Επισκέπτης
εμείς καταστρέψαμε την ελλάδα
Γι'αυτό θα μας κάνει ο λάκης να το πληρώσουμε..
εμείς καταστρέψαμε την ελλάδα
παιχτη απο εκει ξεκινησαν ολα..Εμένα μου βρωμάει πολύ χυλόπιτα στην εφηβεία!
αυτό είναι το λειόκανο τελικά? Άντε να μαθαίνουμε και μεις οι αδαείςΓι'αυτό θα μας κάνει ο λάκης να το πληρώσουμε..
δεν σε κάνει να νιώθεις βλάκας που γαμούσες τζάμπα σαν φοιτητής?
Ως και τρισάθλιος λέμε..
Και το χειρότερο είναι πως σε όλη μου τη ζωή ήμανε αγαπούλης..
Α να χαθείτε ρε ρεμάλια. Ντροπή σας που παραδέχεστε ότι δεν ενισχύσατε την παραοικονομία.
Ευτυχώς που υπήρξαν και στυλοβάτες σαν το Λάκη.
αυτό είναι το λειόκανο τελικά? Άντε να μαθαίνουμε και μεις οι αδαείς
το πενηνταρικο που θα εδινες για τη πουτανα θα το εδινες στη πουτανα τη γυναικα σου να παει στη πουτανα τη κομωτρια να τησ το παρει χςρισ αποδειξη ποιος ενισχυει τη παραοικονομια?
Α να χαθείτε ρε ρεμάλια. Ντροπή σας που παραδέχεστε ότι δεν ενισχύσατε την παραοικονομία.
Ευτυχώς που υπήρξαν και στυλοβάτες σαν το Λάκη.
Μην κρίνετε εξ΄ιδίων τα αλλότρια.
Δεν φταίμε εμείς αν η συζυγός σας που έχει την ιδιότητα που γράψατε πηγαίνει σε κομμώτρια, που έχει πάλι την ιδιότητα που γράψατε.
Υ.Γ. Πάντως άν ήμουν στην θέση σας θα άνοιγα κάτι σχετικό με το αγοραίο έρωτα. Το προσωπικό άλλωστε το έχετε ήδη έτοιμο.
Μην κρίνετε εξ΄ιδίων τα αλλότρια.
Δεν φταίμε εμείς αν η συζυγός σας που έχει την ιδιότητα που γράψατε πηγαίνει σε κομμώτρια, που έχει πάλι την ιδιότητα που γράψατε.
Υ.Γ. Πάντως άν ήμουν στην θέση σας θα άνοιγα κάτι σχετικό με το αγοραίο έρωτα. Το προσωπικό άλλωστε το έχετε ήδη έτοιμο.
ακόμα σου τζούζει του αθανασιάδη ε?Άγιε κι άλλη σέντρα.
Θέλω ένα θεαματικό με βολ πλανέ..
ακόμα σου τζούζει του αθανασιάδη ε?
ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ..
Αυτοί οι δύο πάντα ετσι επικοινωνούν,μην τους δίνεις σημασία τύπε
Αφού εσύ δεν είναι βρωμομούνα άπλυτη των Εξαρχείων και δεν ξέρεις τι ετσί ναυαρίνου ...
...δε μιλαει για τη ναυαρινου της θεσαλονικης αλλα για το περιβοητο παρκο ναυαρινου των εξαρχειων, οπου τη νυχτα (κι οχι μονο) ποικιλα γινονται...καταρχας να σου υπενθυμισω οτι ειμαι μουναρα και συνεχιζοντας να προσθεσω οτι εκτος απο κακασχημος, χοντρος και εμετικό σιχαμα ενος μαλακα που εκανε κλωνο και όλη την μέρα λεει παπατζες είσαι και βλάκας. Οποτε ουτε να σε φτυσω. Μην μου κωλοτριβεσαι λοιπον και καλά πως ξέρω την κεντρικοτατη οδο της Θεσσαλονικης Κατα τα λοιπα οπως ειπα και πριν με αλλα λογια βαλε στον στομα σου το παπαρι του χελιστα μπας και ηρεμησετε και οι δυο σας
...δε μιλαει για τη ναυαρινου της θεσαλονικης αλλα για το περιβοητο παρκο ναυαρινου των εξαρχειων, οπου τη νυχτα (κι οχι μονο) ποικιλα γινονται...