Νέα

Να σου βάζει κωλοδάχτυλο η γυναίκα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα eki10
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 368K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Σας αρέσει το... δάχτυλο ?

• ΟΧΙ!

Ψήφοι: 452 32,2%
  • Αν ξέρει πως να το κάνει η γκόμενα... ΝΑΙ!

Ψήφοι: 685 48,8%
  • Μόνο δάχτυλο? Και κανένα δονητή αν έχει...

Ψήφοι: 266 19,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    1.403

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
 Δικαιωμα σου να λες οτι θες οπως το θες...
 Να ξερεις οτι υπαρχουν τριγυρω και αλλοι που πανε "Μεγαρα" ....για
 αααλλλλλες δουλειες και οχι με καθημερινα αυτοκινητα...

Πεζω σαν αυτο που ειπες "και με βελτιωσεις στα σημεια"...ειναι λιγο
 ....λιγο...πως να το πω,δυσκολο; να γυρναει 1.15 εκει και με την
 παρουσα κατασταση ταπητα...

Αυτα

δεν αντιλεγω καθολου, αλλα οταν πας σε μια πιστα οσο πιο συχνα γινεται λογικο ειναι να την μαθαινεις και να μπορεις να την γυρισεις, ποσο μαλιστα οταν βαζεις λαστιχα sleek και  το αμαξι ειναι αδειο
αλλα βεβαια δεν συγκρινεται με την γυρα που εκανα με ενα συγκεκριμενο evo και ηταν μουσκεμα το βρακακι :grin: :P
απλα εχω ενα χομπυ γρηγορα αυτοκινητα και βελτιωσεις και προσπαθω να μαθαινω οσο πιο πολλα μπορω πανω στο θεμα
εχω μπει και με το δικο μου το συμβατικο το αυτοκινητακι να δω τι κανει, καλη εμπειρια αλλα πιο αργη κι απο την καθυστερηση :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
τι να παει ρε μλκ ο θειος...ιεροσυλε κι εσυ...με το ραμολι ηθελες να τα βαλεις... :tickedoff:
εγω του ανοιξα κουβεντα για μπαλιτσα,μουνια,ροκιες κλπ και το φερε η κουβεντα και μου ελεγε για κατι βελτιωσεις που'χε κανει και ισχυριζοταν πως 300αριζει το Μ3 για πλακα...εκει του απαντω,<<θα φτασει το οδικο δικτυο ως την πορτογαλια,ή θα περασεις απεναντυ??>> :grin: :2funny: :2funny:
παρολα αυτα δε τσιμπησε..και γαμω τους τυπους :rockon: :rockon:
έπρεπε να πάτε στοίχημα τις μασέλες σας.
:tooth: :tooth: :tooth:

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
επειδη εχω παει και ξερω τι παιζει,ο χρονος με δεδομενο το αμαξι,ειναι δυσκολο να επιτευχθει..γινεται ομως.
στο να να γινει απο γυναικα,οι πιθανοτητες μειωνονται σημαντικα.... :rolleyes:
υ.γ. μια φορα ειχα πετυχει το γεωργιου στα μεγαρα με μια Μ3.. :grin: :grin: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

σιγουρα οι γυναικες δεν ειναι και οι καλυτερες στο τιμονι, αλλα μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι, ειναι σαν να λεμε ολοι οι αντρες ειναι μαλακες, δεν το πιστευω :rolleyes:

υ.γ τον εχω δει κι εγω :P

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
σιγουρα οι γυναικες δεν ειναι και οι καλυτερες στο τιμονι, αλλα μην τις βαζουμε ολες στο ιδιο καζανι, ειναι σαν να λεμε ολοι οι αντρες ειναι μαλακες, δεν το πιστευω :rolleyes:

δεν ειπα τιποτα σεξ...
φαινεσαι ψαγμενη..αν μου πεις οτι ξερεις να παρακρεις κιολας σε παντρευομαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
υ.γ.να φανταστω αναθεωρησες για τους αντρες ε?? :boobies: :boobies: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

όλες οι γυναίκες άχρηστες στο τιμόνι και ολοι οι άντρες μαλάκες.
:grin: :grin:

ζαρουλιόμ πιζντά έτα νι ιζντα.

Επισκέπτης
εγω του ανοιξα κουβεντα για μπαλιτσα,μουνια,ροκιες κλπ και το φερε η κουβεντα και μου ελεγε για κατι βελτιωσεις που'χε κανει και ισχυριζοταν πως 300αριζει το Μ3 για πλακα...εκει του απαντω,<<θα φτασει το οδικο δικτυο ως την πορτογαλια,ή θα περασεις απεναντυ??>> :grin: :2funny: :2funny:

εμένα στα Μέγαρα μου αρεσαν οι τυποι που εχουν δει μονο αυτη την πιστα,άντε κ των Σερρων...και νομιζαν οτι ξερουν να οδηγανε σε πιστα...

