Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Αν μπεί σπίτι μου κάποιος βράδυ την ώρα που κοιμάμαι με το παιδί μου , λες να αλλάξω πλευρό και να συνεχίσω το όνειρο?

Πώς θα έπρεπε να προστατευτώ κατά τη γνώμη σου?
να σηκωσεις την μπλουζα σ να του αποσπασεις την προσοχη,μετα θα εχεις αφθονο χρονο ακομα και να τον δεσεις :2funny:

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
τυπε τι κλειδωνιες ειναι αυτες
ουτε ο κοπερφιλντ δεν τις ανοιγει

Τύπε η λύση είναι τοπικές οργανώσεις τήρησης τάξεως. Τι το συζητάμε...

kostant.JPG

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατανοητο, αλλά μολαταυτα ποσο ασφαλης νιωθεις για το παιδι σου αν υπαρχει ενα οπλο στο σπιτι?
Και αν κανεις την προσβαση στο παιδι δυσκολη, πώς θα ειναι εύκολη για σενα την κρισιμη ωρα?
γάματα...
να μας πει η ροχάλα για τον γκόμενο της μοντέλας που πυροβόλησε στα νεύρα του την αδερφή της.....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
εχω οπλο στο σπιτι, το χω κλειδωμενο για τα παιδια και σε μερος μη προσιτο, μπαινει ληστης το βραδυ, τον ακουω μεσα στον υπνο πριν μπει σηκωνομαι ξεκλειδωνω το οπλο και τον περιμενω και ναι! τον θεριζω. ουτε στην αστυνομια τετοια εκπαιδευση..

el titos

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Οι φωστήρες του φόρουμ, συνεχίστε να ψάχνετε για χρηματοκιβώτια διαστάσεων FORT-NOX
που μπορούν να χωρέσουν συλλογή κυνηγετικών όπλων.
http://[URL unfurl="true"]www.police-equipment-worldwide.com/catalog/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/9/1/916-1.gif[/img[/URL]]
[/quote]να φανταστω δεν εχεις δυσκολια με τα υδραυλικα σπιτι σ ε??

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τύπε η λύση είναι τοπικές οργανώσεις τήρησης τάξεως. Τι το συζητάμε...

kostant.JPG
ας πουμε οτι συμφωναμε τυπε....αλλα ο λακης και ο σεβαλιε θελουν να ειναι αυτοι σεριφηδες στο νειμπορχουντ..... :uzi:δεν αρκουνται σε αλλους προστατες,θελουν ατομικη δραση......βεβαια αμα τους πεις ατομικα να μαζεψουν κανενα κονσερβικο για τον πεινασμενο της γειτονιας τοτε φταιει το κωλοκρατος που δεν θα το υποκαταστησουν αυτοι με φιλανθρωπιες κλπ κλπ

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Κατανοητο, αλλά μολαταυτα ποσο ασφαλης νιωθεις για το παιδι σου αν υπαρχει ενα οπλο στο σπιτι?
Και αν κανεις την προσβαση στο παιδι δυσκολη, πώς θα ειναι εύκολη για σενα την κρισιμη ωρα?

Νοιώθω το ίδιο ασφαλής , όσο νοιώθω με τις χλωρίνες και τα λοιπά χημικά.

Και επίσης ποτέ δεν είπα ότι θέλω να πάρω όπλο. Παλίότερα που ήμανε και μόνη μου , με πέτρινο βάζο στο κεφάλι καθάρισα.

Εγώ θέλω να είναι ο κάθε νοικοκύρης κατοχυρωμένος νομικά , ωστε σε περίπτωση που καθαρίσει τον άλλον που μπήκε σπίτι του , να μην τον τρέχουν και για κατηγορία ανθρωποκτονίας.

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
εχω οπλο στο σπιτι, το χω κλειδωμενο για τα παιδια και σε μερος μη προσιτο, μπαινει ληστης το βραδυ, τον ακουω μεσα στον υπνο πριν μπει σηκωνομαι ξεκλειδωνω το οπλο και τον περιμενω και ναι! τον θεριζω. ουτε στην αστυνομια τετοια εκπαιδευση..
Εχεις μια πιθανοτητα ομως. Αυτη ειναι η διαφορα.
Οχι πως λεω ναι στην κατοχη οπλου, αλλα δεν ειναι επιχειρηματα αυτα.

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ο μπρο, ο Άλεξ, ο Πέρσυ, η αδυναμία ο Σόισιξ μια χαρά τα είπαν πάντως.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
γάματα...
να μας πει η ροχάλα για τον γκόμενο της μοντέλας που πυροβόλησε στα νεύρα του την αδερφή της.....

Τι να σας πώ δλδ? Ότι δώσανε όπλο σε λάθος άνθρωπο?

Κάθε μέρα σκοτώνονται άνθρωποι επειδή κάποιος μαλάκας αποφάσισε να κάνει το Σουμάχερ στο δρόμο. Λέτε να απαγορεύσουμε και τα αυτοκίνητα? Στατιστικά πιό πολλούς θανάτους από ατυχήματα έχουμε.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εχεις μια πιθανοτητα ομως. Αυτη ειναι η διαφορα.
Οχι πως λεω ναι στην κατοχη οπλου, αλλα δεν ειναι επιχειρηματα αυτα.

δεν επιχειρηματολογω, σχολιαζω.Και ολο τουτο μου φαινεται αστειο ετσι κι αλλιως,και ανεφικτο. κατα τα λοιπα αυτα που ειχα να πω τα ειπα  

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Α να προσθέσω ότι έχω πτυχίο πανεπιστημίου.

Έριναλ μπορείς να συνομιλάς άφοβα μαζί μου.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
ας πουμε οτι συμφωναμε τυπε....αλλα ο λακης και ο σεβαλιε θελουν να ειναι αυτοι σεριφηδες στο νειμπορχουντ..... :uzi:δεν αρκουνται σε αλλους προστατες,θελουν ατομικη δραση......βεβαια αμα τους πεις ατομικα να μαζεψουν κανενα κονσερβικο για τον πεινασμενο της γειτονιας τοτε φταιει το κωλοκρατος που δεν θα το υποκαταστησουν αυτοι με φιλανθρωπιες κλπ κλπ

Τύπε ο λακις θέλει αρχηγός ομαδας νομίζω. Ο σεβαλιέ δε θέλει τοπικές;

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Τι να σας πώ δλδ? Ότι δώσανε όπλο σε λάθος άνθρωπο?

Κάθε μέρα σκοτώνονται άνθρωποι επειδή κάποιος μαλάκας αποφάσισε να κάνει το Σουμάχερ στο δρόμο. Λέτε να απαγορεύσουμε και τα αυτοκίνητα? Στατιστικά πιό πολλούς θανάτους από ατυχήματα έχουμε.
Το οπλο, ειναι εξ ορισμου φονικο.
Τι στο διαολο πινετε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom