Νέα

Να πυροβολούμε όσους μπουκάρουν σπίτι μας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ElftexTP
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 67K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

να πυροβολουμε?

• ναι

Ψήφοι: 202 80,5%
  • οχι

Ψήφοι: 49 19,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    251

Επισκέπτης
εμείς καταστρέψαμε την ελλάδα  :rockon:

Γι'αυτό θα μας κάνει ο λάκης να το πληρώσουμε..

851975-0000-XX-13-1.jpg

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
Εμένα μου βρωμάει πολύ χυλόπιτα στην εφηβεία!  :grin:
παιχτη απο εκει ξεκινησαν ολα..
μια βρωμιαρα ελλΕηνιδα σαν την ερι,ειναι η πηγη του κακου..
τον σμπαραλιασε ψυχολογικα & ετσι ο λαλακης επεσε στις τανες..
βαλε τον μπουραντα μπαμπα,την ψωλα που τον γλυστρισε(που γαμιοταν με τους γερμανους) & την μαυραγοριτισα γιαγια & εχεις την πληρη εικονα..
για λυπηση ειναι ο κακομοιρος..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.757
Πόντοι
25.467
δεν σε κάνει να νιώθεις βλάκας που γαμούσες τζάμπα σαν φοιτητής?

Ως και τρισάθλιος λέμε..
Και το χειρότερο είναι πως σε όλη μου τη ζωή ήμανε αγαπούλης..

Α να χαθείτε ρε ρεμάλια. Ντροπή σας που παραδέχεστε ότι δεν ενισχύσατε την παραοικονομία.

Ευτυχώς που υπήρξαν και στυλοβάτες σαν το Λάκη.   :headbang2: :headbang2: :headbang2:

Επισκέπτης
Α να χαθείτε ρε ρεμάλια. Ντροπή σας που παραδέχεστε ότι δεν ενισχύσατε την παραοικονομία.

Ευτυχώς που υπήρξαν και στυλοβάτες σαν το Λάκη.   :headbang2: :headbang2: :headbang2:

το πενηνταρικο που θα εδινες για τη πουτανα θα το εδινες στη πουτανα τη γυναικα σου να παει στη πουτανα τη κομωτρια να τησ το παρει χςρισ αποδειξη ποιος ενισχυει τη παραοικονομια?

Επισκέπτης
αυτό είναι το λειόκανο τελικά? Άντε να μαθαίνουμε και μεις οι αδαείς

Καλά, κορόιδευε εσύ.
Άμα σου ρίξει με αυτό το λειόκανο Δεκέμβρη μήνα με 2 βαθμούς θερμοκρασία, έλα να μου πεις μετά πως δεν είναι θανατηφόρο.
Θερίζουν οι πνευμονίες λέμε..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.757
Πόντοι
25.467
το πενηνταρικο που θα εδινες για τη πουτανα θα το εδινες στη πουτανα τη γυναικα σου να παει στη πουτανα τη κομωτρια να τησ το παρει χςρισ αποδειξη ποιος ενισχυει τη παραοικονομια?

Μην κρίνετε εξ΄ιδίων τα αλλότρια.
Δεν φταίμε εμείς αν η συζυγός σας που έχει την ιδιότητα που γράψατε πηγαίνει σε κομμώτρια, που έχει πάλι την ιδιότητα που γράψατε.

Υ.Γ. Πάντως άν ήμουν στην θέση σας θα άνοιγα κάτι σχετικό με το αγοραίο έρωτα. Το προσωπικό άλλωστε το έχετε ήδη έτοιμο. 

Επισκέπτης

Ντρέπομαι και κοκκινίζω.
Πάντα όμως υπάρχει ελπίδα με τους λάκηδες αυτού του τόπου :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Δεν φταίμε εμείς αν η συζυγός σας που έχει την ιδιότητα που γράψατε πηγαίνει σε κομμώτρια, που έχει πάλι την ιδιότητα που γράψατε.

Υ.Γ. Πάντως άν ήμουν στην θέση σας θα άνοιγα κάτι σχετικό με το αγοραίο έρωτα. Το προσωπικό άλλωστε το έχετε ήδη έτοιμο.   

1.jpg

Επισκέπτης

ετσι μπραβο μεγαλε το πιασες μονο που το προσωπικο ειναι ολη η ελλαδα

εσυ μπορει να αποτελεις εξαιρεση αν και δε το πιστευω

Επισκέπτης
Άγιε κι άλλη σέντρα.
Θέλω ένα θεαματικό με βολ πλανέ..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αφού εσύ δεν είναι βρωμομούνα άπλυτη των Εξαρχείων και δεν ξέρεις τι ετσί ναυαρίνου ...

καταρχας να σου υπενθυμισω οτι ειμαι μουναρα και συνεχιζοντας να προσθεσω οτι εκτος απο κακασχημος, χοντρος και εμετικό σιχαμα ενος μαλακα που εκανε κλωνο και όλη την μέρα λεει παπατζες είσαι και βλάκας. Οποτε ουτε να σε φτυσω. Μην μου κωλοτριβεσαι λοιπον και καλά πως ξέρω την κεντρικοτατη οδο της Θεσσαλονικης  :jerking: Κατα τα λοιπα οπως ειπα και πριν με αλλα λογια βαλε στον στομα σου το παπαρι του χελιστα μπας και ηρεμησετε και οι δυο σας  :2funny:

dirty lover

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2010
Like
3
Πόντοι
16
καταρχας να σου υπενθυμισω οτι ειμαι μουναρα και συνεχιζοντας να προσθεσω οτι εκτος απο κακασχημος, χοντρος και εμετικό σιχαμα ενος μαλακα που εκανε κλωνο και όλη την μέρα λεει παπατζες είσαι και βλάκας. Οποτε ουτε να σε φτυσω. Μην μου κωλοτριβεσαι λοιπον και καλά πως ξέρω την κεντρικοτατη οδο της Θεσσαλονικης  :jerking: Κατα τα λοιπα οπως ειπα και πριν με αλλα λογια βαλε στον στομα σου το παπαρι του χελιστα μπας και ηρεμησετε και οι δυο σας  :2funny:
...δε μιλαει για τη ναυαρινου της θεσαλονικης αλλα για το περιβοητο παρκο ναυαρινου των εξαρχειων, οπου τη νυχτα (κι οχι μονο) ποικιλα γινονται...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
...δε μιλαει για τη ναυαρινου της θεσαλονικης αλλα για το περιβοητο παρκο ναυαρινου των εξαρχειων, οπου τη νυχτα (κι οχι μονο) ποικιλα γινονται...

Σκασίλα μου, δεν ζω Αθήνα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom