Νέα

Να καταφύγω σε μπουρδέλο για την πρώτη φορά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cradle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Σωστά τα λες.
Κι άσε να λενε οι άλλες πώς είναι τα πουλιά μας. :2funny:
Τα έχουν μπερδέψει με τους δονητές, μόνες τους το λένε στο άλλο θρεντ.

Τι ωραία, να λέτε από τη μία ότι οι γκόμενες είναι ξενέρωτες και δεν απελευθερώνονται, από την άλλη να τις κοροϊδεύετε όταν λένε ότι έχουν δονητή...  :huh: :huh:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Συγνώμη αλλά εμένα όταν μου είναι σηκωμένος όλο το πετσάκι είναι τραβηγμένο κάτω.Δεν επιμένω βέβαια γιατί εσείς ξέρετε καλύτερα, εσείς τον ρουφάτε οπότε πάω πάσο

δεν ειναι σε ολους ετσι ομως!!!!

μερικοι ειναι σαν τα σκυλια σαρπε'ι' η οπως τα λενε με το κρεας μεστη μουρη!!!!! :2funny: :2funny:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
δεν ειναι σε ολους ετσι ομως!!!!

μερικοι ειναι σαν τα σκυλια σαρπε'ι' η οπως τα λενε με το κρεας μεστη μουρη!!!!! :2funny: :2funny:
δλδ ποσες πουτσες live εχεις δει στη ζωη σου?
οχι απο τσοντες, ζωντανες, με ανθρωπο απανω...

OP
OP
C

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παιδια μην τσακωνεστε, δεν υπαρχει νοημα για αντιπαραθεσεις.  :cheesy:
Μπαζο γκομενα μονο για να πηδηξω σορρυ αλλα δεν θελω. Δεν αξιζει να ασχοληθω παραπανω μαζι τις αν ειναι να την εχω για πηδημα που και που. Και οτι θα θελει ενασχοληση θα θελει. Προτιμω να παω σε καποιο καλο στουντιο.   :boobies:

Επισης δεν καταλαβα το αλλο για το να διαδωσω οτι εχω περιτομη. Δηλαδη; Να βγω στους δρομους η στους διαδρομους της σχολης και να φωναζω "εδω το καλο περιτμημενο πεος" ;  :2funny: Η υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια;

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι ωραία, να λέτε από τη μία ότι οι γκόμενες είναι ξενέρωτες και δεν απελευθερώνονται, από την άλλη να τις κοροϊδεύετε όταν λένε ότι έχουν δονητή...  :huh: :huh:
Καλή μου,απελευθερώσου όσο θέλεις, αλλά όταν ειπώνεται ότι ανεβοκατεβαίνει το πετσάκι στην πίπα δε γίνεται να μη το σχολιάσω.

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
δλδ ποσες πουτσες live εχεις δει στη ζωη σου?
οχι απο τσοντες, ζωντανες, με ανθρωπο απανω...
με περιτομη μονο εναν!!!! και διεγρψε ολους τους αλλους π ηταν χωρις.....

:dunno: :dunno:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Επισης δεν καταλαβα το αλλο για το να διαδωσω οτι εχω περιτομη. Δηλαδη; Να βγω στους δρομους η στους διαδρομους της σχολης και να φωναζω "εδω το καλο περιτμημενο πεος" ;  :2funny: Η υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια;

Xαχααχαχαχαχαααααχαχαχαχχχ εεεεεε ξέρω γω, άμα το μάθει ένας (και κυρίως ΜΙΑ) όλο και θα διαδοθεί  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλή μου,απελευθερώσου όσο θέλεις, αλλά όταν ειπώνεται ότι ανεβοκατεβαίνει το πετσάκι στην πίπα δε γίνεται να μη το σχολιάσω.

Δεν το πήρα προσωπικά, απλώς μου έκανε εντύπωση  :cheesy:
Σε μερικούς όντως το κεφάλι αποκαλύπτεται τελείως (όμως και πάλι στην πίπα έχει διαφορά από το περιτμημένο), αλλά σε κάποιους άλλους είναι μεγάλο το πετσάκι και το μισοκαλύπτει και όταν είναι πλήρως καβλωμένο, οπότε ή που το κρατάς συνέχεια τραβηγμένο ή αν δε βάζεις χέρια κουνιέται (καλά, μη φανταστείς κάτι τρομερό, αλλά έχει διαφορά)  :boobies: :boobies: :boobies:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
ρε φιλαρακι μηπως θες να σε βγαλω και λιστα με ονοματα και τηλεφωνα???

τι ειστε μερικοι εδω μεσα ρε πιστι μου!!!!!!! :uglystupid:
εχεις δει και αλλους πεντε μες το νερο...
αντε τεσσερις σου λεω εγω...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Xαχααχαχαχαχαααααχαχαχαχχχ εεεεεε ξέρω γω, άμα το μάθει ένας (και κυρίως ΜΙΑ) όλο και θα διαδοθεί  :2funny: :2funny: :2funny:

Δεν το πήρα προσωπικά, απλώς μου έκανε εντύπωση  :cheesy:
Σε μερικούς όντως το κεφάλι αποκαλύπτεται τελείως (όμως και πάλι στην πίπα έχει διαφορά από το περιτμημένο), αλλά σε κάποιους άλλους είναι μεγάλο το πετσάκι και το μισοκαλύπτει και όταν είναι πλήρως καβλωμένο, οπότε ή που το κρατάς συνέχεια τραβηγμένο ή αν δε βάζεις χέρια κουνιέται (καλά, μη φανταστείς κάτι τρομερό, αλλά έχει διαφορά)  :boobies: :boobies: :boobies:
πες τα ρε γτ θα μας βγαλουν και ηλιθιες...'

εμεις το βαζουμε στο στομα μας αυτοι θα μας πουν πως ειναι σαν αισθηση.... :rolleyes: :rolleyes:

nokia

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2007
Like
3
Πόντοι
16
Χαχαχαχχαχαχαχααα ρε το θέμα δεν είναι ο κόπος, και τραβηγμένο να είναι δεν είναι το ίδιο, πώς να το κάνουμε; Όταν είναι περιτμημένο είναι σαν να σου λέει "έεεελα, έεεεεελα κάνε με μούσκεμααα", σε τραβάει, σε υπνωτίζει, σε μαγνητίζει  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Πως τα λες ετσι παραστατικα μπρε παιδι μου ? Οταν σε διαβαζω, ειναι το ιδιο σαν να βλεπω τσοντα...!!

Αυτα..

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
εμαθα οτι ειναι 2