Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Δεν ειναι το ιδιο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Να το ξαναπω?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
Ωχ μωρέ ένα βαρύ αντικείμενο,το σηκώνεις κ το κατεβάζεις πάνω στο κεφάλι της άλλης...ή την βουτάς κ την χτυπάς μία με δύναμη στον τείχο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σιγά μην πήγε και στο νοσοκομείο Enterprise!

Που τα βρίσκεστε ρε πούστη μου αυτά τα αποσπάσματα? Ποιος καθυστερημένος τα γράφει?

Κατά τα λοιπά, καλά έκανε και τις μπουμπούνισε ο τύπος, θρασύτατες νίτσες είναι και οι δύο.

:2funny:
τύπε ο αγγλούπας είσαι;  :2funny:

Τρίτο χειρουργείο την Τρίτη για την Γωγώ Φαρμάκη
08/11/2011, Τομέας:LIFESTYLE
Blog.gr Facebook

Η Γωγώ, αδελφή της Όλγας Φαρμάκη από τα ξημερώματα της Παρασκευής βρίσκεται στην

εντατική μονάδα του νοσοκομείου ΝΙΜΙΤΣ. Η κοπέλα που πυροβολήθηκε κατά λάθος από τον γνωστό επιχειρηματία και σύντροφο της αδελφής της Αλέξανδρο Αγγλούπα κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της, λίγο πριν ανοίξει τα φτερά της για να πετάξει στο εξωτερικό.

Ο γιατρός που της έσωσε τη ζωή κάνονταςτο δεύτερο χειρουργείο και που την παρακολουθεί στενά, Στάθης Τσοχαταρίδης, μίλησε στην δημοσιογράφο Εβίτα Τσιλοχρήστου:

"Αύριο στις 8:00 το πρωί η Γωγώ μπαίνει στο χειρουργείο. Είναι καλύτερα. Δεν είναι κάτι σοβαρό το αυριανό. Πρόκειται να βγάλουμε όσα είχαμε βάλει στην κοιλιά της ώστε να σταματήσει η αιμορραγία. Στην ουσία θα κάνουμε μια αποκατάσταση, δεν είναι χειρουργείο. Θα βγάλουμε τα υλικά, θα πλύνουμε την κοιλιά και θα την κλείσουμε. Η πύλη εισόδου της σφαίρας ήταν από το πόδι και πέρασε στη λεκάνη. Γι'αυτό είχε εκεί αιμορραγία.

Η σφαίρα δεν θα βγει ακόμη. Δεν χρειάζεται επί του παρόντος. Δεν μας απασχολεί η σφαίρα τώρα. Είναι κάπου σφηνωμένη. Η Γωγώ μετά το τρίτο χειρουργείο θα αποσωληνωθεί σταδιακά. Σε δύο με τρεις μέρες θα αποσωληνωθεί και σιγά σιγά θα ξυπνήσει. Μετά θα την πάμε πάνω στα δωμάτια. Θα βγει από την εντατική Θεού θέλοντος. Αίμα ζητήσαμε να υπάρχει προληπτικά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.

Οι γονείς της Γωγώς ανησυχούν φυσικά. Και ο πατέρας του Αλέξανδρου Αγγλούπα είναι καθημερινά εκεί και κλαίει ο άνθρωπος. Εγώ είμαι αισιόδοξος. Τον κίνδυνο πιστεύω ότι τον ξεπέρασε. Μπορούν να συμβούν λοιμώξεις κλπ αλλά όλα αυτά αντιμετωπίζονται."

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βασιλική Χωροφυλακή. Τι λέμε τώρα...
URL]]

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
φαίνεται δεν έχει περάσει ταξιτζής τέζα με κόκκινο μπορστά σου και όταν τον σταματάς σου λέει αει γαμήσου ρε καραγκιόζη.
εκεί να δεις εάν το χεις ή δεν το χεις...

κάνω μια πρόβλεψη...
εάν στην ελλάδα επιτραπεί η οπλοφορία οι νεκροί θα είναι πιο πολλοί στα στοπ, στα φαναρια και στις προτεραιότητες απ οτι στις εξόδους του πάσχα.

Εσύ δλδ αν ήξερες ότι΄ο άλλος πιθανόν να οπλοφορεί θα είχες αρχίδια να τσαμπουκαλευτεις? Βρίσκουςν και κάνουν όλοι.

Α και για να συνεννοούμαστε και για να μιλάμε σε κοινή βάση, δεν έχω καμία εκτίμηση στην ανθρώπινη ζωή , αν ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΜΟΥ δε ν αξίζει. ¨οχι ότι θα βγώ και θα σκοτώνω αβέρτα , αλλά δεν ιδρώνει και το αυτί μου αν κάποιος μαλάκας ξάπλωσε έναν άλλον επειδή τσαμπουκαλευτήκανε.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Ξέχασες τα μπουζούκια τύπε. Δικιά μου πίστα αφιέρωση και έτσι, βαρύ ζεμπέκικο κλπ.
πανε αυτες οι καλες εποχες μαν......με τους φλωρους που πανε τωρα δεν θα παιζουν πια τετοια σκηνικα

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Ωχ μωρέ ένα βαρύ αντικείμενο,το σηκώνεις κ το κατεβάζεις πάνω στο κεφάλι της άλλης...ή την βουτάς κ την χτυπάς μία με δύναμη στον τείχο.
Με τα χερια θα κανεις καπια ωρα για να σκοτωσεις τον αλλον, επισης μεσα απο την βια θα σου φυγει ο θυμος.
Ενω το οπλο ειναι κατι στιγμιαιο. Μπαμ και κατω.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Θα το γραφω μεχρι να γινει κατανοητο το αυτονόητο.
Ντάξει καλά,πάσο...όταν κάποτε πατήσω σε δικαστική αίθουσα κ γω θα επανέλθω να συνεχίσουμε...

Επισκέπτης
φαίνεται δεν έχει περάσει ταξιτζής τέζα με κόκκινο μπορστά σου και όταν τον σταματάς σου λέει αει γαμήσου ρε καραγκιόζη.

έχεις αδελφίστικη φάτσα .... δεν εξηγείται αλλιώς ....

εμένα όταν με δουν face-to-face κανείς δεν λέει τίποτε .....

δεν μου λες ... όταν οδηγάς το range rover του πεθερού,
φοράς τιρκουάζ ποκάμισο rl ριγέ,
με ροζ πουλοβεράκι gant ή tommy ρηγμένο στους ώμους ;;;;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ ήμουν βαλκανιονίκης στην τοξοβολία και στην ξιφασκία.

Κάτι τόξα και βέλη (και μία βαλίστρα) που έχω στο σπίτι, όπως και κάτι ξίφη, θεωρούνται φονικά ή είναι και αυτά είδη που δεν προορίζονται για φόνο?

Πάντως, όταν η δικιά μου με στέλνει στα κόκκινα, με μαστίγιο την κοπανάω και δεν με γαργαλάει τίποτα για να αρπάξω την βαλίστρα και να το παίξω αποτυχημένος William Tell

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Με τα χερια θα κανεις καπια ωρα για να σκοτωσεις τον αλλον, επισης μεσα απο την βια θα σου φυγει ο θυμος.
Ενω το οπλο ειναι κατι στιγμιαιο. Μπαμ και κατω.
Ένα βαρύ αντικείμενο κ μία στο κεφάλι δεν είναι μπαμ κ κάτω;;; :birdman:

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ειναι το ιδιο.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
Να το ξαναπω?
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ!
βαση ερευνας σε καποιες φυλακες οι χειροτεροι δολοφονοι προτιμανε τα αιχμηρα αντικειμενα,με οπλο λεει δεν εχουν την αισθηση..

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Κάτι τόξα και βέλη (και μία βαλίστρα) που έχω στο σπίτι, όπως και κάτι ξίφη, θεωρούνται φονικά ή είναι και αυτά είδη που δεν προορίζονται για φόνο?

Πάντως, όταν η δικιά μου με στέλνει στα κόκκινα, με μαστίγιο την κοπανάω και δεν με γαργαλάει τίποτα για να αρπάξω την βαλίστρα και να το παίξω αποτυχημένος William Tell
Τι ακριβως μας ειπες τωρα δηλαδη? Δεν καταλαβα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
απο δω και περα ξεκιναει η ωρα που ο καθενας πεταει την μαλακια του; εμενα μου τυχε, ακουσα, ειδα, καποιος σε καποια χωρα, μια φιλη μου που την κλεψανε; χαχαχαχαχααχα

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ξέχασες τα μπουζούκια τύπε. Δικιά μου πίστα αφιέρωση και έτσι, βαρύ ζεμπέκικο κλπ.
εχει πεσει σχετικά προσφάτως πιστολίδι απο στριποιδιοκτήτη ο οποιος σε επισκεψη μετά κατανάλωσης κόκα κολα ζίρρου άρχισε τα μπαμμπουμ σε σκυλάδικο. η ασφάλεια την έπεσε στο στριπομάγαζο ψάχνοντάς τον εν συνεχεία.
επίσης έχει εκτελεστεί εν ψυχρώ τύπος κατά τη διάρκεια του πριβέ σε γνωστόν σωληνάδικον  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom