσκασε στα γελια.  Ελληνικα δεν μιλανε, γιοκ! Αραβικα, Αγγλικα, ή Γαλλικα. Μην νομιζεται οτι ειναι ταπι. Μενουν σε πολυ ακριβο προαστειο και εχουν φραγκα τρελα. Το Παρισι το εχουν για πλακα 2-3 φορες το χρονο. Τελος παντων μιλαμε για φραγκα χοντρα! Το ζητημα ειναι πως ριχνουν την γκομενα. Θελβ να την γαμησω τρελλα....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλησπερα Λεβεντες

2 ερωτησεις:

Β) Εχω μια γειτονισα γυρα στα 43. Ειναι παντρεμενη με ενα γιο στα 5-6 ετων και ο αντρας της ειναι καμια 15αρια χρονια μεγαλυτερος της. Ειχε παντρευτει και παλιοτερα ο τυπος αλλα η γυναικα του δεν ζει πια, και εχει αλλα 2 παιδια με την πρωτη γυναικα που ζουν στην Ελβετια. Ειναι ωραιο γκομενακι για την ηλικια της. Μελαχρινο και μελαμψουλη. Προχθες χτυπησε το κουδουνι να με ρωτησει κατι και φορουσε ενα μοντερνο ταγιερ και γοβα μαυρη στιλετο, μου εφυγε η ανασα. Ξεχασα να σας πω οτι ειναι Λιβανεζα, για αυτο και το μελαμψουλη. Θελω να την στησω και να την αλλαξω τον αδοξαστο στο γαμησι, αλλα ειναι πολυ μαζεμενη. Δεν δινει δικαιωμα κανενα ωστε να σου δωσει καμια πασα να ξεκινησεις κατι. Ερχεται ο αντρας της και του ανοιγει την πορτα πριν καν φτασει αυτος. Μια φορα ανεβαινα εγω την σκαλα και ανοιξε την πορτα του διαμερισματος της νομιζωντας οτι ειναι εκεινος - γιατι επιστρεφουμε την ιδια ωρα με διαφορα 5 λεπτα-  και εσκασε στα γελια.  Ελληνικα δεν μιλανε, γιοκ! Αραβικα, Αγγλικα, ή Γαλλικα. Μην νομιζεται οτι ειναι ταπι. Μενουν σε πολυ ακριβο προαστειο και εχουν φραγκα τρελα. Το Παρισι το εχουν για πλακα 2-3 φορες το χρονο. Τελος παντων μιλαμε για φραγκα χοντρα! Το ζητημα ειναι πως ριχνουν την γκομενα. Θελβ να την γαμησω τρελλα....

Πηγαινε  forum-----γενικα-----γενικη συζητηση    κι ανοιξε  νεο θεμα

Οχι οτι θα καταφερειs να την πηδηξειs......αλλα ναχουμε να λεμε  :grin:

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Καλησπερα Λεβεντες

2 ερωτησεις:

Πιθανότητα επιτυχίας 0,000001%

Δεν είμαι τελείως αρνητικός, η ζωή έχει τον τρόπο να ξεπερνάει τη φαντασία.

Όλα έχουν να κάνουν με πόσο τρέλα κουβαλάς, πόσο αποφασισμένος είσαι και πόσο έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες όσο ακραίες και αν είναι.

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πηγαινε  forum-----γενικα-----γενικη συζητηση    κι ανοιξε  νεο θεμα

Οχι οτι θα καταφερειs να την πηδηξειs......αλλα ναχουμε να λεμε  :grin:

Οταν παω στο φορου, μου εμφανιζει μονο 2 επιλογες
α) Νεα μηνυματα
β) Απαντησεις

Δεν μου δινει επιλογη να ανοιξω νεα θεμα

Λεβεντες ειναι SOS την τυπισα να την πηδηξω....!!! Για δωστε καμια ιδεα...!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Πιθανότητα επιτυχίας 0,000001%

Δεν είμαι τελείως αρνητικός, η ζωή έχει τον τρόπο να ξεπερνάει τη φαντασία.

Όλα έχουν να κάνουν με πόσο τρέλα κουβαλάς, πόσο αποφασισμένος είσαι και πόσο έτοιμος να υποστείς τις συνέπειες όσο ακραίες και αν είναι.

Κοιτα, δεν παιρνει και πολλη τρελλα η υποθεση. Δεν σου δινει πασα το θηλυκο. Ειναι πολυ "γυναικα του αντρα της". Αλλα ο τυπος ειναι ενα ερειπιο. Συναντηθηκαμε στην πυλωτη και δεν μπορουσε να σηκωσει 3 σακουλες, η μεση του τον ποναει. Και γαμαει αυτο το κανονι. Η τυπισα ειναι για τρελλο γαμησι. Κανει και διαιτα και ζοριζεται το θηλυκο...

Χρειαζεται κατι καλο. Η τυπισα δεν δινει κανενα δικαιωμα. Καποιος γατος σε τετοια θεματα χρειαζεται να βοηθησει...!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Οταν παω στο φορου, μου εμφανιζει μονο 2 επιλογες
α) Νεα μηνυματα
β) Απαντησεις

Δεν μου δινει επιλογη να ανοιξω νεα θεμα

Λεβεντες ειναι SOS την τυπισα να την πηδηξω....!!! Για δωστε καμια ιδεα...!!
Ψαξε για την λεξη forum  κολητα στη λεξη εξωτερικο  πανω πανω
Απο τον πινακα που θα σου βγαλει  διαλεξε  Γενικα σε  κοκκινο χρωμα
Μετα διαλεξε Γενικη συζητηση
Και στο bottom τηs σελιδαs κλικαρε  Νεο θεμα

Μην φαs....θα σφαξουμε γλαρο :grin: :grin:

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Ψαξε για την λεξη forum  κολητα στη λεξη εξωτερικο  πανω πανω
Απο τον πινακα που θα σου βγαλει  διαλεξε  Γενικα σε  κοκκινο χρωμα
Μετα διαλεξε Γενικη συζητηση
Και στο bottom τηs σελιδαs κλικαρε  Νεο θεμα

Μην φαs....θα σφαξουμε γλαρο :grin: :grin:

Εισαι αντιδραστικος, αλλα μεσα!!!! χαχαχα!!

Φιλαρακι, αυτο κοιταω επανω κολλητα στο Εξωτερικο , δεξια αμεσως. Εμενα μου βγαζει μονο 2 επιλογες απο κατω με κοκκινο, αυτα που προανεφερα. Φαινεται δεν θελουν να ανοιξω θεμα στο μιτο....αχαχαχαχα!!!

Αφηστε τα κουλα τωρα. Την γκομενα πρεπει να την καρφωσω.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Φιλαρακι, αυτο κοιταω επανω κολλητα στο Εξωτερικο , δεξια αμεσως. Εμενα μου βγαζει μονο 2 επιλογες απο κατω με κοκκινο, αυτα που προανεφερα. Φαινεται δεν θελουν να ανοιξω θεμα στο μιτο....αχαχαχαχα!!!

Στο forum  δεν παταs καμμια επιλογη...Σκετο  forum

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
Κοιτα, δεν παιρνει και πολλη τρελλα η υποθεση. Δεν σου δινει πασα το θηλυκο. Ειναι πολυ "γυναικα του αντρα της". Αλλα ο τυπος ειναι ενα ερειπιο. Συναντηθηκαμε στην πυλωτη και δεν μπορουσε να σηκωσει 3 σακουλες, η μεση του τον ποναει. Και γαμαει αυτο το κανονι. Η τυπισα ειναι για τρελλο γαμησι. Κανει και διαιτα και ζοριζεται το θηλυκο...

Χρειαζεται κατι καλο. Η τυπισα δεν δινει κανενα δικαιωμα. Καποιος γατος σε τετοια θεματα χρειαζεται να βοηθησει...!!

Κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό ξέχνα το.

Θα πρέπει να είσαι κάτι εξαιρετικό και να ξεπεράσεις τη λογική για να τα καταφέρεις.

Για να είναι με έναν τέτοιο τύπο έχει κάνει τις επιλογές της, δεν θα παίξει για πλάκα, θα πρέπει να γκρεμίσεις ένα κάρο άμυνες και να την ιντριγκάρεις ως εκεί που δε πάει. Το πρώτο είναι να κάνεις εμφανή την παρουσία σου, να αρχίσεις να έχεις επικοινωνία μαζί της.  Πάντως αν ψάχνεσαι εδώ για τον τρόπο, δύσκολα τα πράγματα.

Είσαι τόσο δυνατός παίκτης; Πόσο αποφασισμένος είσαι να ρισκάρεις τα πάντα;

Α, και μην υποτιμάς ποτέ τον αντίπαλο, για ένα τέτοιο πλάσμα μπορεί να σε διαλύσει για πλάκα αν αντιληφθεί ότι απειλείται.

Laser Dildo

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2012
Like
15
Πόντοι
16
Το ζητημα ειναι πως ριχνουν την γκομενα. Θελβ να την γαμησω τρελλα....
Τη στηνεις πχ εξω απο την πολυκατοικια σας και περιμενεις να τη δεις, οταν περασει απο διπλα σου κανεις ενα απο τα παρακατω 2 δοκιμασμενα:
1) τρικλοποδια
2) ζμπρωξια απο πισω

θα χασει τις αισθησεις της (αν το κανεις σωστα) ή απλως θα ζαλιστει και μετα της ριχνεις εναν πανω στη συγχυση να γουσταρει

[move]
:dancing: :dancing:
images
[/move]

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16

Αρχηγε τωρα τα λες σωστα. Ανοιξα νεο θεμα RED ALERT, με εμφανη μνεια και ευχαριστηρια για την πολυτιμη βοηθεια σου..!!

VILLAGE

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2008
Κριτικές
1
Like
154
Πόντοι
16
Κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει σε αυτό ξέχνα το.

Θα πρέπει να είσαι κάτι εξαιρετικό και να ξεπεράσεις τη λογική για να τα καταφέρεις.

Για να είναι με έναν τέτοιο τύπο έχει κάνει τις επιλογές της, δεν θα παίξει για πλάκα, θα πρέπει να γκρεμίσεις ένα κάρο άμυνες και να την ιντριγκάρεις ως εκεί που δε πάει. Το πρώτο είναι να κάνεις εμφανή την παρουσία σου, να αρχίσεις να έχεις επικοινωνία μαζί της.  Πάντως αν ψάχνεσαι εδώ για τον τρόπο, δύσκολα τα πράγματα.

Είσαι τόσο δυνατός παίκτης; Πόσο αποφασισμένος είσαι να ρισκάρεις τα πάντα;

Α, και μην υποτιμάς ποτέ τον αντίπαλο, για ένα τέτοιο πλάσμα μπορεί να σε διαλύσει για πλάκα αν αντιληφθεί ότι απειλείται.

Αν θεωρουσα τον εαυτο μου τοσο δυνατο παιχτη δεν θα εθετα ερωτημα εδω! Συνεχιστε εαν θελετε τα σχολια σας στο θεμα RED ALERT

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Καλησπερα Λεβεντες

2 ερωτησεις:

τι σε ρωτησε? αυτο κανεις δεν το ρωτησε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom