skatharozoumhs
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 5
- Like
- 13
- Πόντοι
- 1
ενοειτε οτι παω σε οικους ανοχης και περναω καλα εκει.απλα δεν εχω κοπελα γιατι ηθελα σχεση
Ακριβώς!!!αναλόγως τη γκόμενα
δεν είναι όλες ίδιες
έχει θεούσες, πουτανάκια, διαβαστερές, βλήτα, κ.ο.κ.
ενοειτε οτι παω σε οικους ανοχης και περναω καλα εκει.απλα δεν εχω κοπελα γιατι ηθελα σχεση
Τις εξιταρει οσο και να σου φαινεται παραξενο
Αφενος γιατι μπαινουν σε μια διαδικασια συναγωνισμου
Αφετερου γιατι εμμεσα φαινεται οτι εχεις πειρα
καλα πολες γκομενες που κανουν ελευθερες σχεσεις δε προσεχουν και τοσο μη κολησουν τιποτα σε αντιθεση με τις ιεροδουλες που σχεδον ολες προσεχουν!! τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα.
Αμα θες να αναζωογονησεις την σχεση απ την αλλη μπορεις να της προτεινεις να γνωρισει την Αλιονα απο Διδυμου που λενε καποιοι. Θα της μαθει να κανει καλη ρυφοκωλαδαπειτε: εμενα μωρο μ μαρεσουν οι τανες κ τα ακαποτα τσιμπουκια
εγγυηση για να τη ξεφορτωθειτε
θα ομολογουσατε στη κοπελα σας οτι πηγαινατε σε οικους ανοχης σε περιοδους της ζωης σας που δεν ειχατε σχεση??
Βέβαια πως λέτε να νιώσουνε όταν μάθουν πως αυτές που συναγωνίζονται είναι η Aletta Ocean,Sandra Romain,Alice Romain,Donna Bell,Angelica Heart,Honey Demon,Sensual Jane,Mya Diamond,Zafira,διάφορα μοντέλα από Maxim & Playboy κτλπ?
Μαν, προσεχε γιατι το αναποδο ειναι ταμπου. Μην πεις στις πουτανες οτι πας με κοπελες.
Κι άλλες,απλἀ ανέφερα τα πιό μεγάλα ονόματα από αυτές που έχω δοκιμάσει.πές μου ότι έχεις δοκιμάσει όλα αυτά τα ακριβά πορνοναρκωτικά ?
Κι άλλες,απλἀ ανέφερα τα πιό μεγάλα ονόματα από αυτές που έχω δοκιμάσει.
Ευχαριστώ πολύ κ.rigormortis ;)τα σέβη μου κύριε