skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
θα ομολογουσατε στη κοπελα σας οτι πηγαινατε σε οικους ανοχης σε περιοδους της ζωης σας που δεν ειχατε σχεση??
θα ομολογουσατε στη κοπελα σας οτι πηγαινατε σε οικους ανοχης σε περιοδους της ζωης σας που δεν ειχατε σχεση??
Εξαρταται απο τη γκομενα ρε τυπε...
Εγω και στην πεθερα μου 8α το ελεγα!!!
στα αρχιδια μου κιολας.
pote se mia gyneka den leme dyo pramata
to prwto oti pame se poutanes
kai to deytero oti travame malakia!
einai taboo kai mporei kapote na sto petaksei-opws kai oi gynekes pote den tha poun oti avnanizontai!!!
sorry for greekglish alla den ehw greek letters
Μαγκες μου εχω φιλο μεγαλο αλανι,οταν ερχοταν η πεθερα του σπιτι για να μεινει μετα την δευτερη μερα πριν παει για υπνο την εδινε καθε βραδυ ενα πενηνταρικο.
το δευτερο βραδυ οταν τον ρωτησε γιατι το κανει αυτο ηταν και η τελευταια βραδυα ποθ την ειχε σπιτι του!!!!
Τις εξιταρει οσο και να σου φαινεται παραξενοθα ομολογουσατε στη κοπελα σας οτι πηγαινατε σε οικους ανοχης σε περιοδους της ζωης σας που δεν ειχατε σχεση??
pote se mia gyneka den leme dyo pramata
to prwto oti pame se poutanes
kai to deytero oti travame malakia!
einai taboo kai mporei kapote na sto petaksei-opws kai oi gynekes pote den tha poun oti avnanizontai!!!
sorry for greekglish alla den ehw greek letters