Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 68K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Εσύ καταρχήν μπες με το κανονικο σου νικ. Είπα για τη στιγμη της εμπλοκής στο συμβαν. Της άμεσης εμπλοκης. Τα αστυνομικα καθήκοντα εξακολουθουν να ισχυουν. Αν ο άλλος απαγάγει κατι η το ληστεψει  το μεταφέρει εξω δλδ στο χώρο ευθύνης του κράτους. Αρα δε μπορω να καταλαβω το σκεπτικο σου εδώ...
εχω προσέξει ότι στην προσπάθεια να αντικρουστούν τα δικά σου επιχειρήματα , έχουν ειπωθεί απίστευτες πίπες και αυθαίρετα συμπεράσματα.

Λες ας πούμε μπλα μπλά μπλά Α
και σου απαντάνε "θες να πεις μπλα μπλα μπλα Β?"
:headbang: :headbang: :headbang:

Επισκέπτης
Για τους κινδύνους συμφωνω πως με τα πυροβολα οπλα που έχουν μεγαλη δυνατητα πυρός κλπ μπορούν να γίνουν ανεξέλεγκτα.

άλλη βλακεία ....

αστυνομικοί εμπειρίας 5 γεμιστήρων (και αν),
συχνά και μικρόσωμες κοπέλες,
με MP-5 !!!!!!!!!!!!!

Στις ελληνικές πόλεις !!!!!!!!!!!!

Και ΜΑΤατζήδες με πιστόλια των .45 & .40

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!

Ρε πούστη , οι ΜΑΛΑΚΕΣ των γραφείων που παίρνουν αποφάσεις,
έχουν ακούσει ποτέ για εξωστρακισμό ;;;;;;;;;;;;;;;

Ας βρουν κανέναν ειδικό να τους εξηγήσει,
έτσι και χτυπήσουν σε κτίρια , κολώνες κτλ
οι σφαίρες από όλα αυτά ,
στα 10-20 μέτρα μετά την έξοδο από την κάννη

ΤΙ ΜΑΝΕΣ ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ & ΓΕΙΤΟΝΕΣ ....

Και να δώσουν καραμπίνες στην αστυνομία.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
η πλακα ειναι οτι αυτοι που ειναι υπερ της νομιμοποιησης των ναρκωτικων ειναι εναντιον της νομιμοποιησης της οπλοκατοχης.  
Τα ναρκωτικά μπορούν να σκοτώσουν μόνο τον χρήστη,όχι κ τους γύρω του.

Αν εγώ κάνω χρήση δεν μπορώ να βλάψω εσένα,με ένα σιδερικό όμως μπορώ ή όχι;;;

Μην μου πεις ότι μπορώ να σε παρασύρω κ να γίνεις κ εσύ χρήστης,μετά η μαλακία είναι δικιά σου.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Και για να τελειώνουμε με τις σαχλαμαρες, μιλαμε για αποχη κρατικης παρεμβασης σε απειλητικη εισβολη στην ιδιωτικο σου χώρο. Ας τα βρουνε μεταξύ τους. Για οτιδηποτε αλλο αφορα το δημοσιο χώρο, υπάρχει το κρατος και η αστυνομια.
Επομενως κάτι σαχλαμάρες οτι θα γίνουμε φαρ ουεστ η θα πυροβολανε ο ένας τον άλλον είναι παπαριες εφοσον υπάρχει αστυνομια και κρατικες αρχες  για να το αντιμετωπίσει.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
η πλακα ειναι οτι αυτοι που ειναι υπερ της νομιμοποιησης των ναρκωτικων ειναι εναντιον της νομιμοποιησης της οπλοκατοχης.  
γιατι δεν ειναι προοδευτικοι ανθρωποι τυπε :S

Επισκέπτης
εχω προβλημα στο οτι ατομα με νοημοσυνη οπως ο λακης,ΔΕΝ πρεπει να εχουν οχι πιστολι αλλα ουτε νυχοκοπτη.

όσοι δηλαδή δεν ρουφάνε Πάκικη ψωλή όπως εσύ μετά από χασισοπιώμα στα Εξάρχεια ;;;
και να έχουν όπλα μόνο οι ήρωες σου, κουφοντίνας, ξηροί , τζωρτζάτος, δημητράκης, βούτσης κτλ κτλ κτλ ;;;;

aoratos2010

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
2
Πόντοι
16
πολλοι περισσοτεροι..και το τραγικοτερο ειναι ο φοβος που νιωθουν οι πολιτες..ο φοβος τα διογκωνει ολα..
καθε μερα περνανε τα συνορα 100αδες πεινασμενα σκουπιδια
εκει πρεπει να μπουν οπλα..10 leopard διασκορπισμενα
κανεις δεν προκειται ν αναζητησει τα σκουπιδια εξαλλου
μα βρουν τροφη και τα αγριοπουλα

Μαλακία έγραψες τώρα αρχηγέ.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
εχω προβλημα στο οτι ατομα με νοημοσυνη οπως ο λακης,ΔΕΝ πρεπει να εχουν οχι πιστολι αλλα ουτε νυχοκοπτη.

Μη του κάνεις τσαμπουκά τότε :grin:

Kαι περα απο την πλάκα υπάρχουν κατι φυντανακια με γκανια εκεί έξω, ο lakis  σε πείραξε?

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Και για να τελειώνουμε με τις σαχλαμαρες, μιλαμε για αποχη κρατικης παρεμβασης σε απειλητικη εισβολη στην ιδιωτικο σου χώρο. Ας τα βρουνε μεταξύ τους. Για οτιδηποτε αλλο αφορα το δημοσιο χώρο, υπάρχει το κρατος και η αστυνομια.
Επομενως κάτι σαχλαμάρες οτι θα γίνουμε φαρ ουεστ η θα πυροβολανε ο ένας τον άλλον είναι παπαριες εφοσον υπάρχει αστυνομια και κρατικες αρχες  για να το αντιμετωπίσει.
Ναι σωστά,τους σερίφηδες στο φαρουέστ τους σέβονταν πάντα άλλωστε...αλλά να και σήμερα ποτέ δεν σκοτώνουν μπατσόνια....

Πες ρε ότι τρολάρεις,παραδέξου το.... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
οχι,καλυτερα μαχη σωμα με σωμα.ειναι πιο μπρουταλ.κουνγκ φου κιετσι.τα ολα ειναι μαλακια.
ασε που απο εδω μεσα οσοι λενε ναι στα οπλα με το που θα δουν ενα οπλο η το πιασουν στα χερια τους θα χεστουν πανω τους.

Αυτό που θα πάθεις εσύ όταν δεις μουνί
δεν συγκρίνεται με τίποτε ....

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
93
Πόντοι
866
Η ζωή κανενός δε κινδυνεύει οταν έχεις τη δυνατότητα να υπερασπιστείς την ιδιοκτησία σου. Αν θέλει ο άλλος να προστατεύεσει τη ζωή του μη περιμένει να παραβιασει ιδιοκτησια ΚΑΙ να απειλήσει ζωή αλλά παρολα αυτά να περιμένει κρατική προστασία. Ας μην επιχειρήσει να την παραβιάσει και ναναι σίγουρος πως η ζωούλα του δε θα κινδυνεψει. Στο κατω κατω εσένα τι σε κόφτει? Θα πας να μπουκάρεις σε κανα σπιτι? Ασε να γίνει χαμος δικο τους θεμα ειναι.
Και μιλησα για δημόσιο και ιδιωτικο χωρο και σφαιρα. Αυτονομια του πολιτη να χει μια σφαιρα δρασης ολη δικη του και να μην  υπάρχουν άλλες παρεμβάσεις.
Για τους κινδύνους συμφωνω πως με τα πυροβολα οπλα που έχουν μεγαλη δυνατητα πυρός κλπ μπορούν να γίνουν ανεξέλεγκτα.
Αλλά βλέπουμε ήδη πως πρακτικά περα απο τη θεωρία δεν υπάρχει έλεγχος. Και αν στο κατω κατω της γραφής λετε πως για τους κακοποιους κλπ υπάρχει κρατος και αστυνομία για να τους αντιμετωπίσει, ε το ίδιο θα σας πω και εγώ για αυτους που θα φέρουν οπλα. Αν παρεκτραπουν υπαρχει κρατος και αστυνομια να τους συλλαβει. Αρα πάλι ποιο το προβλημα σας?

σεβαλιε η ζωη σου δεν εξαρταται απο την ιδιοκτησια σου οποτε η αρχικη σου σκεψη εναι λαθος. καποιος μπορει να ζει και χωρις να εχει ιδιοκτησια. Ο πολιτης ειναι μερος κρατους οποτε αν μιλας για αυτονομια δεν υπαρχει κρατος αλλα ατομα.  προσπαθω να καταλαβω την χαοτικη σκεψη σου. Γιατι εξω δεν σε ενοχλει το κρατος και θες μια σφαιρα αυτονομιας στο σπιτι σου δεν καταλαβαινω, σε ολα δεν θα πρεπε να θες;
Η λογικη δεν υπαρχουν νομοι οποτε παιρνω οπλο ειναι τρομερα αφελης. Φυσικα και μπορεις και τωρα να το κανεις και εφοσον δεν υπαρχουν νομοι θα εισαι μια χαρουλα.  Η μπορει να απαλλαχθεις  αν απειληθει η ζωη σου οποτε εισαι σουπερ..
Σε ενα κοσμο παρανομιας που θες να προστατευθεις με την λογικη δεν υπαρχει κρατος και ελεγχος, γιατι σε νοιαζει το νομιμο ξαφνικα;  αυτο δεν κατανοω..

Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Like
5
Πόντοι
66

οταν στην πραξη οι μεταναστες κυκλοφορουν με καλαζσνικωφ, οι ελληνες θα εχουν νυχοκοπτη;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
μην αποκαλεις ανθρωπους σκουπιδια,δεν ξερεις ποτε η ζωη πως θα σου τα φερει.
γιατι;

mηπως θα περασω συνορα νυχτα;
μηπως θα ειμαι φορεας 5 τουλαχιστον ασθενειων του προπερασμενου αιωνα;
μηπως θα εχω δραπετευσει απο φυλακη;
μηπως θα εχω σφαξει ανθρωπο σαν αρνι εκει που ημουν;
μηπως θα μου εχει πει ο μαγος του χωριου οτι πρεπει να βιασω για να γινω καλα απο το aids;

σκουπιδια ειναι που σε σφαζουν για 5 ευρω ή για μια καμερα

τιμωρια τους δεν θα επρεπε να ειναι η φυλακη αλλα διαβολοβδομαδα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Τα ναρκωτικά μπορούν να σκοτώσουν μόνο τον χρήστη,όχι κ τους γύρω του.

Αν εγώ κάνω χρήση δεν μπορώ να βλάψω εσένα,με ένα σιδερικό όμως μπορώ ή όχι;;;

Μην μου πεις ότι μπορώ να σε παρασύρω κ να γίνεις κ εσύ χρήστης,μετά η μαλακία είναι δικιά σου.

το κακο σου τον καιρο γιδι. αχρηστος και ασχετος εισαι. αυτος που σπρωχνει ηρωινες τρωει περισσοτερους απο αυτον που κραταει πιστολι.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
πολλοι περισσοτεροι..και το τραγικοτερο ειναι ο φοβος που νιωθουν οι πολιτες..ο φοβος τα διογκωνει ολα..
καθε μερα περνανε τα συνορα 100αδες πεινασμενα σκουπιδια
εκει πρεπει να μπουν οπλα..10 leopard διασκορπισμενα
κανεις δεν προκειται ν αναζητησει τα σκουπιδια εξαλλου
μα βρουν τροφη και τα αγριοπουλα
δεν κανουν τα leopard για το εδαφος που εχει στα συνορα ο εβρος τυπε

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γιατι;

mηπως θα περασω συνορα νυχτα;
μηπως θα ειμαι φορεας 5 τουλαχιστον ασθενειων του προπερασμενου αιωνα;
μηπως θα εχω δραπετευσει απο φυλακη;
μηπως θα εχω σφαξει ανθρωπο σαν αρνι εκει που ημουν;
μηπως θα μου εχει πει ο μαγος του χωριου οτι πρεπει να βιασω για να γινω καλα απο το aids;

σκουπιδια ειναι που σε σφαζουν για 5 ευρω ή για μια καμερα

τιμωρια τους δεν θα επρεπε να ειναι η φυλακη αλλα διαβολοβδομαδα

καλα μην ορκιζεσαι οτι δεν προκειται να σου συμβουν ολα αυτα....να το ευχεσαι απλως

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Ναι σωστά,τους σερίφηδες στο φαρουέστ τους σέβονταν πάντα άλλωστε...αλλά να και σήμερα ποτέ δεν σκοτώνουν μπατσόνια....

Πες ρε ότι τρολάρεις,παραδέξου το.... :grin: :grin: :grin:

Τοτε ρε ηλιθιε πως λες να βασιστούμε στην αστυνομία για να μας προστατέψει απο το έγκλημα? Είναι ικανή να προστατέψει τον πολιτη? Αρα η οπλοκατοχή τη πειράζει? Η αστυνομια και το κρατος εγγυάται πως δε θα χρησιμοποιείται παρανομα και δε θα γίνεται κατάχρηση.

ΔΕΝ είναι ικανή? Αρα αυτό σημαίνει πως δε πρέπει να βασιστουμε εκει για την προστασία απο το έγκλημα αρα χρειαζομαστε αυτοπροστασία.

ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΕΙ? Διαλεξτε και παρτε. Μονο μη σκεφτείτε πολύ και θα καψατε τα τσιπακια. Αντε χαιβανια

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
οταν στην πραξη οι μεταναστες κυκλοφορουν με καλαζσνικωφ, οι ελληνες θα εχουν νυχοκοπτη;
γιατι,πολεμο εχουμε ρε?μην λετε μαλακιες.πολιτης ΔΕΝ πρεπει να εχει οπλο.τελος.
ιδιως οταν δεν στεκει καλα στα μυαλα του,και ΟΛΟΥΣ τους βλεπει εχθρους.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom