ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δε θα το ζητούσα, αλλά δε θα χα και αντίρρηση να έρχοταν.
το ρευμα κοστιζει σημερα. μια κρεμαλα με καλυπτει προσωπικα.
Δε θα το ζητούσα, αλλά δε θα χα και αντίρρηση να έρχοταν.
Όχι,θα είναι πάλι η δική μου η μικρότερη κ θα κομπλεξαριστώ.Τύπε, να τις ξεδιπλώσουμε και να τις μετρήσουμε?
ξερεις πολυ καλα το τι λεω.....ψωνιστηρια σε αγνωστους που κατεληξαν σε φονους.....Δεν ξέρω τι λες εσύ τώρα , αλλά στην ουσία δε μου απάντησες.
Δλδ το σπίτι μου είναι στην ουσία ο χώρος προστασίας μου από διάφορους παράγοντες. Γιατί να μην μπορώ να τον υπερασπιστώ από κάθε παρείσαχτο?
Και ας το ανάγουμε σε θέμα χώρας -πατρίδας. Και χωρίς πατρίδα πάλι θα ζήσω. Γιατί να πάρω όπλο να σκοτώσω για να υπερασπιστώ την πατρίδα μου?
Ειναι σαν το προηγουμενο παραδειγμα σου. Οτι ενας πεζος περπαταει στο δρομο. Δεν θα πουμε οτι θα φταιει ΠΑΝΤΑ ο πεζος, επειδη ισως εχουμε δυσχερεια να διακρινουμε αν ο οδηγός ειχε τη δυνατοτητα να τον αποφυγει εγκαιρα. Θα κριθει κατα περιπτωση.
τυπε ο προεδρος με τετοιες φρικες που τρωει απτα γκαλοπ θαχει παθει παρκινσονεισαι σιγουρος;
Θα κανουμε λοιπον τους μαλακας.μεγαλε, για να τελειωνουμε γιατι εισαι γαμω τους κουραστικους.
στο σπιτι σου μεσα μονο μια μαλακια παιζει. ουτε δυο ουτε χιλιες.
Καλα. Ας θεσμοθετησουμε να ληγουν με συνοπτικες διαδικασιες οι σαβουρες (εξυβρισεις, μου λερωσε το μπαλκονι ο γειτονας με τα νερα, κλπ κλπ) και μετα βλεπουμε αν πρεπει να ειναι συνοπτικη η διαδικασια για μια ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ.Ο Αλεξ απλά θέλει να εξασφαλίσει τη δούλειά του μου φάίνεται. Γιατί αν λήγει το θέμα με συνοπτικές διαδικασίες , τότε πως θα μπουν στη μέση οι δικαιόροι?
Καιάδας;;;το ρευμα κοστιζει σημερα. μια κρεμαλα με καλυπτει προσωπικα.
εγραψες τυπε...
Ιδού μια καλή λύση !!!!!!!
Να δικάζονταν οι φόνοι εν αμύνη από ... στρατοδικία !!!!!!!!!!!
ΤΟ ΒΡΗΚΑ ΠΑΛΙ !!!!!!!
Θα κανουμε λοιπον τους μαλακας.
Τι δεν παιζει τιποτα ρε, συμφωνα με την λογικη σου μπορω να φερω ενα πτωμα σπιτι μου και να τον πυροβολησω και ουτε θα γινει ερευνα.
Υπερβολικος θα μου πεις, και εσυ δεν πας πισω.
Οταν υπαρχει ενα εγκλημα πρεπει να να υπαρχει και η ερευνα και η δικη.
Απλα πραγματα. Αμα δεν γουσταρεις πισω στα βουνα.
ελλιπες μετρο τυπε......τυπε μην εισαι βαναυσος :S
ενας αποκεφαλισμος θα ηταν αρκετος πιστευω
τυπε μην νομιζεις οτι ειναι ευκολο να βρεις στοχο με οπλο
ειδικα αν εισαι σε συγχυση και τρεμεις ολοκληρος
2) Ειπα οτι αν υπαρχει απειλη, μπορεις να αμυνθεις. Αλλά οχι πριν υποστείς επίθεση. Το να μπει ενα γυφτακι στο σπιτι σου ενω κοιμασαι και να ψαχνει στο ψυγειο να φαει, δεν σε νομιμοποιει αν το παρεις χαμπαρι, να το σκοτωσεις.
.
Συμφωνώ. Αν και στο στρατό όταν είχαμε ρίξει με 45άρι εύκολο μου φάνηκε (εντάξει μπορεί να ήταν η τύχη του πρωτάρη).
ελλιπες μετρο τυπε......
προσοχη μονο με την οπλοκατοχη γιατι αυξηθηκαν και οι αυτοκτονιες το 11
Τι γενικευση ηταν αυτη.+επιπλέον τα άλλα κουμμούνια (Μάριος51)ενδιαφέρονται μόνο τη ζωή του εισβολέα
ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ.
ΣΥΝΕΠΩΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΚΛΕΦΤΕΣ
ΑΦΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥΣ.
τι κάνουμε λοιπόν ;;;;;;
κουβέντα με κλέφτες ;;;;;;
Εχεις παει ποτέ σε δικαστηριο ανηλικων?ρε ΜΑΛΑΚΑ εχουνε μπει πολλα γυφτακια σε σπιτι να ψαχνουν το ψυγειο?????? εχει μπει ενα που να ξερεις???
κλαιω τους κακομοιρους που σου πληρωσανε παρασταση. με φουντωσες νυχτιατικα με τις μπουρδες σου.
Φαντάζεσαι ρε μαλάκα τον αχαχούχα να κρατάει όπλο;;;ρε ΜΑΛΑΚΑ εχουνε μπει πολλα γυφτακια σε σπιτι να ψαχνουν το ψυγειο?????? εχει μπει ενα που να ξερεις???
κλαιω τους κακομοιρους που σου πληρωσανε παρασταση. με φουντωσες νυχτιατικα με τις μπουρδες σου.