Νέα

να λεμε σε κοπελες οτι παμε σε οικους ανοχης?? η ειναι taboo??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.749
Πόντοι
3.656
 :thumbsup:
Βέβαια πως λέτε να νιώσουνε όταν μάθουν πως αυτές που συναγωνίζονται είναι η Aletta Ocean,Sandra Romain,Alice Romain,Donna Bell,Angelica Heart,Honey Demon,Sensual Jane,Mya Diamond,Zafira,διάφορα μοντέλα από Maxim & Playboy κτλπ?  :rolleyes:

τυπε δεν ειναι παντα ετσι.μερικες ανταγωνιζονται τραβελια και τον ιπποτη69  :S

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
 :thumbsup:
Βέβαια πως λέτε να νιώσουνε όταν μάθουν πως αυτές που συναγωνίζονται είναι η Aletta Ocean,Sandra Romain,Alice Romain,Donna Bell,Angelica Heart,Honey Demon,Sensual Jane,Mya Diamond,Zafira,διάφορα μοντέλα από Maxim & Playboy κτλπ?  :rolleyes:
Υπάρχει ένα άλλο βασικό ζήτημα.
Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που είναι λάτρεις του αθλήματος, έχουν πράγματι χαμπάρι από σεξ, γτ πολύ φοβάμαι ότι οσοι επαφίονται κυρίως σε επαγγελματίες εχουν δημιουργήσει στρεβλή εικόνα.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Υπάρχει ένα άλλο βασικό ζήτημα.
Αναρωτιέμαι πόσοι από αυτούς που είναι λάτρεις του αθλήματος, έχουν πράγματι χαμπάρι από σεξ, γτ πολύ φοβάμαι ότι οσοι επαφίονται κυρίως σε επαγγελματίες εχουν δημιουργήσει στρεβλή εικόνα.

τι εννοείς ?

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
Αν ενας αντρας κανει κυριως σεξ με επαγγελματιες και δεν εχει εξοικειωθει με κανονικες γυναικες δεν ξερει πως να ικανοποιησει μια γυναικα και ακομη και εκει λειτουργει με το προγραμμα των μπουρδελων, λιγα προκαταρκτικα, πιπα, καθεται για καβαλημα!!!  ;)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Αν ενας αντρας κανει κυριως σεξ με επαγγελματιες και δεν εχει εξοικειωθει με κανονικες γυναικες δεν ξερει πως να ικανοποιησει μια γυναικα και ακομη και εκει λειτουργει με το προγραμμα των μπουρδελων, λιγα προκαταρκτικα, πιπα, καθεται για καβαλημα!!!  ;)

έχεις ιδία εμπειρία ή υποθέτεις ?

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Αν ενας αντρας κανει κυριως σεξ με επαγγελματιες και δεν εχει εξοικειωθει με κανονικες γυναικες δεν ξερει πως να ικανοποιησει μια γυναικα και ακομη και εκει λειτουργει με το προγραμμα των μπουρδελων, λιγα προκαταρκτικα, πιπα, καθεται για καβαλημα!!!  ;)

Μέγα λάθος. Υπάρχουν πολλοί άντρες, οι οποίοι συχνάζουν περισσότερο σε μπουρδέλο παρά στο σπίτι της γκόμενάς τους, που και ξέρουν και θέλουν να ικανοποιήσουν μια γυναίκα. Οι τάνες δεν έχουν το χρόνο ή τη διάθεση να προσπαθήσεις καν να τις ευχαριστήσεις έστω και λίγο, ακόμη και αν το ψιλοπροσπαθήσεις, και μάλιστα από χαλιούνται μέχρι σε δουλεύουν για την καλή θέληση και την ακόμη καλύτερη προσπάθεια. Οι απλές γκόμενες, και ιδιαίτερα οι "άβγαλτες"... ΜΜΜ... μμμ... το εκτιμούν πολύ ιδιαίτερα όταν ασχολείσαι με την κατάλληλη τεχνική μαζί τους.

Και δεν υποθέτω. Μήπως δεν ήσουν στην προκειμένη απλή γκόμενα, ή φαινόσουν (στην προκειμένη πάλι) κάπως σαν επαγγελματίας...;

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κατ΄αρχήν τι θα πεί "κανονικές γυναίκες" ;;;;;

Στα Ελληνικά περικαλώ ,.....

Κατα 2ον, όταν γαμούμε, δεν κάνουμε ιεραποστολικό, ούτε φιλανθρωπικό έργο ! Τουτέστιν δεν γαμάμε για να ικανοποιήσουμε μιά γυναίκα, αλλά γιατί μας αρέσει να τη γαμήσουμε ! Το αν θα υπαρξει ικανοποίηση είναι κάτι που προκύπτει ή όχι (και αφορά και τους δύο συμμετέχοντες) !

Για να μπαίνουμε σε σειρά περικαλώ και να μη λέμε αλλά ντάλα γάλα ,....!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Νομιζω οτι απάντησα ηδη.  ;)

η φήμη ή η εμπειρία κάποιας άλλης , επίσης εντάσσονται στην "μη υπόθεση"
οπότε η απόρριψη του ενός ενδεχομένου δεν συνεπάγεται απαραίτητα το δεύτερο

οπότε δεν απάντησες  ;)

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Κατ΄αρχήν τι θα πεί "κανονικές γυναίκες" ;;;;;

Στα Ελληνικά περικαλώ ,.....

Κατα 2ον, όταν γαμούμε, δεν κάνουμε ιεραποστολικό, ούτε φιλανθρωπικό έργο ! Τουτέστιν δεν γαμάμε για να ικανοποιήσουμε μιά γυναίκα, αλλά γιατί μας αρέσει να τη γαμήσουμε ! Το αν θα υπαρξει ικανοποίηση είναι κάτι που προκύπτει ή όχι (και αφορά και τους δύο συμμετέχοντες) !

Για να μπαίνουμε σε σειρά περικαλώ και να μη λέμε αλλά ντάλα γάλα ,....!

Κανονική = όχι επαγγελματίας, όχι τάνα.

Και λάθος, όταν γαμούμε, και όχι μόνο όταν γαμούμε αλλά και όταν παίζουμε ή είμαστε στα προκαταρκτικά, καταβάλουμε τίμιες και φιλότιμες προσπάθειες να προσφέρουμε αν όχι την ίδια, μεγαλύτερη ευχαρίστηση, στην εκάστοτε παρτενέρ. Τουλάχιστον εμείς που έχουμε κάποια ηλικία.

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
wilde rose πες μου αν δεν θές να απαντήσεις
για να το παρακάμψω και να σου κάνω την επόμενη ερώτηση...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Κανονικό στα Ελληνικά, είναι το σύμφωνο με τους κανόνες !

Οι κανόνες της πουτανιάς είναι αυτοί και της οσίας Κάρλας οι άλλοι ,....!

Στα δύο άκρα λοιπόν, που βάζουμε το κανονικό ;;;; στη μέση ;;;;;

στη μετριότητα ;;; στα ίδια μέτρια άχρωμα, βολικά μικροαστικά επίπεδα ;;;;

Αν έτσι βολεύει ,....βάλτε τα όπου σας βολέυει !

Οσο για τα περί ικανοποίησης, όσο πρέπει να την ικανοποιήσω την ¨κανονική¨", άλλο τόσο πρέπει να με ικανοποιήσει και αυτή,....

Ξέρει ; Μπορεί ;  Κατά κανόνα ΟΧΙ !!!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

Οσο για τα περί ικανοποίησης, όσο πρέπει να την ικανοποιήσω την ¨κανονική¨", άλλο τόσο πρέπει να με ικανοποιήσει και αυτή,....

;)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Όταν είχα κάνει μια και μοναδική σχέση πήγαμε αμφότεροι να κάνουμε εξετάσεις HIV για
να γαμούμε "ελεύθερα".Δική μου προτροπή και εννοείται το δέχτηκε γιατί και αυτή γούσταρε.
Σαφώς της είπα ότι πάω με πουτάνες,θα κρυφτώ;

Με το τελευταίο πορνίδιο που το γούσταρα τρελά,σαφώς και αυτουνού του χα πει για πουτάνες.
Στο τέλος μου λέει,δεν ένοιωθα τίποτα μαζί σου,απλά ήθελα να εκδικηθώ έναν άντρα γι αυτό
που μου κανε ο πρώην μου.

Της λέω,δεν πειράζει μικρούλα,μικρό το κακό,γιατί μια ζωή με πουτάνες που τις πληρώνω έχω μάθει  :rockon:

Σιγά μην κρυφτώ.Όπως αυτές που όποια και να ρωτήσεις (αν ρωτήσεις) τρείς σχέσεις θα σου πουν ότι κάναν.

Έλεος.

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1

Πολλές είναι άπειρες και ασυνήθιστες. Κάποιος πρέπει να τις δείξει και να τις μάθει τα διάφορα... Δεν μπορείς να έχεις την απαίτηση από την οποιαδήποτε να ξέρει πώς ή να προσπαθεί να σε ικανοποιήσει κύριε, ιδιαίτερα αν εσύ κοιτάς μόνο να ρίξεις έναν πέο και να σηκωθείς να φύγεις, ευχαριστήθηκε δεν ευχαριστήθηκε αυτή.

Το γυναικείο σώμα, ιδιαίτερα το νέο και σφριγηλό, είναι σαν παιχνίδι και σαν ζαχαρωτό... Αποκλείεται να μη σε προσκαλεί από μόνο του για τίποτε περισσότερο από ένα σκέτο σμπρώξιμο. Αλλά πάλι, γούστα είναι αυτά...

Εμένα μου αρέσει να μην ξέρει και να μήν κάνει η γκόμενα πολλά πολλά, ιδιαίτερα αν είναι ελληνίδα. Αν έχεις τον τρόπο, την κάνεις έμπειρη και υπάκουη... Κανείς δεν γεννιέται μαθημένος, όλοι γίνονται. Και αυτό είναι μεγαλύτερη απόλαυση από το να σμπρώξεις μια τάνα, ή μια έμπειρη μή τάνα.

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
wilde rose πες μου αν δεν θές να απαντήσεις
για να το παρακάμψω και να σου κάνω την επόμενη ερώτηση...
Ιδία αντίληψη εχω επι του θεματος και δεν αφορά μονο ενα προσωπο.
Σε καλυψα?

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Την μπριζόλα μου, την θέλω medium rare ,...κάπως έτσι και την γκόμενα!

Αμα είναι να φάω τα νιάτα μου μέχρι να μάθει ,...άσε παω εστιατόριο και την απολαμβάνω !

Ασε που μερικές είναι και ανεπίδεκτες , αλλά ΟΛΕΣ είναι σπασαρχίδικες (απο ένα σημείο και μετά)!

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Α!

Στην πουτανοκαριέρα μου, έχω βρεί και πουτάνες σπασαρχίδικες !

Μιά φορά μιά μου ΄χε πεί, "κοίτα μην πάρεις καμιά άλλη όσο γαμάς εμένα" !!!!!!!

Δηλαδή ήθελε να γαμάω αυτην και μόνο αυτήν ! Τρελλενννεουάουαααα γενικώς με το θήλυ !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom