siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Παιδια μην τσακωνεστε, δεν υπαρχει νοημα για αντιπαραθεσεις.
Μπαζο γκομενα μονο για να πηδηξω σορρυ αλλα δεν θελω. Δεν αξιζει να ασχοληθω παραπανω μαζι τις αν ειναι να την εχω για πηδημα που και που. Και οτι θα θελει ενασχοληση θα θελει. Προτιμω να παω σε καποιο καλο στουντιο.
Επισης δεν καταλαβα το αλλο για το να διαδωσω οτι εχω περιτομη. Δηλαδη; Να βγω στους δρομους η στους διαδρομους της σχολης και να φωναζω "εδω το καλο περιτμημενο πεος" ; Η υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια;
Cradle αγορι μου καταρχας δε μας εχεις πει αν εισαι Αθηνα, που το κανει το πραγμα ευκολοτερο. Δευτερον, αν εχεις καποια χρηματα διαθεσιμα και ποσα, ποσο ειναι το "ταβανι" σου;; για μια επισκεψη απο επαγγελματια.
Απο κει και περα, δε θελω να αναφερω ονοματα, αν θες σε πμ. Αλλα ειναι σε στουντιο καποιες συγκεκριμενες κοπελες που ειναι καλες, οχι μονο στη δουλεια τους αλλα στη συμπεριφορα, ουτε θα κομπλαρεις, ουτε θα κολωσεις ουτε τιποτα. Δε θα τους κρυψεις την αληθεια και θα σε περιποιηθουν καλα. Αν δε θες στουντιο, ενα σιτυ τουρ με το ονομα Κρυσταλ επελεξε πολυ προσφατα ενας αλλος δεκαοχταρης και περασε καλα, μαλιστα εχει πολυ προσφατη κριτικη κιολας. Μελετησε.
Δευτερον, ξεκολα με τη μαλακια "18 χρονων κι αρκετα μαλακας" Τι παει να παει αρκετα μαλακας; ισως το εννοεις με συγκεκριμενο τροπο (επειδη τη παιζεις πολυ , επειδη δεν εχεις βγαλει γκομενα; επειδη 100 αλλα;). Κακως μικρε, αυτο να μη το ξαναπεις για τη παρτη σου.
Τριτον, για τη περιτομη, αν και δε καταλαβα γιατι την εκανες (καμια φιμωση ειχες;), φαινεται οτι εχεις ενα αβανταζ, απ'οσο ξερω κι εγω, ειναι καλυτερα για καποιον να εχει κανει, κανει καλυτερο σεξ, δε ξερω, απλα εχω αντιληφθει κι εγω οτι κατι τετοιο παιζει. Ηδη εχουν γραφτει αναλογα ποστ. Δεν χρειαζεται ουτε να πεις τιποτα, ουτε να διαδωσεις...Να ξερεις, οτι οταν βρεθει γκομενα στο δρομο σου και το κανετε καλα καλα, θα μαθευτει αυτο. Και το ποσο καλος εισαι και ποσο την εχεις κι ολα, μην εχεις αμφιβολια..
Τεταρτον, οσον αφορα τις γκομενες, καποιος εδω ειχε γραψει ενα παρα πολυ ωραιο αρθρο με τους "τυπους" ανδρων και τους ρολους που εχουμε "αναλαβει" Δυστυχως δε το βρισκω με τιποτα στο φορουμ αν καποιος το εχει, ή ξερει που ειναι ας μας το πει, το θελω κι εγω. Παντως σταματα να εχεις πολλες πολλες φιλες, καλο δε σου κανει ειναι το μονο σιγουρο..