ε ναι, μας γεμισε μερεντες η κωλοσουφροπαρτολα....να καθαρισουμε το θρεντόπα παιδια ημίχρονο τωρα...
αχαχαχαχαχαχαχα
ε ναι, μας γεμισε μερεντες η κωλοσουφροπαρτολα....να καθαρισουμε το θρεντόπα παιδια ημίχρονο τωρα...
παγωσαμε!Μερέντες; Τι ανωμαλίες με τα υποβρύχια μωρή Ροζαλίτσα;
Δεν μαλώνουν, διαφημίζονται
βασικα εξαρταται απο της ορεξεις βλεπεις ο συναγωνηστης απο πανο και γω ειμαστε ποδολαγνοι και ειδικα εγω δεν πολυ το ζηταω απο μια κοπελα γτ δν ξερω αντιδραση! Αμα συχενεται πεστης να φορεσει την καποτα στο δαχτυλο και τελειωσεΠαιδιά πως το ζητάμε αυτό λέτε να φρικαρει; Το έχει ζητήσει κανείς από κοπέλα του να του το κάνει;
φαινεται κανεις δεν μπορει να φαει μονο ενα....lays....τότε γιατί κι άλλο ίδιο θέμα;;;;
φαινεται κανεις δεν μπορει να φαει μονο ενα....lays....
να στο βάλει όλο ή μόνο λιγάκι στην κωλοτρυπίδα να τριφτεί;;
Κολλητέ αυτά τα πράγματα δεν τα συζητάς από πριν ούτε κάνεις ιδιωτικό συμφωνητικό.Μια μέρα πάνω στη πράξη και αφού έχετε φτιαχτεί και οι δύο, της παίρνεις το χέρι και την βάζεις να σε χαϊδέψει όπου θες. Από κει και πέρα βλέπεις αντιδράσεις. Αυτός είναι συνήθως ο καλύτερος τρόπος για να προχωρήσεις την ερωτική σχέση σου ένα βήμα παραπέρα, πάνω στην δράση. Την άλλη μέρα π.χ. ανοίγει η πόρτα και μπαίνει κι ένας φίλος σουΔεν έχω πρόβλημα και χαιδεμα και όλο σε όλα μέσα
Ειμαι και εγω ευκαιρος....Την άλλη μέρα π.χ. ανοίγει η πόρτα και μπαίνει κι ένας φίλος σου
Βεβαια το καλύτερο είναι να σε τσιμπουκώνει και να χαϊδεύεις-γλύφεις τα ποδια της...
αλλά αυτο είναι άλλο θέμα!!!! ;) ;)