1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Θα ειναι ξανθια...ολο και κατι θα βρω να το χαψει
το μπάνιο όμως δε χωνεύεται απ τον καρνάβαλο ΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α όμως
Θα ειναι ξανθια...ολο και κατι θα βρω να το χαψει
Δικαιωμα σου να λες οτι θες οπως το θες...
Να ξερεις οτι υπαρχουν τριγυρω και αλλοι που πανε "Μεγαρα" ....για
αααλλλλλες δουλειες και οχι με καθημερινα αυτοκινητα...
Πεζω σαν αυτο που ειπες "και με βελτιωσεις στα σημεια"...ειναι λιγο
....λιγο...πως να το πω,δυσκολο; να γυρναει 1.15 εκει και με την
παρουσα κατασταση ταπητα...
Αυτα
το μπάνιο όμως δε χωνεύεται απ τον καρνάβαλο ΜΕ Τ Ι Π Ο Τ Α όμως
εγω του ανοιξα κουβεντα για μπαλιτσα,μουνια,ροκιες κλπ και το φερε η κουβεντα και μου ελεγε για κατι βελτιωσεις που'χε κανει και ισχυριζοταν πως 300αριζει το Μ3 για πλακα...εκει του απαντω,<<θα φτασει το οδικο δικτυο ως την πορτογαλια,ή θα περασεις απεναντυ??>>τι να παει ρε μλκ ο θειος...ιεροσυλε κι εσυ...με το ραμολι ηθελες να τα βαλεις...
έπρεπε να πάτε στοίχημα τις μασέλες σας.
επειδη εχω παει και ξερω τι παιζει,ο χρονος με δεδομενο το αμαξι,ειναι δυσκολο να επιτευχθει..γινεται ομως.
στο να να γινει απο γυναικα,οι πιθανοτητες μειωνονται σημαντικα....
υ.γ. μια φορα ειχα πετυχει το γεωργιου στα μεγαρα με μια Μ3..
δεν ειπα τιποτα σεξ...σιγουρα οι γυναικες δεν ειναι και οι καλυτερες στο τιμονι, αλλα μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι, ειναι σαν να λεμε ολοι οι αντρες ειναι μαλακες, δεν το πιστευω
υ.γ τον εχω δει κι εγω
σιγουρα οι γυναικες δεν ειναι και οι καλυτερες στο τιμονι, αλλα μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι, ειναι σαν να λεμε ολοι οι αντρες ειναι μαλακες, δεν το πιστευω
υ.γ τον εχω δει κι εγω
εγω του ανοιξα κουβεντα για μπαλιτσα,μουνια,ροκιες κλπ και το φερε η κουβεντα και μου ελεγε για κατι βελτιωσεις που'χε κανει και ισχυριζοταν πως 300αριζει το Μ3 για πλακα...εκει του απαντω,<<θα φτασει το οδικο δικτυο ως την πορτογαλια,ή θα περασεις απεναντυ??>>
γουελκαμ του γκριζεμένα στα Μέγαρα μου αρεσαν οι τυποι που εχουν δει μονο αυτη την πιστα,άντε κ των Σερρων...και νομιζαν οτι ξερουν να οδηγανε σε πιστα...
εκει ριχναμε τα απιστευτα γελια...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
στο πιμπ μαι ας τα έκαναν στα ψεύτικα.
εμένα στα Μέγαρα μου αρεσαν οι τυποι που εχουν δει μονο αυτη την πιστα,άντε κ των Σερρων...και νομιζαν οτι ξερουν να οδηγανε σε πιστα...
εκει ριχναμε τα απιστευτα γελια...
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ποσο μαλιστα οταν βαζεις λαστιχα sleek και το αμαξι ειναι αδειο
αλλα βεβαια δεν συγκρινεται με την γυρα που εκανα με ενα συγκεκριμενο evo και ηταν μουσκεμα το βρακακι
απλα εχω ενα χομπυ γρηγορα αυτοκινητα και βελτιωσεις και προσπαθω να μαθαινω οσο πιο πολλα μπορω πανω στο θεμα
δεν ειπα τιποτα σεξ...
φαινεσαι ψαγμενη..αν μου πεις οτι ξερεις να παρακρεις κιολας σε παντρευομαι!!!!
υ.γ.να φανταστω αναθεωρησες για τους αντρες ε??
Σε ενα κατ'ευφημισμον γρηγορο (για τα μετρα μιας πιστας)σαν το Πεζω που αναφερεσαι,τα σλικ λαστιχα δεν συνεργαζονται με τις ενδοτικες αναρτησεις ενος αυτοκινητου παραγωγης....Δεν φτανουν καν σε θερμοκρασια λειτουργιας.Σε μια τετοια περιπτωση (αυτοκινητο παραγωγης Peugeot 206 με "βελτιωμενες"-ποσο;;;;- αναρτησεις και σλικ λαστιχα)ο "εχθρος" ειναι ο ελεγχος της μεταφορας βαρους μεταξυ των αξονων,το λιωσιμο των φρενων-στην κυριολεξια-και το "χαζολοημα" στην εξοδο των στροφων απο το ακατασχετο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου,δυναμη δηλαδη που δεν μετατρεπεται σε χρονο....
Κανα 1.18-1.20 καλα ειναι,οσο και να ξερεις την πιστα,ενα "δρομου" ειναι ενα δρομου....
Δηλαδη με την 1η τελειωμενη στην μια ροδα γυρω στα 110(δικαβαλος γαρ..),αλλαγη σε 2η-και συνεχιζουμε την σουζα-αλλαζουμε σε τριτη κοντα στα 160-170 και μετα .....τερμα μεχρι το κοντα 300 τι θα παθαινες;;;;
Στριψη εντερου;
Καλα κανεις....διαβαζε-βλεπε και εχε τις αισθησεις open....
τωρα θα σκασει η αληντισα & θα σας βαλει ολους στην θεση σας καγκουρια..
δεν εννοω απο τον τρόμο αλλα απο την καύλα
θα αργησει λιγο ακομα..πουλαει το τελευταιο σουτιεν,για να φουλαρει το σουπερ-καρ στην εκο!!!
συναδελφος καμικαζι?? :o :oΔηλαδη με την 1η τελειωμενη στην μια ροδα γυρω στα 110(δικαβαλος γαρ..),αλλαγη σε 2η-και συνεχιζουμε την σουζα-αλλαζουμε σε τριτη κοντα στα 160-170 και μετα .....τερμα μεχρι το κοντα 300 τι θα παθαινες;;;;
Στριψη εντερου;
συναδελφος καμικαζι?? :o :o