Νέα

Να καταφύγω σε μπουρδέλο για την πρώτη φορά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cradle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Και μια που είπαμε για ούφουτου...πάω στο ούφουτου...μπας και βρω κανένα άσμα καλό...!!

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
λοιπόν θα μιλήσω  σοβαρα χωρίς πλάκες  σήμερα !! :rockon:

φιλαράκο αν ειναι η πρώτη σου φορά που θες να πας με γυναίκα  :think:,καλύτερα να πας στο μαγαζι της κατερίνας 69 και φυσικά με την ίδια ! :dancing:
ειναι η καλύτερη επιλογή διότι ειναι απο τα καθαρότερα μαγαζιά,  :rockon:
ειναι ελληνίδα και θα σε προσέξει αν της το πείς  :rockon:
ωστε να εχεις την καλύτερη εμπειρία για πρώτη φορά!
οσο για το θέμα υγιεινής, ουτε κουβέντα!!the best! :rockon:

δεν κάνω διαφήμιση!και μην ακούσω καμμια μαλακία απο κανα έξυπνο παπάρα! :tickedoff: :s&m_1:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

φιλαράκο αν ειναι η πρώτη σου φορά που θες να πας με γυναίκα  :think:,καλύτερα να πας στο μαγαζι της κατερίνας 69 και φυσικά με την ίδια ! :dancing:

δεν κάνω διαφήμιση!και μην ακούσω καμμια μαλακία απο κανα έξυπνο παπάρα! :tickedoff: :s&m_1:
Ωχ....ανάβεις φωτιές...!!!!
Αφήστε το παιδί...θα την βρει την άκρη...
Κι εγώ να μην είμαι...θα χαρώ ν'ακούσω ότι όλα
πήγαν τέλεια..
Είναι αρκετά σημαντική η 1η φορά στο αγόρι..."ανεξίτηλη εμπειρία"...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6

Κατερίνα σε ποιό μαγαζί δουλεύεις?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Γεια σου ρε ταλέντο...αλήθεια...εγώ παίρνω 20 ευρώ για να το κάνω αυτό...σε δεκάδες την ημέρα...
Έχεις κι εσύ τιμολόγιο?
Ή είσαι "χομπίστας"???????????

μπραβο,συγχαρητηρια.

χομπιστας.

κατι αλλο??? :dunno: :dunno:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Μα πιο πολυ ,  την βρισκω με τη λεξη......"καταφυγω"
Καταφυγιο λοιπον..........Θα μαs βομβαρδισουν??????

OP
OP
C

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πηγα σημερα  :grin: στην Νταρια.
Περιττο να πω οτι εχω ενα ηλιθιο χαμογελο εδω και μιση ωρα αφοτου τελειωσε.
Ευγενικοτατη, αψογη πλησιαζε πολυ το gfe. Φοβερα οπισθια και βυζια. :cheesy:  Αξιζε σιγουρα τα λεφτα.  :cheesy: Ο βλακας βεβαια την ειχα παιξει και το πρωι, γιατι φοβομουν οτι θα τελειωσω πολυ νωρις, και τελικα εγινε το αντιθετο και δεν καταφερα να 'καταθεσω'. :2funny: Ρεζιλι δηλαδη. Νομιζω φταιει και το οτι δεν εχω συνηθισει την καποτα και επρεπε να ωθω πιο δυνατα για να καταλαβω κατι (η μηπως λογω περιτομης;  :rolleyes:). Τωρα εμαθα παντως. Αν θυμαμαι σωστα μπηκα κατα τις 11:30 και εφυγα 12:05.  Δεν ξερω να γραψω και κριτικη; Δεν νομιζω να αποδωσω σωστα την εμπειρια στον γραπτο λογο.  :P
Να ευχαριστησω και τον siropiastos που μου προτεινε σε ποια να παω. Οταν εχω παλι λεφτα θα παω να δοκιμασω και στην παολα.  :tits:

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Πηγα σημερα  :grin: στην Νταρια.
Περιττο να πω οτι εχω ενα ηλιθιο χαμογελο εδω και μιση ωρα αφοτου τελειωσε.
Ευγενικοτατη, αψογη πλησιαζε πολυ το gfe. Φοβερα οπισθια και βυζια. :cheesy:  Αξιζε σιγουρα τα λεφτα.  :cheesy: Ο βλακας βεβαια την ειχα παιξει και το πρωι, γιατι φοβομουν οτι θα τελειωσω πολυ νωρις, και τελικα εγινε το αντιθετο και δεν καταφερα να 'καταθεσω'. :2funny: Ρεζιλι δηλαδη. Νομιζω φταιει και το οτι δεν εχω συνηθισει την καποτα και επρεπε να ωθω πιο δυνατα για να καταλαβω κατι (η μηπως λογω περιτομης;  :rolleyes:). Τωρα εμαθα παντως. Αν θυμαμαι σωστα μπηκα κατα τις 11:30 και εφυγα 12:05.  Δεν ξερω να γραψω και κριτικη; Δεν νομιζω να αποδωσω σωστα την εμπειρια στον γραπτο λογο.  :P
Να ευχαριστησω και τον siropiastos που μου προτεινε σε ποια να παω. Οταν εχω παλι λεφτα θα παω να δοκιμασω και στην παολα.  :tits:

Μη τα λες εδω, κριτικη γραψε. Αντε και καλη συνεχεια  :knockinb: :knockinb: :knockinb:

hellonora

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Δεν ξέρω αν κάνω καλά που ρωτάω σε δημόσιο forum αλλά δεν μπορώ να περιμένω άλλο. Είμαι ανάμεσα σε δυο ενδεχόμενα. Είμαι φοιτητής, 18 χρονών αρκετά μαλάκας. Δεν αντέχω όμως άλλο με την αυτοϊκανοποίηση. Αν θελήσω να πάω με κάποια φοιτήτρια θα χρειαστώ χρόνο για την ψήσω και 2ον δεν έχει και τόσες πολλές ωραίες στην σχολή μου (ατυχία και εδώ ρε γαμώτο). Αλλά χρόνο δεν διαθέτω διότι ανάρρωσα πλήρως πλέον από την περιτομή που είχα κάνει για λόγους υγείας και χρειάζομαι ένα θηλυκό, έχω βαρεθεί πια με το χέρι μου.  :headbang: Να δαπανήσω λοιπόν χρόνο για να ψήσω κάποια (και αν αφού μιλάμε για ελλεεινιδες) η να τελειώνω και να πάω σε ένα μπουρδέλο; Φοβάμαι βέβαια ότι στο μέλλον θα το μετανιώνω που πήγα σε μπουρδέλο για πρώτη φορά και δεν είχα το "girlfriend experience" που είχαν άλλοι. Με έχει φάει η μαλακία το ξέρω.  :(

Μακάρι να έμενα σε άλλη χώρα.

να κάνεις και τα δύο!!! και να πας σε μπουρδέλο αλλά και να ψήνεις girl...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom