Επισκέπτης
Που να παιδεύομαι τώρα με αναδευτήρια?Το ζωντανό καυλί είναι αναντικατάστατο.δοκιμασε με το αναδευτήρι του φραπέ (με φορεμενο το προστατευτικο καπακι του). Το εχω δοκιμάσει και έτυχε ικανοποιητικων σχολιων απο το πειραματοζωο
Που να παιδεύομαι τώρα με αναδευτήρια?Το ζωντανό καυλί είναι αναντικατάστατο.δοκιμασε με το αναδευτήρι του φραπέ (με φορεμενο το προστατευτικο καπακι του). Το εχω δοκιμάσει και έτυχε ικανοποιητικων σχολιων απο το πειραματοζωο
Που να παιδεύομαι τώρα με αναδευτήρια?Το ζωντανό καυλί είναι αναντικατάστατο.
ωχ ωχ ωχ.. επεμβαίνουν οι μεγάλες δυνάμεις....
δεν θα περάσει...
Ο ΣΒΕΡΚΟΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΕΙΝΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΤΕΡΑΣ (κατα το ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ)
είσαι λάθος και στα δύο
Που να παιδεύομαι τώρα με αναδευτήρια?Το ζωντανό καυλί είναι αναντικατάστατο.
ετσι τα λεει τον αγαπαει τον ξαδελφο ;)
Οχι όμως όποιο κι όποιο...... Και βέβαια, όχι καυλί μουνόδουλου! Συ είπας.
AΛΩΣΗ τού θρέντ ...... θά σέ δούμε κολητε
βαζω στήν έπιχείρηση 200 !!!!!!! ;) έαν σέ ένδιαφέρη !!!!!!
Όχι βέβαια.Οι πούτσες που παρακαλάνε είναι βαρετές.Ενώ οι πούτσες που μου δυσκολεύουν την ζωή με εξιτάρουν.Μια τέτοια θέλω.Να με φτύνει ,να με διώχνει και να μην με θέλει.Σκέτη καύλα.Οχι όμως όποιο κι όποιο...... Και βέβαια, όχι καυλί μουνόδουλου! Συ είπας.
Υπάρχουν και αυτοί:
http://[URL unfurl="true"]www.toolhouse.gr/shop/images/MEIHO%20HV38%20+%20GM182PN.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Όχι βέβαια.Οι πούτσες που παρακαλάνε είναι βαρετές.Ενώ οι πούτσες που μου δυσκολεύουν την ζωή με εξιτάρουν.Μια τέτοια θέλω.Να με φτύνει ,να με διώχνει και να μην με θέλει.Σκέτη καύλα.
Όταν σου παίρνει πίπα άντρας δεν είσαι γκέι
^^^ για φραπέ είναι κι αυτά?
Kάτι τέτοια λες και μετά αναρωτιέμαι αν είσαι η boomb ή ο boomb!!!Όταν σου παίρνει πίπα άντρας δεν είσαι γκέι
Όχι βέβαια.Οι πούτσες που παρακαλάνε είναι βαρετές.Ενώ οι πούτσες που μου δυσκολεύουν την ζωή με εξιτάρουν.Μια τέτοια θέλω.Να με φτύνει ,να με διώχνει και να μην με θέλει.Σκέτη καύλα.
19 μέλη και 21 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
σ αυτούς σίγουρα και ο γνωστός στον χώρο των σι τζις κωλομπαράς που πλερώνει κιόλας να του τον ακουμπάνε με στραπονάκι.
που σαι ρε Τίπος. Δεν παλεύεται η πούστρα.
τον τρώει ο κώλος του να γκαβλώσει ο χουλιγκανοπρεζάκιας και να του κλείσει το σπίτι.