Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
απο δω και περα ξεκιναει η ωρα που ο καθενας πεταει την μαλακια του; εμενα μου τυχε, ακουσα, ειδα, καποιος σε καποια χωρα, μια φιλη μου που την κλεψανε; χαχαχαχαχααχα
Η αλλιως, το δεντρο που κρυβει το δασος...

Επισκέπτης
βαση ερευνας σε καποιες φυλακες οι χειροτεροι δολοφονοι προτιμανε τα αιχμηρα αντικειμενα,με οπλο λεει δεν εχουν την αισθηση..

το μαχαίρι είναι πιο σίγουρο .......

με μία τομή όποιος ξέρει
έχει περισσότερες πιθανότητες μα θανατώσει 100% τον αντίπαλο
παρά με μία ΣΦΑΙΡΑ ....

η βολή του λειόκανου είναι πιο αποτελεσματική στο να θέσει εκτός μάχης τον άλλον,
αλλά όχι να τον "φάει" με τη μία ....

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
απο δω και περα ξεκιναει η ωρα που ο καθενας πεταει την μαλακια του; εμενα μου τυχε, ακουσα, ειδα, καποιος σε καποια χωρα, μια φιλη μου που την κλεψανε; χαχαχαχαχααχα

αχαχα αχαχα αχαχουχας. έχουμε όλοι τα πτυχία μας ρε μαλάκα , μη μας τη βγαίνεις τόσο πούστικα τώρα. Μωρεεεεεεεεεεε.

Επισκέπτης
εχει πεσει σχετικά προσφάτως πιστολίδι απο στριποιδιοκτήτη ο οποιος σε επισκεψη μετά κατανάλωσης κόκα κολα ζίρρου άρχισε τα μπαμμπουμ σε σκυλάδικο. η ασφάλεια την έπεσε στο στριπομάγαζο ψάχνοντάς τον εν συνεχεία.
επίσης έχει εκτελεστεί εν ψυχρώ τύπος κατά τη διάρκεια του πριβέ σε γνωστόν σωληνάδικον  :grin:

συν τσύπρον όλαν τούταν ;;;;;;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έχεις αδελφίστικη φάτσα .... δεν εξηγείται αλλιώς ....

εμένα όταν με δουν face-to-face κανείς δεν λέει τίποτε .....

δεν μου λες ... όταν οδηγάς το range rover του πεθερού,
φοράς τιρκουάζ ποκάμισο rl ριγέ,
με ροζ πουλοβεράκι gant ή tommy ρηγμένο στους ώμους ;;;;;;
μάλλον έτσι είναι...
φαντάζομαι όταν έχεις αδερφίστικη φάτσα και κατεβεις έχοντας κοπανήσει τη μερσεντέ απο πίσω και του πεις ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΥΣΤΡΑΓΕ εχει μεγάλη σημασία ότι μοιάζεις στον Γαβαλα....
ας πούμς ο Γαβαλάς θα μιλούσε σαν τον σφακιανάκη λχ.....
με κάλυψες.  :2funny:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
εχει πεσει σχετικά προσφάτως πιστολίδι απο στριποιδιοκτήτη ο οποιος σε επισκεψη μετά κατανάλωσης κόκα κολα ζίρρου άρχισε τα μπαμμπουμ σε σκυλάδικο. η ασφάλεια την έπεσε στο στριπομάγαζο ψάχνοντάς τον εν συνεχεία.
επίσης έχει εκτελεστεί εν ψυχρώ τύπος κατά τη διάρκεια του πριβέ σε γνωστόν σωληνάδικον  :grin:

Εδώ τον άλλον τον λασπωτήρα τον έφαγαν στην Κηφισίας επειδή ήθελε να κάνει μαγκιές με το α μι τζι.

Και τον έφαγαν με γρύλο, μην φαντάζεσαι μυδράλια Σικάγο και έτσι...

:2funny:

Τώρα, το ήταν μέλος αδερφικής παρέας προστασίας, άλλο θέμα αυτό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
συν τσύπρον όλαν τούταν ;;;;;;;;
δεν εχει στριπομάγαζα στην τσύπρον...
ούτως ή αλλεως στην τσύπρον οι ρώσσοι τους εξαφανίζουν/εξαφανίζονται στα ανοικτά της μεσογείου με βαρκάδα.
δεν εχει μπαπα μπουπα.  :grin:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Εγώ ήμουν βαλκανιονίκης στην τοξοβολία και στην ξιφασκία.

Κάτι τόξα και βέλη (και μία βαλίστρα) που έχω στο σπίτι, όπως και κάτι ξίφη, θεωρούνται φονικά ή είναι και αυτά είδη που δεν προορίζονται για φόνο?

Πάντως, όταν η δικιά μου με στέλνει στα κόκκινα, με μαστίγιο την κοπανάω και δεν με γαργαλάει τίποτα για να αρπάξω την βαλίστρα και να το παίξω αποτυχημένος William Tell

περιμενω σκριν με σκορ

:rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom