Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Όταν σταματήσεις να ζεις με τους γονείς σου αγκαλίτσα, πας στρατό και αποκτήσεις οικογένεια και μικρά παιδιά έλα βλακάκο να ξαναμιλήσεις ... μεγάλε θεωρητικέ του καναπέ και των πλήκτρων ...

Οκ. Εσυ μεγάλε μοναδικε στο κοσμο αντρακλα που εχεις κανει και οικογενεια και μας την ειδες
και αρσενικος λεων προστατης και ετσι ποσο στοιχημα βαζεις οτι λες παπαριες?

ρε που μπλεξαμε ρε.... με τους προστατες 

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Τελικά το ξανασκέφτηκα; τα πιστόλια δεν κάνουν τίποτα, καλύτερα να πάρουμε απο εναν ανώδυνο να εχουμε στο σπίτι μας που εχει και μεγαλύτερη εμβέλεια  ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Στην Ελβετία ,κάθε άντρας πηγαίνει 1-2 ημέρες ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ για στρατιωτική εκπαίδευση .

Ετσι σε ΚΑΘΕ ΣΠΙΤΙ υπάρχει όπλο .

Η εγκληματικότητα στην Ελβετία είναι πολυ χαμηλή .
μηπως λογω υψηλου βιοτικου επιπεδου;λεω εγω τωρα....

εσεις οι δεξιουληδες μονιμως απο την εξισωση βγαζετε σκοπιμα τον εναν συντελέστη....ανεργια,φτωχια,εξαθλιωση,πεινα .....αεργια μητηρ πασης κακιας

αν εξαιρεσεις το μεγαλο εγκλημα (μαφια,οπλα,ναρκωτικα ,προστασια νυχτερινων κεντρων κλπ) που γενικα δεν αφορα εσενα ως πολιτη τοσο αμεσα γιατι τα ξεκαθαρισματα ειναι τις περισσοτερες φορες μεταξυ μαφιοζων η εγκληματικοτητα της καθημερινοτητας εχει να κανει με τα φαινομενα παρακμης και υποβαθμισης της ζωης μας γυρω μας,της αστυφιλιας και της υπερσυσσωρευσης κοσμου στις μεγαλουπολεις γκετο κλπ.....

δεν λεω οτι μου ειναι ευχαριστο να με κλεψουν μες στο σπιτι μου....αλλα οταν βγαινω στην πλατεια και βλεπω σαρανταρηδες και πενηνταρηδες ελληνες πλεον και οχι ξενους να γυρναν ανεργοι και απραγοι και να μην εχουν 2 ευρω στην τσεπη τους δεν θα μου κανει εντυπωση αν ενας απο αυτους για την επιβιωση του και της οικογενειας του κλεψει και ληστεψει

βλεπεις και η επιβιωση ειναι δικαιωμα και ενστικτο ζωωδες......και οταν η αδικια βασιλευει σε μια κοινωνια το δικιο του αδικημενου θα εκδικηθει ενιοτε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Αν ξερω τον μαυρο θα παω με την αστυνομια και θα το παρω πισω κανωντας και μηνυση.
Αν δεντον ξερω τοτε θα πω το εχασα και τελος
Αλλο ο δρομος και αλλο το σπιτι ....

Το οπλο ειναι για το σπιτι και οχι για εξω..... εξω θα πρεπει να εχεις ψυχολογικα θεματα για να δρασεις ετσι η να εισαι κακοποιο στοιχειο

ΤΙ δεν καταλαβαινεις απο τα οσα γραφω ?
αυτο......

και γιατι δεν φτιαχνουμε καλυτερα μια πολιτοφυλακη αφου το θελετε σε στυλ ελβετιας και εθελοντισμου;να φυλαμε οι ιδιοι εναλλαξ με σκοπιες τις γειτονιες μας....αλλα με κανονες και επιτηρηση απο το κρατος....κατι σαν τους σχολικους τροχονομους :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
διαλεχτε ομως τι κρατος θελετε μικρο και ευελικτο οπως οι νεοφιλελευθεροι ζητουν με περικοπες δαπανων και εξοδων ή μεγαλο,αστυνομοκρατουμενο,αυταρχικο και παρεμβατικο σε ιδιωτικες ζωες...να σου θυμησω οτι ιστορικα τα χαμηλοτερα ποσοστα παραβατικοτητας τα εχουν τα κομμουνιστικα και αυταρχικα καθεστωτα γιατι κανεις δεν κουταει να κουνηθει γενικως και οχι τα δυτικα.....τετοια καθεστωτα ονειρευεστε;αν ναι πασο.....
Ονειρευομαι ενα ασφαλες για τον πολιτη κρατος το οποιο θα παρεχει αξιοκρατεια ασφαλεια εργασια

Κατι που ετουτο εδω ΔΕΝ παρεχει ουτε στα βασικα !!!!!!!!!

Εφτασα στο σημειο να ξοδεψω περι τα 6 χιλιαρικα για να νιωθω ασφαλης στο σπιτι μου χανοντας αρκετα περισσοτερα μεσω της ληστειας, για διαπιστωσω οτι θα μπορουσα ανετα να ειμαι και νεκρος
Και ολα αυτα σε μια εποχη που ειμαι σχεδον ανεργος και δεν μπορω να καλυψω τις ζημιες καθως δεν εχω την δυνατοτητα αυτη πλεον..... (δεν κλαιγομαι ουτε ζητω καμια βοηθεια απο κανεναν, απλα εξηγω την κατασταση)
Υπο αυτο το μοτιβο εχω αποσυντονιστει πληρως και δεν κοιμαμαι ανετα τα βραδια ενω φοβαμαι και εξω πολυ...

Επισκέπτης
Αν ξερω τον μαυρο θα παω με την αστυνομια και θα το παρω πισω κανωντας και μηνυση.
Αν δεντον ξερω τοτε θα πω το εχασα και τελος
Αλλο ο δρομος και αλλο το σπιτι ....

Το οπλο ειναι για το σπιτι και οχι για εξω..... εξω θα πρεπει να εχεις ψυχολογικα θεματα για να δρασεις ετσι η να εισαι κακοποιο στοιχειο

ΤΙ δεν καταλαβαινεις απο τα οσα γραφω ?
εσυ δεν καταλαβαινεις τι γραφω
Σου λεω οτι τη στιγμη που θα σε πνιξει το δικιο το πρωτο που θα σκεφτεις θα ειναι το οπλο σου.
Το αν τελικα θα το κανεις η οχι ειναι και αλλο θεμα αλλα και προσωπικο.
 αααααααααααααααχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχχαχαχαχχα

μου'πεσε ο καφες ρε μαλεααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
εμα τι να πω με αυτα που βλεπω

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Γειά σου ρε Τζιελάκο ,ειδικε στα γενόσημα ! :2funny:

Ειπες πολυ σωστό επιχείρημα !

Επειδή υπαρχει φτώχεια ,δεν πρεπει να εχουν όπλα

οι Ελληνες ,για να μην μπουν στον πειρασμο

να κανουν ληστειες ,ετσι τις ληστειες να τις κάνουν

ΜΟΝΟ αλλοδαποι !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μα αν εχουν οπλα ολοι ,πως θα κανουν ληστειες

οι ελληνες ή οι αλλοδαποί ,αφου θα φοβούνται οτι

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ θα μπορει να τους πυροβολήσει ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αυτο......

και γιατι δεν φτιαχνουμε καλυτερα μια πολιτοφυλακη αφου το θελετε σε στυλ ελβετιας και εθελοντισμου;να φυλαμε οι ιδιοι εναλλαξ με σκοπιες τις γειτονιες μας....αλλα με κανονες και επιτηρηση απο το κρατος....κατι σαν τους σχολικους τροχονομους :grin:
Για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να υπαρχει πολιτικη βουληση και υποδομη

Βλεπεις εσυ να υπαρχει τιποτα τετοιο εδω ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Εχει σκεφτει κανεις αν ακομη και αν καθαρισεις τον ληστη

και τελικα γλιτωσεις την ψηρού τι θα γινει μετα με τα φιλαράκια ή τους συγγενείς του?
:-

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για να γινει κατι τετοιο θα πρεπει να υπαρχει πολιτικη βουληση και υποδομη

Βλεπεις εσυ να υπαρχει τιποτα τετοιο εδω ?

ναι σωστα... τα μουνοπανα οι πολιτικοι φταινε.

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
Για το τελευταιο συμφωνω απολυτα. Αλλα που ειδες ή ακουσες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θελει να παρουμε τους λαθρους σπιτια μας ? Το λενε στις προγραμματικες τους δηλωσεις ? Ακουσες τον Τσιπρα να λεει κατι τετοιο ?

o τσιριζα στις θεσεις του, λεει οτι συμφωνει για την ενταξη της τουρκιας στην Ε.Ε. αν γινει κατι τετοιο 70000000 τουρκοι θα μπορουν να μπαινοβγαινουν στην ελλαδα....λες οτι δεν θα μπουν και στα σπιτια μας? εκτος τους λαθροορκ που θα πολαπλασιαζοντε συνεχως με την συγκαταθεση μας πια..

Επισκέπτης
αυτο......

τζαμπα εθελοντισμος στην Ελλαδα???
:jerking: εισαι?

Επισκέπτης
Εσυ ακουσες κανεναν τους να λεει για ποσοστωση διαμονης στους ξενους ?

Και δεν μιλαω για λαθρομεταναστες που θα πρεπει να αμεσα να στελνονται πισω απο εκει που ηρθαν.

Και το κκε τα λεει αυτα.......

Eγω εκτος απο τον Καρατζαφερη που εχει πει οτι θα διωξει ολους τους αλλοδαπους αλλα δεν θα το κανει γιατι ειναι κωλοτουμπας, ακουσα τον Τσιπρα να λεει δωστε τους χαρτια να σηκωθουν να φυγουν και να πανε εκει που θελουν. Δεν ακουσα να λεει παρτε τους σπιτια σας οπως εγραψες εσυ.
Εγω που σκεφτομε να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ δεν θελω να να υπαρχει ουτε ενας Ελληνας εργατης ανεργος, εχω σταματησει να απασχολω αλλοδαπους και με σταναχωρει και μ΄εκνευριζει η κατασταση στο κεντρο της Αθηνας με τα γκετο, την εγκηματικοτητα και τους χιλιαδες  λαθρους.

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.426
Πόντοι
5.006
Εχει σκεφτει κανεις αν ακομη και αν καθαρισεις τον ληστη

και τελικα γλιτωσεις την ψηρού τι θα γινει μετα με τα φιλαράκια ή τους συγγενείς του?
:-
θα τους καθαρίσουμε και αυτούς.Κανένα πρόβλημα.

Επισκέπτης
Γειά σου ρε Τζιελάκο ,ειδικε στα γενόσημα ! :2funny:

Ειπες πολυ σωστό επιχείρημα !

Επειδή υπαρχει φτώχεια ,δεν πρεπει να εχουν όπλα

οι Ελληνες ,για να μην μπουν στον πειρασμο

να κανουν ληστειες ,ετσι τις ληστειες να τις κάνουν

ΜΟΝΟ αλλοδαποι !  :2funny: :2funny: :2funny:

Μα αν εχουν οπλα ολοι ,πως θα κανουν ληστειες

οι ελληνες ή οι αλλοδαποί ,αφου θα φοβούνται οτι

ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ θα μπορει να τους πυροβολήσει ?
:headbang: :headbang: :headbang:
τυπε οποιος φοβαται γινεται Δ/Υ οχι κλεφτης

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ονειρευομαι ενα ασφαλες για τον πολιτη κρατος το οποιο θα παρεχει αξιοκρατεια ασφαλεια εργασια

Κατι που ετουτο εδω ΔΕΝ παρεχει ουτε στα βασικα !!!!!!!!!
ονειρεψου....καθενας εχει δικαιωμα στο ονειρο....κι εγω ονειρευομαι ενα αλλιωτικο κρατος αλλα βαζω απλα αλλες προτεραιοτητες.....οι νεοδεξιουληδες και νεοφασιστουληδες ονειρευονται μονο την ασφαλεια...ισως γιατι πισω απο ασφαλεις πορτες θελουν να εξασφαλισουν καλα τα ιδιωτικα τους αγαθα και αποκτηματα ,πολλα λαφυρα απο τις νομιμες και νομιμοφανεις κλεψιες και λαμογιες τους(φοροδιαφυγη,μιζες,υπερκοστολογησεις κλπ)

ΕΓΩ παλι ονειρευομαι ενα κρατος με πολιτες με εργασια ,με αξιοπρεπεις μισθους,με ηθικη και κριτικη σκεψη,πολιτες ενεργους και ξυπνιους στην ασκηση των δημοκρατικων τους δικαιωματων,ενα κρατος με κοινωνικη στηριξη των ασθενεστερων και χρηστη διαχειριση του δημοσιου χρηματος,ενα κρατος οπου ο αξιος και προκομενος προοδευει και οχι το λαμογιο...σε ενα τετοιο κρατος η μικροεγκληματικοτητα θα ειχε εξαλειφθει και το μικρο κομματι που θα απεμενε (μαφια κλπ ) θα αναλαμβανε το κρατος να τα πολεμαει

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
για να εχεις οπλο(πιστολι) σπιτι η θα πρεπει να ανηκεις σε ομιλο σκοπευτικο (ακομα κι εκει ειναι δυσκολο να βγαλεις αδεια για προστασια τα ξερω γιατι εχει ο πατερας μιας φιλης μου) η να εχεις κανα γερο βυσμα σε αστυνομια αλλιως μονο παρανομα(εκτος κι αν εχεις αδεια κυνηγιου)...

ενα το κρατουμενο...

αμα μπουκαρει ο αλλος και τον καταλαβεις (αρα εχεις χρονο να φτασεις στο οπλο και να οπλισεις) πιθανοτατα θα σε χωσουν μεσα γιατι εδω δεν ισχυει η αυτοαμυνα οπως στο αμερικα...αρα και παλι πρεπει να εχεις γερο βυσμα να τη γλιτωσεις...

φυσικα πρεπει να ξερεις να πυροβολεις γιατι πιθανοτατα θα χεστεις απ το φοβο σου (καθοτι δε ζεις στη βραζιλια να εισαι μαθημενος στο μπαμ-μπουμ) κι εκτος αυτου ακομα και αρχιδατος να εισαι παιζει μολις σε δουν με οπλο να στην αναψουν πριν καν το καταλαβεις...

και λεμε οτι αντε και πετυχες τον ενα,αμα ειναι τρεις τι εισαι ο κλιντ ιστγουντ? ?  :jerking:

φυσικα ολοι το παιζουν γαμιαδες και ραμπο αλλα μονο καποιος που εχει πυροβολησει ανθρωπο μπορει να μιλαει εδω...ΑΡΑ για μας τους κοινους θνητους ειναι κυριως θεμα τυχης αμα θα προλαβεις να πυροβολησεις καποιον εισβολεα...εκτος ,ξαναλεω, κι αν εισαι ο τσακ νορις...

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.369
Πόντοι
1.686
Εγω που σκεφτομε να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ δεν θελω να να υπαρχει ουτε ενας Ελληνας εργατης ανεργος, εχω σταματησει να απασχολω αλλοδαπους και με σταναχωρει και μ΄εκνευριζει η κατασταση στο κεντρο της Αθηνας με τα γκετο, την εγκηματικοτητα και τους χιλιαδες  λαθρους.

Να ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ !

Εγγυάται ασφάλεια , και ευημερία !  :2funny:

Μόνο όμως για τους λαθρομετανάστες ! :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom