Επισκέπτης
Το αλλο ητανε πιο ωραιο...αυτο με τους ΠΑΣΟΚους που γαμησανε τα πρεκια στο γερο του...λαλακη δεν μας λες πως εφαγες την κληρονομια της γιαγιας σου με τις μασεζ αντι να μας ζαλας τα παπαρια???
Το αλλο ητανε πιο ωραιο...αυτο με τους ΠΑΣΟΚους που γαμησανε τα πρεκια στο γερο του...λαλακη δεν μας λες πως εφαγες την κληρονομια της γιαγιας σου με τις μασεζ αντι να μας ζαλας τα παπαρια???
...δε μιλαει για τη ναυαρινου της θεσαλονικης αλλα για το περιβοητο παρκο ναυαρινου των εξαρχειων, οπου τη νυχτα (κι οχι μονο) ποικιλα γινονται...
Πω πω προσβολα αππο την αναρχοαπλυτη λεσβιακαταρχας να σου υπενθυμισω οτι ειμαι μουναρα και συνεχιζοντας να προσθεσω οτι εκτος απο κακασχημος, χοντρος και εμετικό σιχαμα ενος μαλακα που εκανε κλωνο και όλη την μέρα λεει παπατζες είσαι και βλάκας. Οποτε ουτε να σε φτυσω. Μην μου κωλοτριβεσαι λοιπον και καλά πως ξέρω την κεντρικοτατη οδο της Θεσσαλονικης Κατα τα λοιπα οπως ειπα και πριν με αλλα λογια βαλε στον στομα σου το παπαρι του χελιστα μπας και ηρεμησετε και οι δυο σας
Το αλλο ητανε πιο ωραιο...αυτο με τους ΠΑΣΟΚους που γαμησανε τα πρεκια στο γερο του...
Πω πω προσβολα αππο την αναρχοαπλυτη λεσβια
Εχω ενα αλλα δεν το εχω αναγνωρισει και με λεει απλα "μαλακα"Λεσβια να σε πει το πρωτο σου παιδι (αναρχοαπλυτη το δευτερο..)
Ο πατηρ του Λακη ητανε,λεει,σιδερας αλλα ενεκα του οτι ηταν ντουρος εθνικοφρων οταν ηρθε το ΠΑΣΟΚ στα πραματα κατι πρασινοφρουροι εφοριακοι τον αφησανε ρεστο,λεει...Γυρευε τι καθαρμα θα ητανε δηλαδη για να παιχτηκε τετοιο σκηνικο.αυτο δεν το θυμαμαι; τι εγινε δηλαδη;
Ο πατηρ του Λακη ητανε,λεει,σιδερας αλλα ενεκα του οτι ηταν ντουρος εθνικοφρων οταν ηρθε το ΠΑΣΟΚ στα πραματα κατι πρασινοφρουροι εφοριακοι τον αφησανε ρεστο,λεει...Γυρευε τι καθαρμα θα ητανε δηλαδη για να παιχτηκε τετοιο σκηνικο.
Εν συνεχεια ο Λαλακης,στα μαυρα χρονια του Αντρε,μεγαλωσε μεσα στις στερησεις μεχρι που η γιαγια του του κληρονομησε ενα διαμερισματακι που το εφαγε στις πουτανες...
Εχω ενα αλλα δεν το εχω αναγνωρισει και με λεει απλα "μαλακα"
Μου εχει γινει βαρος,ενα παπακι 50αρι εχω και δεν μπορω να το συντηρησω,για παιδια ειμαστε?περαστικα
καταρχας να σου υπενθυμισω οτι ειμαι μουναρα και συνεχιζοντας να προσθεσω οτι εκτος απο κακασχημος, χοντρος και εμετικό σιχαμα ενος μαλακα που εκανε κλωνο
Βρωμερή πατσόλα
σχετικά με το αν είσαιμουνάρααποδεκτή στο μάτι
και δεν προκαλείς ανικανότητα για 48ωρο σε όποιον σε δει
(όπως και όλες οι αναρχοαυτόνομες βρώμες του συναφιού σου)
ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ, ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ , ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΠΑΖΟ.
Το ποιανού κλώνος πιστεύεις ότι είμαι
έχει ενδιαφέρον για όσους ασχολούνται με την ψυχικό σου νόσο .....
θέλω να μου σκίσεις τον κωλο
Ναι ρε παιχτη,πες μας ξανα για τον γερο σου με τους ΠΑΣΟΚους,με τα δικα σου λογια...Μαλακίες λες, ενώ εγώ διηγουμαι ιστορικά γεγονότα!
Αδύνατον.
Για 3 λόγους:
1)Δεν γαμάω μπάζα. Μόνο μουνάρες. Με μπάζα δεν μου σηκώνεται κι όλας.
2)Δεν έχω χρόνο.
3)Και σημαντικότερο.
Δεν μου αρέσει η ...
http://[URL unfurl="true"]www.shopnsave.gr/imagemagic.php?img=images/merenta%20250gr.jpg&w=&h=&page=popup[/img[/URL]]
[/quote]
ΧοντρομπαΛακη σε εφτυσα πρωτη. Τον ηπιες :pipa1: :lheel: :pipa3:
Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33 Lakis33
Την μερα που θα φας μπάνιο
από το φόρουμ
θα ανοίξω ένα παλιό malt που φυλάω ....
σύντομα ........
Την μερα που θα φας μπάνιο
από το φόρουμ
θα ανοίξω ένα παλιό malt που φυλάω ....
σύντομα ........
Ο πατηρ του Λακη ητανε,λεει,σιδερας αλλα ενεκα του οτι ηταν ντουρος εθνικοφρων οταν ηρθε το ΠΑΣΟΚ στα πραματα κατι πρασινοφρουροι εφοριακοι τον αφησανε ρεστο,λεει...