Νέα

να λεμε σε κοπελες οτι παμε σε οικους ανοχης?? η ειναι taboo??

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 182
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ενοειτε οτι παω σε οικους ανοχης και περναω καλα εκει.απλα δεν εχω κοπελα γιατι ηθελα σχεση

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
0
Πόντοι
166
αναλόγως τη γκόμενα

δεν είναι όλες ίδιες

έχει θεούσες, πουτανάκια, διαβαστερές, βλήτα, κ.ο.κ.
Ακριβώς!!!
Πριν γίνω μέλος δεν έτυχε κάποιος να μου εξομολογηθεί κάτι τέτοιο, δεν ειμαι κλειστόμυαλη, ισα ισα, παντως ομολογώ ότι έπειτα η πρώτη μου σκέψη ήταν λες να χει κολλησει τπτ??
Όχι πως δε θα μπορούσε να συμβεί και σε κάποιον που δεν πηγαίνει σε επαγγελματίες, αλλά...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
ενοειτε οτι παω σε οικους ανοχης και περναω καλα εκει.απλα δεν εχω κοπελα γιατι ηθελα σχεση

Εσύ δεν είσαι τύπε που έλεγες στο άλλο θέμα ότι δε μπορείς να βρεις γυναίκα γιατί είσαι ντροπαλός?Τότε,άσε τους οίκους ανοχής,βγες έξω..και γάμησε!!!

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
ναι συμφωνω και γω εδω ενας  κολησε aids απο τη κοπελα του.και αμα καποιος πει σε κοπελα οτι παει σε οικο ανοχης να σκευτει οτι μπορεινα χει κολησει τιποτα αυτος ενω αμα προσεχει ο τυπος ειναι οκ.
στην ελλαδα υπαρχει μια φιμη οτι σε οικους ανοχης κολας ευκολα κατι ενω εξω απο εκει σπανια κολας κατι...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
Τύπε,μπορεί να πας με 1000 πουτάνες και να μην κολλήσεις τίποτα και να κολλήσει από μία κοινή ''θνητή''!Απλά εαν βάλεις κάτω τις πιθανότητες είναι σαφώς ποιο πολλές να κολλήσεις από κάποια που πηδιέται με τον κάθε βρωμιάρη καθημερινά  ;)

yorkie

Global Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
11 Απρ 2012
Κριτικές
228
Like
18.812
Πόντοι
35.668
Τις εξιταρει οσο και να σου φαινεται παραξενο
Αφενος γιατι μπαινουν σε μια διαδικασια συναγωνισμου
Αφετερου γιατι εμμεσα φαινεται οτι εχεις πειρα
 :thumbsup:
Βέβαια πως λέτε να νιώσουνε όταν μάθουν πως αυτές που συναγωνίζονται είναι η Aletta Ocean,Sandra Romain,Alice Romain,Donna Bell,Angelica Heart,Honey Demon,Sensual Jane,Mya Diamond,Zafira,διάφορα μοντέλα από Maxim & Playboy κτλπ?  :rolleyes:

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
καλα πολες γκομενες που κανουν ελευθερες σχεσεις δε προσεχουν και τοσο μη κολησουν τιποτα :uglystupid: σε αντιθεση με τις ιεροδουλες που σχεδον ολες προσεχουν!! τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα.

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
217
Πόντοι
16
καλα πολες γκομενες που κανουν ελευθερες σχεσεις δε προσεχουν και τοσο μη κολησουν τιποτα :uglystupid: σε αντιθεση με τις ιεροδουλες που σχεδον ολες προσεχουν!! τα σεξουαλικα μεταδιδομενα νοσηματα.

Ποιος στο είπε αυτό ρε τύπε?Μόνο αυτές που πήγα εγώ ήταν ''κατακουζηνοί''?

gamiarits

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
2
Πόντοι
16
Μαν, προσεχε γιατι το αναποδο ειναι ταμπου. Μην πεις στις πουτανες οτι πας με κοπελες.

Moscowita

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
1.474
Πόντοι
506
πειτε: εμενα μωρο μ μαρεσουν οι τανες κ τα ακαποτα τσιμπουκια  :2funny:

εγγυηση για να τη ξεφορτωθειτε
Αμα θες να αναζωογονησεις την σχεση απ την αλλη μπορεις να της προτεινεις να γνωρισει την Αλιονα απο Διδυμου που λενε καποιοι. Θα της μαθει να κανει καλη ρυφοκωλαδα  :grin:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΓΙΑΤΙ

Ολα θα πρέπει να τα μολογάμε
πότε και που και πως γαμάμε,
να λέμε ας πούμε για γαμήσια,
που κάναμε με τα κορίτσια !

Το τι τσιμπούκια μας τραβάνε,
τ΄αρχίδια μας πως τα ρουφάνε,
τη μούνα τους πως την πηδάμε,
και τι λεφτά τους ακουμπάμε !

Μήπως και μάθουν οι καριόλες
-οχι πως είναι κουτσομπόλες-
πως τις πουτάνες τις γαμάμε
γιατί πολύ τις αγαπάμε !

Γιατί είναι τίμια η σχέση,
Γιατί κοστίζουνε πιό λίγο,
Γιατί τ΄αρχίδια δεν σου σπάνε,
δεν μυξοκλαίνε, δεν μασάνε !

:grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
 :thumbsup:
Βέβαια πως λέτε να νιώσουνε όταν μάθουν πως αυτές που συναγωνίζονται είναι η Aletta Ocean,Sandra Romain,Alice Romain,Donna Bell,Angelica Heart,Honey Demon,Sensual Jane,Mya Diamond,Zafira,διάφορα μοντέλα από Maxim & Playboy κτλπ?  :rolleyes:

πές μου ότι έχεις δοκιμάσει όλα αυτά τα ακριβά πορνοναρκωτικά ?  :)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Μαν, προσεχε γιατι το αναποδο ειναι ταμπου. Μην πεις στις πουτανες οτι πας με κοπελες.

αυτό θα τις στενοχωρούσε , αν οι πουτάνες ήταν τπτ άντρες ή τραβέλια και σύ τακτικός πελάτης τους

0537774_007b.jpg

:tooth:

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Ποτέ των ποτών. Αυτή ομολογάει ποτέ σε μας με πόσους πήγε πριν από εμάς, και τί κοινωνικό στάτους είχανε όλοι τους;

Μπορεί μια νορμάλ "γκόμενα" να έχει πάει με του κόσμου τις κωλόφατσες, τα παλιόμουτρα, τους τεντυμπόηδες, τα ρεμάλια, ακόμη και με πουρά πόρνους, αλλά:

1) ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση ούτε 1 στο εκατομμύριο να έχει όρεξη να αφηγηθεί το παραμικρό από το παρελθόν της, όσο ψήσιμο και αν πέσει, όσο κοντινή και εάν είναι η σχέση μας/σας/τους

2) Ακόμη κι αν οι δικές της εμπειρίες είναι πιο βρώμικες, πρόστυχες και παρακμιακές από τις δικές μας, πάντα θα το παίζει υπεράνω, και θα κοιτάξει να μας προσβάλει, να μας πατήσει στον κάλο, και να βρει αφορμή είτε να μας παρατήσει, ή να μας κάνει σκηνές, για να αποσπάσει κάποιας μορφής όφελος

Πάντα το παίζουμε κινέζοι, όπως αυτές. "Εγώ, αγάπη μου;" "Έχεις αμφιβολίες για μένα, μωρό μου;" "Μετά από εσένα τι(ποτα);" Δώστε τις μια γεύση από το δικό τους φάρμακο, να χοροπηδάνε μέχρι το ταβάνι... Που θα τις δώσουμε και λογαριασμό. Εγώ δηλαδή αν βγάλω γκόμενα αύριο μεθαύριο, θα κάτσω να της αναλύσω πως πήδηξα γυναίκα παντρεμένου ζευγαριού με τον άντρα παρών μαζί της έναντι αμοιβής, πως πήγα με δυο γυναίκες μαζί έναντι αμοιβής, πως σουρτουκεύω στα κωλόμπαρα, τις πιάτσες και τα νυχτερινά αξιοθέατα; Σε αυτές δεν υπάρχει ανάγκη να "παινευόμαστε", ή να "συγκρίνουμε το μήκος της πούτσας μας". Αυτά μεταξύ μας σαν άντρες μόνο. Αυτές ποτέ δεν δίνουν, και ούτε πρόκειται ποτέ άλλωστε, να δώσουν λογαριασμό για τα δικά τους ΑΠΛΥΤΑ. Γιατί να είμαστε εμείς, μια ζωή, τα κορόιδα;

Dimex Black

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Κριτικές
18
Like
174
Πόντοι
26
να λεμε,να λεμε  :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Stories