Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Στην Ελβετία ,κάθε άντρας πηγαίνει 1-2 ημέρες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για στρατιωτική εκπαίδευση .

Ετσι σε ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ υπάρχει όπλο .

Η εγκληματικότητα στην Ελβετία είναι πολυ χαμηλή .

Κατι φλώροι ειρηνιστές και ψευτοαριστεροί ζήτησαν να γίνει δημοψήφισμα

για να καταργηθεί η οπλοκατοχή .80% των κατοίκων της Ελβετίας είπαν

ΝΑΙ στην οπλοκατοχή ,γιατί δεν είναι το 80% φλωρούμπες στην Ελβετία !

στην ελβετια επισης πληρωνουν φορο αναλογα με τα σκουπιδια που κατεβαζουν...τι θες να μας πεις? οτι πληρουμε τις συνθηκες της ελβετιας ωστε να εχουμε τα ιδια προνομια/υποχρεωσεις?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
οι προυποθεσεις ποιες ειναι θελω να μου πεις και τι αφορουν....ποιος θα παρει εν γενει οπλο...η ποιος θα μπορει να πυροβολει εντος της οικιας του εισβολεις......; :think:

τωρα μου το κανεις σα την μουνιτσα χτες. ρε παιχτη σου φαινομαι για νομοθετης? ξερεις κανεναν νομο που να εχει βγει στυλ "επιτρεπεται η οπλοφορια". τρεις λεξεις ξερα?
αρα η σωστη ερωτηση που απευθυνω εγω τωρα προς εσενα ειναι εισαι υπερ της οπλοκατοχης στην οικια υπο προυποθεσεις?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Στην Ελβετία ,κάθε άντρας πηγαίνει 1-2 ημέρες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για στρατιωτική εκπαίδευση .
........

ΝΑΙ στην οπλοκατοχή ,γιατί δεν είναι το 80% φλωρούμπες στην Ελβετία !
είναι που έχουν ξεσκιστεί στους πολέμους οι ελβετοί :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τωρα μου το κανεις σα την μουνιτσα χτες. ρε παιχτη σου φαινομαι για νομοθετης? ξερεις κανεναν νομο που να εχει βγει στυλ "επιτρεπεται η οπλοφορια". τρεις λεξεις ξερα?
αρα η σωστη ερωτηση που απευθυνω εγω τωρα προς εσενα ειναι εισαι υπερ της οπλοκατοχης στην οικια υπο προυποθεσεις?

Αυτο που ειχα πει ειναι πως ανεξαρτητα με οπλοκατοχη, να εχεις τη δυνατοτητα να κανεις κουμαντο στο σπιτι σου οταν εχεις να κανεις με απειλη εναντιον σου.

Γενικα θα ελεγα παρε το νομο αυτουσιο οπως ισχυει στο Τεξας και φυτεψε τον εδω. Για την αμυνα εντος οικιας μιλαω και τη χρηση οπλου.

Ουτε οι ανθρωποκτονιες ειναι τεραστιες εκει ουτε τιποτα. Η έστω πολυ περισσοτερες απο οτι εδω.

Για μεσα στην οικια - η στο μαγαζι- μιλαμε και για αμυνα σε απειλη . Και σκουζουν ολοι σα πουτανες διχως επιχειρηματα ουσιαστικα.

Και πιστευω υπερ αυτου θα τάσσεται και η αστυνομια, αν οχι ως θεσμος ( ακομη ανοιχτα) αλλα ως προσωποα που υπηρετουν στο θεσμο . Καθως απλουστατα σημαινει λιγοτερη δουλεια και φορτο για αυτους αλλα και κινδυνο ισως.

Δε λεω οτι θα γινουν ολοι ραμπο. Το πιθανοτερο θα ταν αν συνεβαινε σε μενα προσωπικα, απλα να αφηνα την κατασταση να εξελιχθει ως εχει . Αλλα αν εχω 1 % πιθανοτητες να υπερασπιστω τον εαυτο μου, θελω το κρατος να μην ερθει μετα και με τιμωρησει για αυτο.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και τώρα μπορείς να βγάλεις κυνηγετική άδεια και να αγοράσεις μια καραμπίνα για το σπίτι, την οποία και λόγω μεγέθους δεν είναι το πιο εύκολο να την φέρεις μαζί σου στον δρόμο οπότε αναγκαστικά παραμένει στο σπίτι

οπότε πιο το ιδιαίτερο νόημα να μπορεί ο καθένας να αγοράζει ένα περίστροφο αν είναι να το αφήνει σπίτι του;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οχι.....ειμαι κατα της οποιασδηποτε οπλοκατοχης που εννοεις εσυ.....τωρα αν, σου επανελαβα ,ο αλλος θελει να εχει βρισκει....οπως βρισκουν οι κρητικοι,οπως εχει ο χαρντ η ο λακης,οπως ο βαγιωνης ειχε το ξιφος,οπως ο αλλος εχει το αεροβολο κλπ.....δικο του θεμα οπως δικο του θεμα και αν πινει ουισκια μεχρι να τον συλλαβω για παραβατικοτητα που σχετιζεται με το αλκοολ....

και αν συλληφθει θα κριθει παλι και μπορει και να αθωωθει....αλλα δεν θα γεμισω την χωρα με επιδοξους καουμποιδες και πιστολερο......

θα επρεπε να ξερεις οτι ενα οπλο δεν ειναι μονο αυτοαμυνα....ειναι και μεσο επιβολης,διαπραξης αδικηματων,ληστειας,μπορει να βρεθει σε λαθος χερια,μπορει να στο κλεψουν και εσενα αρα να το παρει καποιος που δεν θα επρεπε κλπ κλπ

συν το οτι ενα οπλο σε εναν καυγα πχ θα σε οδηγησει συχνα σε δρομους μακρια απο την λογικη και θα γινει ενα μοιραιο εν θερμω επεισοδιο που δεν θα ειναι αυτοαμυνα....ποσες φορες ακομα και σε ενα παρκινγκ ή σε εναν δρομο δεν γιναμε μαρτυρες αγριων τσακωμων ;σκεψου αυτον που ειναι φορτωμενος απο αγχη και απο το αφεντικο που τον μπινελικωσε,γυρναει απο δουλεια ,τσακωνεται για το παρκινγκ και επειδη τρωει και μερικες ψιλες γιατι ο αλλος ειναι χειροδυναμος παιρνει απο το ντουλαπακι το οπλο και τον σωριαζει....μην μου πεις οτι δεν γινονται αυτα οταν μιλαει η αδρεναλινη και ο πληγωμενος αντρισμος....και μετα μετανιωνεις που ειχες το οπλο πανω σου για μια ζωη.....

το οπλο γεννα βια το ιδιο.....ειναι στην φυση του......

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Το οτι οπλοκατοχη ηδη υπαρχει αυτη τη στιγμη δεν φαινεται να απασχολει κανενα. Ολοι φοβουνται τις συνεπεις των οπλων κλπ κλπ κλπ

Το οτι αυτη τη στιγμη αλβανοι, ρωσοποντιοι, γεωργιανοι κλπ φιλιες και δημοκρατικες δυναμεις φερουν οπλα και ισχυρα μαλιστα τα οποια χρησιμοποιουν αδιακριτως?

Αυτοι προφανως δεν ειναι ανεγκεφαλοι, θερμοαιμοι κλπ.  Προφανως τους εμπιστευεστε να φερουν οπλα σαν αστακοι .

Επισκέπτης
οχι.....ειμαι κατα της οποιασδηποτε οπλοκατοχης που εννοεις εσυ.....τωρα αν, σου επανελαβα ,ο αλλος θελει να εχει βρισκει....οπως βρισκουν οι κρητικοι,οπως εχει ο χαρντ η ο λακης,οπως ο βαγιωνης ειχε το ξιφος,οπως ο αλλος εχει το αεροβολο κλπ.....δικο του θεμα οπως δικο του θεμα και αν πινει ουισκια μεχρι να τον συλλαβω για παραβατικοτητα που σχετιζεται με το αλκοολ....

και αν συλληφθει θα κριθει παλι και μπορει και να αθωωθει....αλλα δεν θα γεμισω την χωρα με επιδοξους καουμποιδες και πιστολερο......

θα επρεπε να ξερεις οτι ενα οπλο δεν ειναι μονο αυτοαμυνα....ειναι και μεσο επιβολης,διαπραξης αδικηματων,ληστειας,μπορει να βρεθει σε λαθος χερια,μπορει να στο κλεψουν και εσενα αρα να το παρει καποιος που δεν θα επρεπε κλπ κλπ

συν το οτι ενα οπλο σε εναν καυγα πχ θα σε οδηγησει συχνα σε δρομους μακρια απο την λογικη και θα γινει ενα μοιραιο εν θερμω επεισοδιο που δεν θα ειναι αυτοαμυνα....ποσες φορες ακομα και σε ενα παρκινγκ ή σε εναν δρομο δεν γιναμε μαρτυρες αγριων τσακωμων ;σκεψου αυτον που ειναι φορτωμενος απο αγχη και απο το αφεντικο που τον μπινελικωσε,γυρναει απο δουλεια ,τσακωνεται για το παρκινγκ και επειδη τρωει και μερικες ψιλες γιατι ο αλλος ειναι χειροδυναμος παιρνει απο το ντουλαπακι το οπλο και τον σωριαζει....μην μου πεις οτι δεν γινονται αυτα οταν μιλαει η αδρεναλινη και ο πληγωμενος αντρισμος....και μετα μετανιωνεις που ειχες το οπλο πανω σου για μια ζωη.....

το οπλο γεννα βια το ιδιο.....ειναι στην φυση του......
τα ειπες ολα :thumbsup:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
τζάμπα μάγκες ;) με τόσον παγκόσμιο πλούτο που έχουν μαζέψει οι τράπεζές τους μόνο από επίθεση εξωγήινων απειλούνται

E πηγαινε πες τους το, εμεις εδώ δε μπορουμε να επηρεασουμε την κατασταση δυστυχως.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366

ρε συ εκτορα το θεμα ειναι οτι δεν αφορουν ολοι οι νομοι σε θεματα ιδιας βαρυτητας και σημασιας....η οπλοκατοχη και η οπλοχρησια (Εστω και σε καθεστως αυτοαμυνας) ειναι ενα πολυ σοβαρο θεμα...μπορεις εσυ με τον οποιονδηποτε τροπο να ορκιστεις οτι ενας θεωρητικα σωστος νομος θα εφαρμοστει σωστα??

Επισκέπτης
Το οτι οπλοκατοχη ηδη υπαρχει αυτη τη στιγμη δεν φαινεται να απασχολει κανενα. Ολοι φοβουνται τις συνεπεις των οπλων κλπ κλπ κλπ

Το οτι αυτη τη στιγμη αλβανοι, ρωσοποντιοι, γεωργιανοι κλπ φιλιες και δημοκρατικες δυναμεις φερουν οπλα και ισχυρα μαλιστα τα οποια χρησιμοποιουν αδιακριτως?

Αυτοι προφανως δεν ειναι ανεγκεφαλοι, θερμοαιμοι κλπ.  Προφανως τους εμπιστευεστε να φερουν οπλα σαν αστακοι .
αυτοι θα τα εχουν ετσι και αλλιως τωρα να οπλισεις ασχετους καθημερινους πολιτες επειδη καποιοι δεν κανουν τη δουλια τους ειναι μαλακια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

ρε φιλε δεν ειναι κανενας συμφωνος πρωτον και δευτερον αν θες παρε ενα στην μαυρη αγορα και συ.....πρεπει να στο νομιμοποιησω;ετσι κι αλλιως αν ποτε εφαρμοζοταν τετοιος νομος λιγοι θα ειχαν στην πραξη δικαιωμα παλι να εχουν οπλο ,προσωπα που θα αποδεικνυαν πραγματικη απειλη κλπ

και στην τελικη αντε και τ αφησαμε ελευθερα...ποιος φανταζεσαι οτι θα σωθει; η γιαγιουλα στο χωριο που ζει μονη;θα οπλιστει και αυτη;
:2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom