Επισκέπτης
Aυτό έκανα.
Μένει να μεγαλώσει λίγο κ θα του κάνω κ μια εκπαίδευση φύλακα,αν δεν μπορέσω εγώ θα πάρω κάποιον εκπαιδευτή.
Ελα ρε τσιφτη πηρες λυκο !!!!
Aυτό έκανα.
Μένει να μεγαλώσει λίγο κ θα του κάνω κ μια εκπαίδευση φύλακα,αν δεν μπορέσω εγώ θα πάρω κάποιον εκπαιδευτή.
Yeap,46 ημερών σήμερις...Ελα ρε τσιφτη πηρες λυκο !!!!
Ο τσιρυζα λεει να βαλουμε και απο εναν μεταναστη σπιτι μας .....μπορουμε να περιορισουμε τους δικαιουχους ελληνες σε οσους ειναι διανοητικα καλα.... αρκει και ο συριζα να δεχτει κατα των λαθραιων εποικων που στις χωρες τους εχουν ποινικο μητρωο....και να μην λεει τσιτατα σε μια μεταναστευση διχως ορους και προυποθεσεις...
χαχαχαχα τωρα με τις αναδουλειες και τα χαρατσια και τις περικοπες σε μισθους και συνταξεις ......Έτσι, ειδικά με τα νεύρα και το θυμό που κουβαλάνε οι περισσότεροι πλέον, φαντάσουν τι έχει να γίνει αν ο καθένας έχει ένα όπλο στην διάθεση του.
τι γελας ρε χαχα που απο το πρωι κανεις τον χειροκροτητη κατω απο τα ποστ του σεβαλιε και του λακη.....στοκε....χαχαχαχα τωρα με τις αναδουλειες και τα χαρατσια και τις περικοπες σε μισθους και συνταξεις ......
δεν λεω τιποτα απλα γελαω.....
Βλεπεις να ειναι καπου λαθος σε αυτα που λενε και συμφωνω ?τι γελας ρε χαχα που απο το πρωι κανεις τον χειροκροτητη κατω απο τα ποστ του σεβαλιε και του λακη.....στοκε....
Aυτό έκανα.
θα βαλώ εσενα για καφε και μετα θα σε πυροβολησω με την αιτιολογια οτι μου ησουν αγνωστος και εισεβαλες στον προσωπικο μου χωρο.....Βλεπεις να ειναι καπου λαθος σε αυτα που λενε και συμφωνω ?
Τσυριζαιος εισαι σιγουρακι ..... βαλε κι εσυ εναν μεταναστη στο σπιτι σου ΜΠΟΡΕΙΣ !!!!!
7.05 ξεκινησετι γελας ρε χαχα που απο το πρωι κανεις τον χειροκροτητη κατω απο τα ποστ του σεβαλιε και του λακη.....στοκε....
Προσωπικα εμενα θα μου κλασεις μια μαντρα....θα βαλώ εσενα για καφε και μετα θα σε πυροβολησω με την αιτιολογια οτι μου ησουν αγνωστος και εισεβαλες στον προσωπικο μου χωρο.....
θα βαλώ εσενα για καφε και μετα θα σε πυροβολησω με την αιτιολογια οτι μου ησουν αγνωστος και εισεβαλες στον προσωπικο μου χωρο.....
πες τα ρε glθα βαλώ εσενα για καφε και μετα θα σε πυροβολησω με την αιτιολογια οτι μου ησουν αγνωστος και εισεβαλες στον προσωπικο μου χωρο.....
σου εξηγω το σκεπτικο του νομοθετη που δεν νομοθετει τις βλακειες που ακουω απο χτες....και ο νομοθετης λαμβανει υποψη και τους ψυχικα ασθενεις και επικινδυνους προφανως.....οι νομοι και για αυτες τις περιπτωσεις φτιαχνονταιΠροσωπικα εμενα θα μου κλασεις μια μαντρα....
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου αλλα θα πρεπει να ειναι πολυ καμενος αυτος που θα σκεφτει κατι τετοιο
Ψυχολογος σε κοιταξε τωρα τελευταια ?
Για ψαξου λιγο γιατι αυτο που ποσταρες τωρα χρηζει ψυχιατρικης παρακολουθησης... ;)
Ο τσιρυζα λεει να βαλουμε και απο εναν μεταναστη σπιτι μας .....
Για δες αν ο Τσιπρας εχει κανεναν τετοιον στο σπιτι του φιλοξενουμενο......
Τελος πρεπει να γινει μια ποσοστωποιηση και μια γεναια σκουπα τυπου '' επιχειρηση λευκος πακης ''
Απλα δεν χωραμε ολοι εδω πλεον !!!!!!
Γι΄αυτό φαγώθηκες μωρη κουφάλα να ερθω σπίτι σου να με κεράσεις καφέ;θα βαλώ εσενα για καφε και μετα θα σε πυροβολησω με την αιτιολογια οτι μου ησουν αγνωστος και εισεβαλες στον προσωπικο μου χωρο.....
secret garden φαση τυπε;Φυσικά και θα του ρίξω και στην συνέχεια θα τον κάνω κομματάκια και θα τον θάψω στον κήπο για να γίνει λίπασμα για την λεμονιά > > > > > >
secret garden φαση τυπε;
Είμαι πολύ περίεργος για τους 27 που έχουν απαντήσει αρνητικά ...
Που ζουν ? σε τι σπίτια ? με τι γείτονες και τι ασφάλεια γύρω τους ? μήπως δεν βρίσκονται καν στην Ελλάδα ?
Αλήθεια είναι δυνατόν να έχετε οικογένεια, γυναίκα , μικρά παιδιά και να θέλετε να κάνετε διάλογο με κάποιον τελειωμένο που έχει μπει σπίτι σας με σκοπό να κλέψει , βιάσει , βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά σας ? ΠΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ?
Φυσικά και θα του ρίξω και στην συνέχεια θα τον κάνω κομματάκια και θα τον θάψω στον κήπο για να γίνει λίπασμα για την λεμονιά > > > > > > (2 9ρια κρυμμένα σε διαφορετικά σημεία του σπιτιού και μια 870 δίπλα στο κρεβάτι χώρια τα ψαροτούφεκα στην αποθήκη - αθόρυβο και εξίσου αποτελεσματικό στην ξηρά)