Επισκέπτης
Ναι ναι. Ως γνωστον στα χωρια εδω στην Αρκαδια, καθε αγροτοσπιτο εχει συναγερμους και ηλεκτροφορα συρματα στην περιφραξη...
στην αθήνα δικηγόρος δεν είσαι ρε ;;;;;;
Ναι ναι. Ως γνωστον στα χωρια εδω στην Αρκαδια, καθε αγροτοσπιτο εχει συναγερμους και ηλεκτροφορα συρματα στην περιφραξη...
Σωστά.
Θα μπει το γυφτάκι στο σπίτι,
παραβιάζοντας πόρτες ασφαλείας , συναγερμούς κτλ
άλλωστε είναι γνωστό ότι τα πεινασμένα γυφτάκια,
κυκλοφορούν σε ομάδες
και ο breacher-γυφτάκι της ομάδος παραβιάζει τις πόρτες με αυτό
http://[URL unfurl="true"]www.3david.com/3D_Art/maddoc/wpn_breacherShotgun.jpg[/img[/URL]]
[img]http://pro-patria.us/yahoo_site_admin/assets/images/Breacher.258174210_std.jpg
ενώ υπάρχει και γυφτάκι-ειδικός σε ηλεκτρονική πόλεμο
και παραβίαση συναγερμών ....
όλοι τα ξέρουν αυτά ...
Εχεις παει ποτέ σε δικαστηριο ανηλικων?
Φούντωνε οσο θελεις. Καλως ή κακως, εγω εχω δικιο, τι να κανουμε.
Το επαγγελμα απελευθερωθηκε, παντου ειμαστε δικηγοροι πια.στην αθήνα δικηγόρος δεν είσαι ρε ;;;;;;
Οχι δεν σας αφηνω ησυχους, γιατι κατι τετοια περιεργα λετε μερικοι δεξιοι, και συκοφαντειτε μια ολοκληρη παραταξη ως παραλογη.γινεται ενα σκοτωμος ενος ληστη απο ενα ιδιοκτητη... στη πραξη ερχεται ο αστυνομικος και κρινει κατα ποσο η χρησιμοποιηση του οπλου για τον σκοτωμο ενος κλεφτη 1.60 ατο υψος απο ενα ιδικτητη 1.80 με γνωσης καρατε ηταν δικαιολογημενη....
εαν αυτο μετρο ισχυει.... στην πραξη ο ελληνας θα νοιωσει ασφαλης... διοτι η αστυνομια πηγαινει στο εγκλημα μετα την φυγη των εγκληματιων ...γιατι στην πραξη ο αστυνομικος ειναι ανθρωπος και θελει να παει στο σπιτι το βραδι και οχι στα θυμαρακια...
και στην επαρχια τι λεμε.....οταν απο ενα χωριο...απεχει το Α.Τ 2 ωρες...κατσε να σε γαμισει ο κλεφτης...να σε ληστεψει...και φωναξε την αστυνομια να καταγραψει το γεγονος?
η χωρα εχει 2.500,000 ξενους και ο αριθμος τους αυξανει και στα βαρια εγκληματα ο αριθμος τους στα βαρια εγκληματα ειναι 70%...εαν θελετε να κρυφτητε πισω απο τα ανθρωπινα δικαιωματα οταν στην πραξη γινονται ληστειες με την χρηση βαρεως οπλισμου τοτε καντε το...
αλεξ, αγορι μου πηγαινε στο συριζα και ασε εμας τους δεξιους ησυχους
ποιος μαλακας παλι εγραψε για το 45αρι ευκολο πραμα βολη. και του στρατου μιλαμε, 70 ετων τεχνολογιας πιστολι που κλοτσαει σα μουλαρι. ουτε ο σβαρτζενειγκερ δε βρισκει σημαδι στα 5 μετρα. μιλαμε παντα για κρατημα με το ενα χερι μονο.
να κάνουμε την χούντα που ονειρευόμαστε.....γινεται ενα σκοτωμος ενος ληστη απο ενα ιδιοκτητη... στη πραξη ερχεται ο αστυνομικος και κρινει κατα ποσο η χρησιμοποιηση του οπλου για τον σκοτωμο ενος κλεφτη 1.60 ατο υψος απο ενα ιδικτητη 1.80 με γνωσης καρατε ηταν δικαιολογημενη....
εαν αυτο μετρο ισχυει.... στην πραξη ο ελληνας θα νοιωσει ασφαλης... διοτι η αστυνομια πηγαινει στο εγκλημα μετα την φυγη των εγκληματιων ...γιατι στην πραξη ο αστυνομικος ειναι ανθρωπος και θελει να παει στο σπιτι το βραδι και οχι στα θυμαρακια...
και στην επαρχια τι λεμε.....οταν απο ενα χωριο...απεχει το Α.Τ 2 ωρες...κατσε να σε γαμισει ο κλεφτης...να σε ληστεψει...και φωναξε την αστυνομια να καταγραψει το γεγονος?
η χωρα εχει 2.500,000 ξενους και ο αριθμος τους αυξανει και στα βαρια εγκληματα ο αριθμος τους στα βαρια εγκληματα ειναι 70%...εαν θελετε να κρυφτητε πισω απο τα ανθρωπινα δικαιωματα οταν στην πραξη γινονται ληστειες με την χρηση βαρεως οπλισμου τοτε καντε το...
αλεξ, αγορι μου πηγαινε στο συριζα και ασε εμας τους δεξιους ησυχους
Ο έκτωρ είναι φονικό όπλο από μόνος του, δεν χρειάζεται μέταλλα.
Όταν ο chuck norris πήγαινε, ο έκτωρ γύρναγε.
Το επαγγελμα απελευθερωθηκε, παντου ειμαστε δικηγοροι πια.
Αυτα παθαινεις αν μιλας με ατομα που εβγαλαν ενα γυμνασιο με το ζορι χαχαχαχαχααχαχχαχα
Τωρα που η χουντα δεν θα εχει Αδωνη και τσεκουρι, δεν γουσταρω.να κάνουμε την χούντα που ονειρευόμαστε.....
Και για το ακροατηριο θα προτεινα.και τωρα αφου το λυσαμε το θεμα ας παμε να δουμε τι οπλα να παρουμε για το σπιτι, εγω θελω και ενα ελαφρυ για τον δρομο παντως εχω σκοπο να επεκτεινω την αυτοδικια για να νοιωθω ασφαλης.
ποιος μαλακας παλι εγραψε για το 45αρι ευκολο πραμα βολη. και του στρατου μιλαμε, 70 ετων τεχνολογιας πιστολι που κλοτσαει σα μουλαρι. ουτε ο σβαρτζενειγκερ δε βρισκει σημαδι στα 5 μετρα. μιλαμε παντα για κρατημα με το ενα χερι μονο.
στο σπιτι υφισταται και το ενδεχομενο του μουτ;Και ο πατέρας μου ένα δημοτικό έβγαλε , αλλά σε γαμεί στη συζήτηση και σου χώνει και το πτυχίο στον κώλο.
Και για το ακροατηριο θα προτεινα.
Ρε το 45άρι είναι πιστόλι.Πιθανότατα αυτό.
στο σπιτι υφισταται και το ενδεχομενο του μουτ;