aoratos2010
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2010
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
το κακο σου τον καιρο γιδι. αχρηστος και ασχετος εισαι. αυτος που σπρωχνει ηρωινες τρωει περισσοτερους απο αυτον που κραταει πιστολι.
Όντως. :S
το κακο σου τον καιρο γιδι. αχρηστος και ασχετος εισαι. αυτος που σπρωχνει ηρωινες τρωει περισσοτερους απο αυτον που κραταει πιστολι.
καλα μην ορκιζεσαι οτι δεν προκειται να σου συμβουν ολα αυτα....να το ευχεσαι απλως
να ευχομαι να μου συμβουν;καλα μην ορκιζεσαι οτι δεν προκειται να σου συμβουν ολα αυτα....να το ευχεσαι απλως
τυπε μην τα βαζεις με τον παπαζοληΤοτε ρε ηλιθιε πως λες να βασιστούμε στην αστυνομία για να μας προστατέψει απο το έγκλημα? Είναι ικανή να προστατέψει τον πολιτη? Αρα η οπλοκατοχή τη πειράζει? Η αστυνομια και το κρατος εγγυάται πως δε θα χρησιμοποιείται παρανομα και δε θα γίνεται κατάχρηση.
ΔΕΝ είναι ικανή? Αρα αυτό σημαίνει πως δε πρέπει να βασιστουμε εκει για την προστασία απο το έγκλημα αρα χρειαζομαστε αυτοπροστασία.
ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ? Διαλεξτε και παρτε. Μονο μη σκεφτείτε πολύ και θα καψατε τα τσιπακια. Αντε χαιβανια
Το σπρει οχι.παρανομα ειναι ολα αυτα τυπε
Γιατί να μην εχει? Αρχες δεν υπαρχουν για αν κανει καποια παρανομια?γιατι,πολεμο εχουμε ρε?μην λετε μαλακιες.πολιτης ΔΕΝ πρεπει να εχει οπλο.τελος.
ιδιως οταν δεν στεκει καλα στα μυαλα του,και ΟΛΟΥΣ τους βλεπει εχθρους.
μακαρι τυπε
να δουλεψουμε και εμεις
σπρευ ποτε σε σπιτιΤο σπρει οχι.
να ευχομαι να μου συμβουν;
γιατι τι χειροτερο θα παθω;
Aπο 18,5-19cm θα μου γινει 15;
Και ποια ειναι η προφανης σχεση μεταξυ οπλου και φουντας?η πλακα ειναι οτι αυτοι που ειναι υπερ της νομιμοποιησης των ναρκωτικων ειναι εναντιον της νομιμοποιησης της οπλοκατοχης.
γιατι,πολεμο εχουμε ρε?μην λετε μαλακιες.πολιτης ΔΕΝ πρεπει να εχει οπλο.τελος.
Και ποια ειναι η προφανης σχεση μεταξυ οπλου και φουντας?
Το σπρει οχι.
μου γαμησες την ψυχολογια τωρα...ολα μπορει ν αλλαξουννα ευχεσαι να μη σου συμβουν....μην το ορκιζεσαι ομως γιατι τιποτα δεν ειναι σιγουρο πλεον...