εκει ριχναμε τα απιστευτα γελια...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εμένα στα Μέγαρα μου αρεσαν οι τυποι που εχουν δει μονο αυτη την πιστα,άντε κ των Σερρων...και νομιζαν οτι ξερουν να οδηγανε σε πιστα...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
γουελκαμ του γκριζ :2funny: :uglystupid: :uglystupid:
απο χαμιλτον και πανω.. :jerking:
και μετα βλεπεις τα εκκλησακια να ξεφυτρωνουν σα μανιταρια.. ;) :headbang:

Επισκέπτης

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Όταν είχε πρωτοανοίξει η πίστα στα Μέγαρα είχα δει όλους τους αγώνες.

Φύλαγα σκοπιά δίπλα :grin:

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
ποσο μαλιστα οταν βαζεις λαστιχα sleek και  το αμαξι ειναι αδειο
:2funny:

Σε ενα κατ'ευφημισμον γρηγορο (για τα μετρα μιας πιστας)σαν το Πεζω που αναφερεσαι,τα σλικ λαστιχα δεν συνεργαζονται με τις ενδοτικες αναρτησεις ενος αυτοκινητου παραγωγης....Δεν φτανουν καν σε θερμοκρασια λειτουργιας.Σε μια τετοια περιπτωση (αυτοκινητο παραγωγης Peugeot 206 με "βελτιωμενες"-ποσο;;;;- αναρτησεις και σλικ λαστιχα)ο "εχθρος" ειναι ο ελεγχος της μεταφορας βαρους μεταξυ των αξονων,το λιωσιμο των φρενων-στην κυριολεξια-και το "χαζολοημα" στην εξοδο των στροφων απο το ακατασχετο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου,δυναμη δηλαδη που δεν μετατρεπεται σε χρονο....

Κανα 1.18-1.20 καλα ειναι,οσο και να ξερεις την πιστα,ενα "δρομου" ειναι ενα δρομου....

αλλα βεβαια δεν συγκρινεται με την γυρα που εκανα με ενα συγκεκριμενο evo και ηταν μουσκεμα το βρακακι :grin: :P

Δηλαδη με την 1η τελειωμενη στην μια ροδα γυρω στα 110(δικαβαλος γαρ..),αλλαγη σε 2η-και συνεχιζουμε την σουζα-αλλαζουμε  σε τριτη κοντα στα 160-170 και μετα .....τερμα μεχρι το κοντα 300 τι θα παθαινες;;;;

Στριψη εντερου;

απλα εχω ενα χομπυ γρηγορα αυτοκινητα και βελτιωσεις και προσπαθω να μαθαινω οσο πιο πολλα μπορω πανω στο θεμα

Καλα κανεις....διαβαζε-βλεπε και εχε τις αισθησεις open....

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
δεν ειπα τιποτα σεξ...
φαινεσαι ψαγμενη..αν μου πεις οτι ξερεις να παρακρεις κιολας σε παντρευομαι!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
υ.γ.να φανταστω αναθεωρησες για τους αντρες ε?? :boobies: :boobies: :2funny: :2funny:

και βεβαια ξερω και χωρς αισθητηρες :P

Επισκέπτης
τωρα θα σκασει η αληντισα & θα σας βαλει ολους στην θεση σας καγκουρια..

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
 Σε ενα κατ'ευφημισμον γρηγορο (για τα μετρα μιας πιστας)σαν το Πεζω που αναφερεσαι,τα σλικ λαστιχα δεν συνεργαζονται με τις ενδοτικες αναρτησεις ενος αυτοκινητου παραγωγης....Δεν φτανουν καν σε θερμοκρασια λειτουργιας.Σε μια τετοια περιπτωση (αυτοκινητο παραγωγης Peugeot 206 με "βελτιωμενες"-ποσο;;;;- αναρτησεις και σλικ λαστιχα)ο "εχθρος" ειναι ο ελεγχος της μεταφορας βαρους μεταξυ των αξονων,το λιωσιμο των φρενων-στην κυριολεξια-και το "χαζολοημα" στην εξοδο των στροφων απο το ακατασχετο σπιναρισμα του εσωτερικου τροχου,δυναμη δηλαδη που δεν μετατρεπεται σε χρονο....

Κανα 1.18-1.20 καλα ειναι,οσο και να ξερεις την πιστα,ενα "δρομου" ειναι ενα δρομου....

Δηλαδη με την 1η τελειωμενη στην μια ροδα γυρω στα 110(δικαβαλος γαρ..),αλλαγη σε 2η-και συνεχιζουμε την σουζα-αλλαζουμε  σε τριτη κοντα στα 160-170 και μετα .....τερμα μεχρι το κοντα 300 τι θα παθαινες;;;;

Στριψη εντερου;

Καλα κανεις....διαβαζε-βλεπε και εχε τις αισθησεις open....

δεν εννοω απο τον τρόμο αλλα απο την καύλα  :P

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
δεν εννοω απο τον τρόμο αλλα απο την καύλα  :P

Βεβαιωνω οτι εγω(και ο Αλτεκ-και ο Αλτεκ...) καυλωνω διαφορετικα,πλεον....
 Εκτος και αν οδηγουσα κανα Caterham R500 η κανα  Radical SR8...

Ολα τα αλλα τετρατροχα ειναι σουπες για νεοπλουτους :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166

Στριψη εντερου;
συναδελφος καμικαζι?? :o :o

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom