Επισκέπτης
Πέτυχες αυτό που δεν τρώω με τπτ!!!!!!!!!!!τι όλο λόγια ρε, το σάββατο εκεί ήμανε και έτρωγα λουκουμάδες
Πέτυχες αυτό που δεν τρώω με τπτ!!!!!!!!!!!τι όλο λόγια ρε, το σάββατο εκεί ήμανε και έτρωγα λουκουμάδες
φρέσκια φωτό πρίν μισή ώρα !!!!!!
στόν πεζόδρομο τής Ερμού.!!!!!!!!!
61ποσων χρονων ειναι ο θειός σου;
μην χανεις τον χρονο σου...τωρα που μπηκες τα καλυτερα ερχονται....πολλα γραψατε
εχει κανα καλο ποστ να διαβασω??
αυτο ειναι βεβαιο..μιλω για προσωπικο αμαξι..αν βαλω και τα οικογενειακα,ας το αφησουμε το θεμα..
61
γιατι ρωτας;
ααααααααααααχαχααχχαχκαι με το vts...την παιρνω αυτή....χαχαχαχα
Πέτυχες αυτό που δεν τρώω με τπτ!!!!!!!!!!!
ααααααααααααχαχααχχαχ
107 ραλι και οι ζαντες στον απεναντυ
τι την θελει την φεραρι το πουρό;61
γιατι ρωτας;
το θυμαμαι ακομα που ου το λεγε: 21 απριλιου το 1987 πρωτο κυκλοφορησε αυτη η αμαξαρα.επειδη ειναι αρκετα παλιο το F40....
****Παλιο αλλα γαμηστερο...τοσο ομορφο κ τοσο αγριο...οσο λιγα μοντελα της κυριας...;)
και να τρανταζεται ολοκληρο πανω απο τα 120καπως ετσι.....φαναρι - φαναρι θα την στήσουμε...να φτανεις 5η σε χρονο dt...xaxaxaxaxa
κροκοδειλοςτο θυμαμαι ακομα που ου το λεγε: 21 απριλιου το 1987 πρωτο κυκλοφορησε αυτη η αμαξαρα.
εχεις δικιο απο τις καλυτερες φεραρι
για να αγορασεις μια φεραρι ειναι πολυ δυσκολο,
χρειαζεται σειρα προτεραιοτητας κτλ....
επισης ο θειος μου δεν εχει ολα τα λεφτα του κοσμου...
την εχει εδω και πολλα χρονια...τι την θελει την φεραρι το πουρό;
και να τρανταζεται ολοκληρο πανω απο τα 120
Για τα κολωδάκτυλα τί λες,είναι αντρική συνήθεια;!Φεράρι είναι τα πιο μαλακισμένα αυτοκίνητα.
Μόνο όνομα και μόστρα.
Ας πάρεις μια φεράρι να μετακινείσαι κάθε μέρα στην Αττική χωρίς να ... κοιτάξεις λάδια και τα λέμε ............
Εγώ πάντως με ένα απλό TTS , με λίγο "πειραγματάκι" , σκίζω κορμιά στους δρόμους.
Το 99,99% των αυτοκινήτων που κινούνται στους ελληνικούς δρόμους!
Φεράρι είναι τα πιο μαλακισμένα αυτοκίνητα.
Μόνο όνομα και μόστρα.
Ας πάρεις μια φεράρι να μετακινείσαι κάθε μέρα στην Αττική χωρίς να ... κοιτάξεις λάδια και τα λέμε ............
δαχτυλωνομαστε τελικα η δε δαχτυλωνομαστε?μην χανεις τον χρονο σου...τωρα που μπηκες τα καλυτερα ερχονται....
τις φεραρρι δεν τις εχω ουτε εγω σε εκτιμηση..γενικα τα ιταλικα..Φεράρι είναι τα πιο μαλακισμένα αυτοκίνητα.
Μόνο όνομα και μόστρα.
Εγώ πάντως με ένα απλό TTS , με λίγο "πειραγματάκι" , σκίζω κορμιά στους δρόμους.
αγαπητε μου κουμουνισταΦεράρι είναι τα πιο μαλακισμένα αυτοκίνητα.
Μόνο όνομα και μόστρα.