Νέα

Να καταφύγω σε μπουρδέλο για την πρώτη φορά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα cradle
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 131
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
Παιδια μην τσακωνεστε, δεν υπαρχει νοημα για αντιπαραθεσεις.  :cheesy:
Μπαζο γκομενα μονο για να πηδηξω σορρυ αλλα δεν θελω. Δεν αξιζει να ασχοληθω παραπανω μαζι τις αν ειναι να την εχω για πηδημα που και που. Και οτι θα θελει ενασχοληση θα θελει. Προτιμω να παω σε καποιο καλο στουντιο.   :boobies:

Επισης δεν καταλαβα το αλλο για το να διαδωσω οτι εχω περιτομη. Δηλαδη; Να βγω στους δρομους η στους διαδρομους της σχολης και να φωναζω "εδω το καλο περιτμημενο πεος" ;  :2funny: Η υπαρχει συγκεκριμενη διαδικασια;

Cradle αγορι μου καταρχας δε μας εχεις πει αν εισαι Αθηνα, που το κανει το πραγμα ευκολοτερο. Δευτερον, αν εχεις καποια χρηματα διαθεσιμα και ποσα, ποσο ειναι το "ταβανι" σου;; για μια επισκεψη απο επαγγελματια.

Απο κει και περα, δε θελω να αναφερω ονοματα, αν θες σε πμ. Αλλα ειναι σε στουντιο καποιες συγκεκριμενες κοπελες που ειναι καλες, οχι μονο στη δουλεια τους αλλα στη συμπεριφορα, ουτε θα κομπλαρεις, ουτε θα κολωσεις ουτε τιποτα. Δε θα τους κρυψεις την αληθεια και θα σε περιποιηθουν καλα. Αν δε θες στουντιο, ενα σιτυ τουρ με το ονομα Κρυσταλ επελεξε πολυ προσφατα ενας αλλος δεκαοχταρης και περασε καλα, μαλιστα εχει πολυ προσφατη κριτικη κιολας. Μελετησε.

Δευτερον, ξεκολα με τη μαλακια "18 χρονων κι αρκετα μαλακας" Τι παει να παει αρκετα μαλακας; ισως το εννοεις με συγκεκριμενο τροπο (επειδη τη παιζεις πολυ  :grin: :grin: , επειδη δεν εχεις βγαλει γκομενα; επειδη 100 αλλα;). Κακως μικρε, αυτο να μη το ξαναπεις για τη παρτη σου.

Τριτον, για τη περιτομη, αν και δε καταλαβα γιατι την εκανες (καμια φιμωση ειχες;), φαινεται οτι εχεις ενα αβανταζ, απ'οσο ξερω κι εγω, ειναι καλυτερα για καποιον να εχει κανει, κανει καλυτερο σεξ, δε ξερω, απλα εχω αντιληφθει κι εγω οτι κατι τετοιο παιζει. Ηδη εχουν γραφτει αναλογα ποστ. Δεν χρειαζεται ουτε να πεις τιποτα, ουτε να διαδωσεις...Να ξερεις, οτι οταν βρεθει γκομενα στο δρομο σου και το κανετε καλα καλα, θα μαθευτει αυτο. Και το ποσο καλος εισαι και ποσο την εχεις κι ολα, μην εχεις αμφιβολια..

Τεταρτον, οσον αφορα τις γκομενες, καποιος εδω ειχε γραψει ενα παρα πολυ ωραιο αρθρο με τους "τυπους" ανδρων και τους ρολους που εχουμε "αναλαβει" Δυστυχως δε το βρισκω με τιποτα στο φορουμ αν καποιος το εχει, ή ξερει που ειναι ας μας το πει, το θελω κι εγω. Παντως σταματα να εχεις πολλες πολλες φιλες, καλο δε σου κανει ειναι το μονο σιγουρο..

epivitoras300

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Φιλε δυσκολη  η περιπτωση σου. Εγω θα σου ελεγα οχι

OP
OP
C

cradle

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Cradle αγορι μου καταρχας δε μας εχεις πει αν εισαι Αθηνα, που το κανει το πραγμα ευκολοτερο. Δευτερον, αν εχεις καποια χρηματα διαθεσιμα και ποσα, ποσο ειναι το "ταβανι" σου;; για μια επισκεψη απο επαγγελματια.
Αθηνα, κεντρο. 60 ευρω προς το παρον το ταβανι.
Απο κει και περα, δε θελω να αναφερω ονοματα, αν θες σε πμ. Αλλα ειναι σε στουντιο καποιες συγκεκριμενες κοπελες που ειναι καλες, οχι μονο στη δουλεια τους αλλα στη συμπεριφορα, ουτε θα κομπλαρεις, ουτε θα κολωσεις ουτε τιποτα. Δε θα τους κρυψεις την αληθεια και θα σε περιποιηθουν καλα. Αν δε θες στουντιο, ενα σιτυ τουρ με το ονομα Κρυσταλ επελεξε πολυ προσφατα ενας αλλος δεκαοχταρης και περασε καλα, μαλιστα εχει πολυ προσφατη κριτικη κιολας. Μελετησε.
Δεν παιζει Citytour λογω χρηματων.   ;)

Τεταρτον, οσον αφορα τις γκομενες, καποιος εδω ειχε γραψει ενα παρα πολυ ωραιο αρθρο με τους "τυπους" ανδρων και τους ρολους που εχουμε "αναλαβει" Δυστυχως δε το βρισκω με τιποτα στο φορουμ αν καποιος το εχει, ή ξερει που ειναι ας μας το πει, το θελω κι εγω. Παντως σταματα να εχεις πολλες πολλες φιλες, καλο δε σου κανει ειναι το μονο σιγουρο..
Ειχα, πλεον τις κραταω σε αποσταση. Απο μακρια και αγαπημενοι.  :cheesy:
Οχι σε ποιο απο ολα;  :P

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230

Οχι σε τι εννοεις; ποτέ;

ε..θα τη παρει την αποφαση καποια στιγμη. Εγω δε θα θελα ομως να καθεται να σκαει και να στεναχωριεται αν και ποτε θα του κατσει συμφοιτητρια..

Εγω εχω γνωστο 26 χρονων.. οχι δε βλεπεται ή κατι τετοιο, καμια σχεση. Αλλα δεν εχει κανει καποια σχεση κι αρνειται επιδεικτικα να παει με ιεροδουλη για πρωτη φορα "ειναι θεμα αρχων" λεει..οταν θα παει ομως με την αλλη και δε θα μπορει να ξεχωρισει τις τρυπες...

..Ε ας μη γινει κι ο cradle ετσι!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Οχι σε τι εννοεις; ποτέ;

ε..θα τη παρει την αποφαση καποια στιγμη. Εγω δε θα θελα ομως να καθεται να σκαει και να στεναχωριεται αν και ποτε θα του κατσει συμφοιτητρια..

Εγω εχω γνωστο 26 χρονων.. οχι δε βλεπεται ή κατι τετοιο, καμια σχεση. Αλλα δεν εχει κανει καποια σχεση κι αρνειται επιδεικτικα να παει με ιεροδουλη για πρωτη φορα "ειναι θεμα αρχων" λεει..οταν θα παει ομως με την αλλη και δε θα μπορει να ξεχωρισει τις τρυπες...

..Ε ας μη γινει κι ο cradle ετσι!!
δηλαδη εχει σαν αρχη να μην παει με ιεροδουλη?
για ποιον λογο?

siropiastos

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1.230
δηλαδη εχει σαν αρχη να μην παει με ιεροδουλη?
για ποιον λογο?

Ειναι κολλημενος. Το θεωρει καταντια ξεφτιλα και ντροπη η πρωτη του φορα να ειναι με ιεροδουλη. Δεν ειναι χαζος απλα κολλημενος. Κι ανωριμος σε αυτο το θεμα. Προσπαθω να τον συνετισω γιατι ειναι 26+ και ποιος ξερει τι θα γινει ΟΤΑΝ του κατσει γκομενα..αλλα ντουβαρι ρε παιδι μου..Γκομενικο δε παιζει γιατι ενω ειναι ξυπνιος κι εμφανισημος, ειναι αηδιαστικα ντροπαλος..γαμα τα δηλαδη και με το ρυθμο που παει..  :headbang: :headbang:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
πιστευα οτι εσυ θα καταλαβαινες και θα το επαιζες βλακας οπως αλλοι....

ΟΧΙ,δεν εχει σχεση με τη γευση!!!!

εχει να κανει με την αισθηση π μενει στη γλωσσα οταν ανεβοκατεβαινει συνεχεια το πετσακι...

ενω χωρις ειναι το κεφαλι εκει ΞΕΚΑΘΑΡΑ και σ λεει λιωωωωσε με...... ;) ;)

Να ρε γιατί δεν έχουμε δουλειά εμείς....!!!!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
που σαι βρε τακουνοκουκλίτσααααααα....

clk200

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θα σου πρότεινα να μην πας με πουτάνα για την πρώτη φορά
έτσι πήγε και ο Παπαχρόνης και επειδή η πουτάνα προσέβαλε τον ανδρισμό του, τού δημιούργησε ψυχολογικό και μετά έσφαξε μερικές  :2funny: :2funny:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
θα σου πρότεινα να μην πας με πουτάνα για την πρώτη φορά
έτσι πήγε και ο Παπαχρόνης και επειδή η πουτάνα προσέβαλε τον ανδρισμό του, τού δημιούργησε ψυχολογικό και μετά έσφαξε μερικές  :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
πες τα ρε γτ θα μας βγαλουν και ηλιθιες...'

εμεις το βαζουμε στο στομα μας αυτοι θα μας πουν πως ειναι σαν αισθηση.... :rolleyes: :rolleyes:
Γεια σου ρε ταλέντο...αλήθεια...εγώ παίρνω 20 ευρώ για να το κάνω αυτό...σε δεκάδες την ημέρα...
Έχεις κι εσύ τιμολόγιο?
Ή είσαι "χομπίστας"???????????

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
479
Πόντοι
36