Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
E ναι και εμεις ζηταμε να αλλάξει ο νόμος. Στις δημοκρατιες ξέρεις αυτο γίνεται.
και στις οχλοκρατιες επισης το ιδιο συμβαινει......ενας λεει μια μπαρουφα και τα πολλα προβατα του οχλου ακολουθουν.....ειναι η εκτροπη του πολιτευματος που λεμε αν εχεις ακουστα ;)

OP
OP
E

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
και κατι αστειο.

τοσα χροναι στο γαμημενο αυτο σαιτ εχω γραψει για γαμησια, πουτανες, παντρεμενες, ελευθερες, ποδοσφαιρο, πολιτικα, επιχειρησεις, business. περναγα δδεν περναγα τις 5-10 σελιδες απαντησεις.

ενα και μοναδικο θρετ με αιμα εγραψα και εγινε της τρελλης  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποιο ειναι το προκειμενο ρε παιχτη? συζηταμε για ενα νομο υπο προϋποθεσεις και σεις του γαματε τη μανα στην καθολικοτητα. οχι δε θα οπλιζα τον καρβελα. τι εχει να λεει αυτο για το νομο?
και στον αχαχουχα δε θα εδινα διπλωμα οδηγησης. ουτε το κρατος και οι νομοι του εδωσαν. αν δηλαδη ειναι υπερ του διπλωματος οδηγησης ο αχαχουχας θα πρεπει να σκεφτω οτι για να το θελει ο αχαχουχας αρα μονο μαλακες θελουν να οδηγουνε?
δυο μερες τωρα εχετε λιωσει στις αρλουμπες σου λεω.
οι προυποθεσεις ποιες ειναι θελω να μου πεις και τι αφορουν....ποιος θα παρει εν γενει οπλο...η ποιος θα μπορει να πυροβολει εντος της οικιας του εισβολεις......; :think:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και στις οχλοκρατιες επισης το ιδιο συμβαινει......ενας λεει μια μπαρουφα και τα πολλα προβατα του οχλου ακολουθουν.....ειναι η εκτροπη του πολιτευματος που λεμε αν εχεις ακουστα ;)

Αν σ αρεσει. :grin: Αλλιώς μπορουμε να βαλουμε εσενα ισοβιο δικτατορισκο να μας λες εσυ τα σωστα να μη κανουμε τις μπαρουφες.  :dancing:

Πως και δε το σκεφτηκαμε τοση ωρα.  :rockon:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
τα βιντεο που βαζεις την δικη μου θεση ενισχυουν....οποιος θελει να προστατευτει μπορει να βρει ενα σωρο ''νομιμα'' φονικα οπλα στην κοινη αγορα....ενδεικτικα αναφερω σπαθια κατανα,μαχαιρια,γκλομπς,σιδερογροθιες,κυνηγετικα που ειπε κι ενας αλλος,πριονια,τσεκουρια,γκασμαδες,βαριες,λοσταρια.....αλλα και με αυτα αν σκοτωσεις καποιον θα ελεγθεις σε πρωτη φαση για την νομιμοτητα της αμυνας σου....αν εισαι εντος οριων αμυνας και αποδειχτει οτι ησουν σε θανασιμο κινδυνο δεν εχεις προβλημα.....
και η υπέρβαση παραμένει ατιμώρητη αν αποδείξεις (προφανώς και με λίγη καλή θέληση των δικαστών) ότι έπραξες έτσι επειδή είχες κλάσει πάνω σου :badair: :badair: :badair:

[move]
35379_142978102381713_100000085734085_417511_4357875_n.jpg  :birdman: :birdman: :birdman:
:birdman: :birdman: :birdman:[/move]
[move]ε           θα          σε            γαμήσω                :zfuck:[/move]

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
και κατι αστειο.

τοσα χροναι στο γαμημενο αυτο σαιτ εχω γραψει για γαμησια, πουτανες, παντρεμενες, ελευθερες, ποδοσφαιρο, πολιτικα, επιχειρησεις, business. περναγα δδεν περναγα τις 5-10 σελιδες απαντησεις.

ενα και μοναδικο θρετ με αιμα εγραψα και εγινε της τρελλης  :2funny: :2funny: :2funny:
τυχαιο;κανενας δεν ενδιαφερεται πλεον για πουτανες....ουτε καν σε αυτο το σαιτ...... :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν σ αρεσει. :grin: Αλλιώς μπορουμε να βαλουμε εσενα ισοβιο δικτατορισκο να μας λες εσυ τα σωστα να μη κανουμε τις μπαρουφες.  :dancing:

ελα ντε....κανονικα μονο οι αριστοι κατα πλατωνα επρεπε να κυβερνουν,αυτο λεγεται αριστοκρατια....αν κρινω απο ποσοι ηλιθιοι και διανοητικα καθυστερημενοι  εχουν ψηφο ,μην πω για ανθρωπους με αικιου γελαδας που χειραγωγουνται απο λαμογια

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ελα ντε....κανονικα μονο οι αριστοι κατα πλατωνα επρεπε να κυβερνουν,αυτο λεγεται αριστοκρατια....αν κρινω απο ποσοι ηλιθιοι και διανοητικα καθυστερημενοι  εχουν ψηφο ,μην πω για ανθρωπους με αικιου γελαδας που χειραγωγουνται απο λαμογια

:o Tι να πω δεν εχω λογια! Σε παραπεμπω στο apolyto_arseniko  :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

merde

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ποσο θα καταδικαστει (περιπου) εανς που σκοτωσε εν αμυνη - αποδεδειγμανα- ενα κακοποιο που επιχειρησε να τον σκοτωσει ο ιδιος?
αθωωνεται
αλλα συνηθως τετοιες περιπτωσεις δεν πανε σε ακροατηριο καν
απαλασσονται με βουλευμα του τριμελους συμβουλιου (δλδ αποσυρεται η διωξη)
ΣΕ ΟΛΕΣ τις αλλες οι ενορκοι τον αθωωνουν
ΕΚΕΙ πρεπει να βασιζονται οι απλοι πολιτες κι ΝΑ ΜΗ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ! Οι ενορκοι αθωωνουν τον νοικοκυρη και ας πανε να γαμηθουν οι δικαστες!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ελα ντε....κανονικα μονο οι αριστοι κατα πλατωνα επρεπε να κυβερνουν,αυτο λεγεται αριστοκρατια....αν κρινω απο ποσοι ηλιθιοι και διανοητικα καθυστερημενοι  εχουν ψηφο ,μην πω για ανθρωπους με αικιου γελαδας που χειραγωγουνται απο λαμογια
ούτως ή άλλως αιρετή αριστοκρατία (υπό την έννοια του "τζακιού") άλλως ολιγαρχία έχουμε και σήμερα, η ύπαρξη-επιλογή-χαρακτηρισμός των αρίστων ανήκει στην ιδανική πολιτεία του Πλάτωνα όχι στην πραγματκότητα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467

Αγαπητέ μου Σηφαλιέ Φιδέλιε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Πόλη Κράτος των Αθηνών, γνώρισε μεγάλη άνθηση επί τυραννίας.

Επίσης όταν ο Σόλων νομοθέτησε, εγκατέλειψε την πόλη, επειδή γνώριζε, ότι θα δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από την πλειοψηφία των πολιτών προκειμένου να δημιουργηθούν "παραθυράκια" στους νόμους.  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εγω θα ηθελα απο περιεργεια να μαθω ποσοι ειναι ΔΥ απο εδω μεσα.

Δεν μπορει να εχετε τοσο ελευθερο χρονο... δηλαδη ειναι αδιανοητο.

Εγω ειμαι ανεργος το εχω ξαναπει...

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.732
Πόντοι
25.467
εγω θα ηθελα απο περιεργεια να μαθω ποσοι ειναι ΔΥ απο εδω μεσα.

Δεν μπορει να εχετε τοσο ελευθερο χρονο... δηλαδη ειναι αδιανοητο.

Εγω ειμαι ανεργος το εχω ξαναπει...

Συνταξιούχοι δεν παίζει;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αγαπητέ μου Σηφαλιέ Φιδέλιε, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι η Πόλη Κράτος των Αθηνών, γνώρισε μεγάλη άνθηση επί τυραννίας.

Επίσης όταν ο Σόλων νομοθέτησε, εγκατέλειψε την πόλη, επειδή γνώριζε, ότι θα δεχόταν ασφυκτικές πιέσεις από την πλειοψηφία των πολιτών προκειμένου να δημιουργηθούν "παραθυράκια" στους νόμους.  ;)

Και η Σπάρτη το ίδιο. Αααα για θυμισε μου κατι θυμομουν για πολιτες- οπλιτες, φεροντες δικα τους οπλα και τέτοια στις αρχαιες ελληνικες πολεις ? Η κανω λαθος?

Αντίθετα σε κατι ασιατικες δεσποτειες οπλα εφερεαν μονο οι αυλικοι του βασιλια και οι μισθοφοροι... Βοηθησε με να θυμηθω καλα μια και βλεπω οτι τα σκαμπαζεις :grin:

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
70
Πόντοι
246
Πάντως όποιος θέλει όπλο ας μου μιλήσει... 10% προσφορά γνωριμίας...  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom