Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Ελα ρε τσιφτη πηρες λυκο !!!!
Yeap,46 ημερών σήμερις... :grin:

Ελπίζω μόνο να το καταφέρω γιατί έχει πολύ καλές δυνατότητες τέτοιο σκυλί...

Αλλιώς με βλέπω να τα σκάω χοντρά σε εκπαιδευτή. :P

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785
Τόχω στημένο .............

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μπορουμε να περιορισουμε τους δικαιουχους ελληνες σε οσους ειναι διανοητικα καλα.... αρκει και ο συριζα να δεχτει κατα των λαθραιων εποικων που στις χωρες τους εχουν ποινικο μητρωο....και να μην λεει τσιτατα σε μια μεταναστευση διχως ορους και προυποθεσεις...
Ο τσιρυζα λεει να βαλουμε και απο εναν μεταναστη σπιτι μας .....

Για δες αν ο Τσιπρας εχει κανεναν τετοιον στο σπιτι του φιλοξενουμενο......

Τελος πρεπει να γινει μια ποσοστωποιηση και μια γεναια σκουπα τυπου '' επιχειρηση λευκος πακης ''  :2funny:

Απλα δεν χωραμε ολοι εδω πλεον !!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Έτσι, ειδικά με τα νεύρα και το θυμό που κουβαλάνε οι περισσότεροι πλέον, φαντάσουν τι έχει να γίνει αν ο καθένας έχει ένα όπλο στην διάθεση του.
χαχαχαχα τωρα με τις αναδουλειες και τα χαρατσια και τις περικοπες σε μισθους και συνταξεις ......

δεν λεω τιποτα απλα γελαω.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
χαχαχαχα τωρα με τις αναδουλειες και τα χαρατσια και τις περικοπες σε μισθους και συνταξεις ......

δεν λεω τιποτα απλα γελαω.....
τι γελας ρε χαχα που απο το πρωι κανεις τον χειροκροτητη κατω απο τα ποστ του σεβαλιε και του λακη.....στοκε....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
τι γελας ρε χαχα που απο το πρωι κανεις τον χειροκροτητη κατω απο τα ποστ του σεβαλιε και του λακη.....στοκε....
Βλεπεις να ειναι καπου λαθος σε αυτα που λενε και συμφωνω ?  :think:

Τσυριζαιος εισαι σιγουρακι ..... βαλε κι εσυ εναν μεταναστη στο σπιτι σου ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Aυτό έκανα. :sunglasses:

pc4568.jpg

Μένει να μεγαλώσει λίγο κ θα του κάνω κ μια εκπαίδευση φύλακα,αν δεν μπορέσω εγώ θα πάρω κάποιον εκπαιδευτή.

xaxaxxaxaxaxa πολυ πλακα αυτα τα σκυλια λες και θελουν να χεσουν πανε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Βλεπεις να ειναι καπου λαθος σε αυτα που λενε και συμφωνω ?  :think:

Τσυριζαιος εισαι σιγουρακι ..... βαλε κι εσυ εναν μεταναστη στο σπιτι σου ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!  :birdman:
θα βαλώ εσενα για καφε και μετα θα σε πυροβολησω με την αιτιολογια οτι μου ησουν αγνωστος και εισεβαλες στον προσωπικο μου χωρο.....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
θα βαλώ εσενα για καφε και μετα θα σε πυροβολησω με την αιτιολογια οτι μου ησουν αγνωστος και εισεβαλες στον προσωπικο μου χωρο.....
Προσωπικα εμενα θα μου κλασεις μια μαντρα....

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα θα πρεπει να ειναι πολυ καμενος αυτος που θα σκεφτει κατι τετοιο
Ψυχολογος σε κοιταξε τωρα τελευταια ?
Για ψαξου λιγο γιατι αυτο που ποσταρες τωρα χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης... ;)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.473
Πόντοι
25.467

Αχός βαρύς ακούγεται, πολλά τουφέκια πέφτουν.
Μήνα σε γάμο ρίχνονται, μήνα σε χαροκόπι;
Ουδέ σε γάμο ρίχνονται, ουδέ σε χαροκόπι,
Το μπού, άρχισε πόλεμο με τους παρανομούντες.
Στραπόν στα χέρια άρπαξαν, και με μανία σκούζουν,
-Σκλάβοι ξανά μην ζήσουμε, λεβέντες πάρτε φόρα!

Επισκέπτης
πες τα ρε gl  :rockon: :rockon: :rockon:
και οχι τιποτα αλλο αλλα θ αλλαξουν και οι κλεφτες , η θα σε τρωνε πριν μπεις στο σπιτι η θα μπαινουν με σκοπο να σκοτωσουν οτι βρουν αρκει να κλεψουν

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Προσωπικα εμενα θα μου κλασεις μια μαντρα....

Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα θα πρεπει να ειναι πολυ καμενος αυτος που θα σκεφτει κατι τετοιο
Ψυχολογος σε κοιταξε τωρα τελευταια ?
Για ψαξου λιγο γιατι αυτο που ποσταρες τωρα χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης... ;)
σου εξηγω το σκεπτικο του νομοθετη που δεν νομοθετει τις βλακειες που ακουω απο χτες....και ο νομοθετης λαμβανει υποψη και τους ψυχικα ασθενεις και επικινδυνους προφανως.....οι νομοι και  για αυτες τις περιπτωσεις φτιαχνονται

Επισκέπτης
Ο τσιρυζα λεει να βαλουμε και απο εναν μεταναστη σπιτι μας .....

Για δες αν ο Τσιπρας εχει κανεναν τετοιον στο σπιτι του φιλοξενουμενο......

Τελος πρεπει να γινει μια ποσοστωποιηση και μια γεναια σκουπα τυπου '' επιχειρηση λευκος πακης ''  :2funny:

Απλα δεν χωραμε ολοι εδω πλεον !!!!!!

Για το τελευταιο συμφωνω απολυτα. Αλλα που ειδες ή ακουσες οτι ο ΣΥΡΙΖΑ θελει να παρουμε τους λαθρους σπιτια μας ? Το λενε στις προγραμματικες τους δηλωσεις ? Ακουσες τον Τσιπρα να λεει κατι τετοιο ?

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Γι΄αυτό φαγώθηκες μωρη κουφάλα να ερθω σπίτι σου να με κεράσεις καφέ;  :birdman:

SUBARAKIAS

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
0
Είμαι πολύ περίεργος για τους 27 που έχουν απαντήσει αρνητικά ...

Που ζουν ? σε τι σπίτια ? με τι γείτονες και τι ασφάλεια γύρω τους ? μήπως δεν βρίσκονται καν στην Ελλάδα ?

Αλήθεια είναι δυνατόν να έχετε οικογένεια, γυναίκα , μικρά παιδιά και να θέλετε να κάνετε διάλογο με κάποιον τελειωμένο που έχει μπει σπίτι σας με σκοπό να κλέψει , βιάσει , βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά σας ? ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ?

Φυσικά και θα του ρίξω και στην συνέχεια θα τον κάνω κομματάκια και θα τον θάψω στον κήπο για να γίνει λίπασμα για την λεμονιά  >:( >:( >:( >:( >:( >:( (2 9ρια κρυμμένα σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού και μια 870 δίπλα στο κρεβάτι χώρια τα ψαροτούφεκα στην αποθήκη - αθόρυβο και εξίσου αποτελεσματικό στην ξηρά)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Είμαι πολύ περίεργος για τους 27 που έχουν απαντήσει αρνητικά ...

Που ζουν ? σε τι σπίτια ? με τι γείτονες και τι ασφάλεια γύρω τους ? μήπως δεν βρίσκονται καν στην Ελλάδα ?

Αλήθεια είναι δυνατόν να έχετε οικογένεια, γυναίκα , μικρά παιδιά και να θέλετε να κάνετε διάλογο με κάποιον τελειωμένο που έχει μπει σπίτι σας με σκοπό να κλέψει , βιάσει , βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά σας ? ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ?

Φυσικά και θα του ρίξω και στην συνέχεια θα τον κάνω κομματάκια και θα τον θάψω στον κήπο για να γίνει λίπασμα για την λεμονιά  >:( >:( >:( >:( >:( >:( (2 9ρια κρυμμένα σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού και μια 870 δίπλα στο κρεβάτι χώρια τα ψαροτούφεκα στην αποθήκη - αθόρυβο και εξίσου αποτελεσματικό στην ξηρά)

Eσυ εισαι ο βλακας της υποθεσης που μπερδευεις παντοτε
την αποτελεσματικη ενεργεια με την επιθετικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom