apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
νομος ειναι το δικιο του νερντ τυπεΝαι θα το κάνουμε κ νόμο του συντάγματος.
νομος ειναι το δικιο του νερντ τυπεΝαι θα το κάνουμε κ νόμο του συντάγματος.
εμένα τον παππου μου το πυροβλόησε κομμουνιστης ρε γαμιόλη.
αλλά δεν είμαι αρρωστος να κάνω σκοποβολή με τη φάτσα του στάλιν απέναντι.
τώρα εάν σε δώ να σκοτώνεις ανθρωπο ακόμα και εάν αμύνεσαι παιζει να σου κόψω τ αρχίδια.
οι πολιτισμένες κοινωνικές ανθρώπινες δομές τυον θάνατο απο εκδίκηση ή άμυνα τον έχουν αποβάλλει εδω και πολλές δεκαετίες.
ερχεται που και που βεβαίως κάνα αρχιδι τύπου στάλιν ή χίτλερ να μας θυμήζει γιατί σε κάτι λάκηδες πρέπει να κάνουμε λοβοτομή απο τα παιδικά χρόνια.....
Καλά ντε μην βαράς.
μοιραζα φυλλάδια για τον καμμένοΚαι γιατι δεν εχεις ερθει εδω απο προχθες να με βοηθησεις, που τους τα λεω και με βριζουν?
ετσι λες;δλδ αμα σε βρω στο οδοντιατρειο σου και σε πλακωσω στις σφαλιαρες που ειμαι και γομαρι που θα το βρεις το οπλο;εκτος αν σφραγιζεις δοντια με το οπλο παραμασχαλα.....
προσεχε μεταξυ σοβαρου και αστςιου λεγονται πολλες φορες μεγαλες αληθειες...μοιραζα φυλλάδια για τον καμμένο
αλλο ανθρωποκτονία αλλο επικίνδυνες σωματικές βλάβες.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ο ενας θα πεσει νεκρος... (αχαχουχας) και έσπασε ένα ταξι στο ξυλο
ο αλλος θα κανει την κινηση "βαρελακι"
εσυ θα κοψεις αρχιδια ...
ε καθιστε ρε παιδια... πωπω πολυ βια ρε παιδι μου
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ
ο ενας θα πεσει νεκρος... (αχαχουχας) και έσπασε ένα ταξι στο ξυλο
ο αλλος θα κανει την κινηση "βαρελακι"
εσυ θα κοψεις αρχιδια ...
ε καθιστε ρε παιδια... πωπω πολυ βια ρε παιδι μου
γι αυτο κυκλοφορουν με οπλα επειδη ειναι φλωροι...όπου υπάρχουν όπλα δεν πέφτει ξύλο ....
Γουρουνίσια ναι,ανθρώπου όχι.έχεις δοκιμάσει ποτέ αμελέτητα;
ειμαι στρατιώτηε του κόμματος.προσεχε μεταξυ σοβαρου και αστςιου λεγονται πολλες φορες μεγαλες αληθειες...
αλλο ανθρωποκτονία αλλο επικίνδυνες σωματικές βλάβες.
έχεις δοκιμάσει ποτέ αμελέτητα;
Ρε μαλακα τι θυμηθηκα τωρα.μοιραζα φυλλάδια για τον καμμένο
τυπε ο νερντ γεμιζει καυτο μολυβι μονο οσους τον πειραζανκάτσε ρε τύπε τι φταίει η νίτσα εάν ο άλλος τα πήρε κράνα με το φατούρο και άρχισε το τουφεκίδι αδιακρίτως;
Επειδή μια μέρα θα βγάλεις πολλά περισσότερα δουλεύοντας στην apple,microsoft ή IBM...και φυσικα ολοι καταλαβαινετε γιατι ειμαι τοσο ανετος με το οτι θα μου παρει φραγκα.
ξέρω και έχω ακούσει τύπους που έχουν πυροβολήσει ανθρώπους
και τους έστειλαν εις τόπον χλοερόν ...
(σε ΗΠΑ, Λιβερία και αλλού).
Κανείς δεν ήταν Τσακ Νόρις ή Ράμπο.
Άλλος ήταν μηχανικός πλοίων , άλλος μάγειρας και άλλος ναυτεργάτης ....
εγώ θα του δώσω και σοκολατάκι.εγω ειπα και εμμένω σταθερος στις αποψεις μου
αν μου επιτεθει ληστης θα κανω το κοροιδο.. θα παρει οτι φραγκα εχω
και θα φυγει...
και φυσικα ολοι καταλαβαινετε γιατι ειμαι τοσο ανετος με το οτι θα μου παρει φραγκα.
ααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχααχαχαχαχαχαχχατυπε ο νερντ γεμιζει καυτο μολυβι μονο οσους τον πειραζαν
τωρα μπορει να του ξεφυγει και καμια
αλλα εδω ο λακης θα βγει σοφος
αν εκαναν εκπαιδευση σκοποβολης στα παιδια απο μικρα δεν θα αστοχουσε ο νερντ
δεν εχω παιδι αλλα ημουν παιδι. και δεν υπηρχε μερος του σπιτιου που να μην το ψαχουλεψω και γω. εκτος απο το χρηματοκιβωτιο που δεν ειχα προσβαση σε κλειδι και κωδικο. στα λογια μου ερχεσαι.
Επειδή μια μέρα θα βγάλεις πολλά περισσότερα δουλεύοντας στην apple,microsoft ή IBM...