Κυριολεκτικα προφανως.
Τι εννοείς;Μεταφορικά ή κυριολεκτικά;
Μεταφορικα που και που μονο.
Κυριολεκτικα προφανως.
Τι εννοείς;Μεταφορικά ή κυριολεκτικά;
Καβλίλα μουουουουουουουουουουουουου...
Ρε συ...ποιά είναι η πουτάνα η Ζωή.. ..Μεταξουργείο δουλεύει??????
Την γύρισα ανάποδα...μπούχαχαχαχαχαχαχαχαχχ...!!!!
Ένεκα και ξανθιά...Ξανά-μανά...μπούχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...!!!!
Πλάκα πλάκα...άμα βρεις καμμία που να κάνει καλό σίδερο..στείλτη μου..γεια σου μπιουτιφουλ.
παιδιά αυτές που καλείς σπίτι τι υπηρεσίες προσφέρουν; χρειάζομαι μία για σιδέρωμα.
Πλάκα πλάκα...άμα βρεις καμμία που να κάνει καλό σίδερο..στείλτη μου..
Και ίσως...την αφήσω και να με γλύψει...αν είναι καλή..
Χαααααααααααχαχαχαχαχ...!!!!
... στο σφουγγάρισμα...χαχαχαχαχαχαχ...!!!!...αν είναι καλή
που στο γλυψιμο ή στο σιδέρωμα;
. Είμαι φοιτητής, 18 χρονών αρκετά μαλάκας.
... στο σφουγγάρισμα...χαχαχαχαχαχαχ...!!!!
Ναι πως, φοιτητης και μαλιστα απο μονογονεικη οικογενεια να διαθετω 250-300 ευρω ειδικα αφου εδωσα οσα ειχα για την περιτομη.
Στα σοβαρα,θα σου ελεγα αν διαθετεις κανενα 250-300αρι ευρω να παρεις τουριστρια(Σιτι τουρ)
γενικα με τα κοριτσια εχεις ανεση?
ειχες φιλες δλδ ως τωρα?
σιωπη, για σενα δουλευω
Αμε αρκετες, αλλα με εβλεπαν ως φιλο ολες. Μια με ειδε ως κατι παραπανω αλλα το εκοψα γιατι δεν ειχα κανει περιτομη, δεν ηθελα να τις το πω και διαφορες τετοιες βλακειες. Ημουν και ηλιθιος δηλαδη.γενικα με τα κοριτσια εχεις ανεση?
ειχες φιλες δλδ ως τωρα?
Μη το βλέπεις έτσι ρε φίλε... αν είναι να το κάνεις για να τελειώνεις βράστα.Ετσι οπως το βλεπω θα παω σε studio και τελειωνω με το θεμα.
δεν σε καταλαβα...Αμε αρκετες, αλλα με εβλεπαν ως φιλο ολες. Μια με ειδε ως κατι παραπανω αλλα το εκοψα γιατι δεν ειχα κανει περιτομη, δεν ηθελα να τις το πω και διαφορες τετοιες βλακειες. Ημουν και ηλιθιος δηλαδη.
Ετσι οπως το βλεπω θα παω σε studio και τελειωνω με το θεμα.
Εχει σημασια; Ημουν ζωον. Δεν παιζει πλεον τιποτα. Εχει φυγει για αλλη πολη για σπουδες.δεν σε καταλαβα...
δεν εκανες κατι μαζι της επειδη ειχες προβλημα υγειας?
κοιτα, για να σου δωσω να καταλαβεις,Εχει σημασια; Ημουν ζωον. Δεν παιζει πλεον τιποτα. Εχει φυγει για αλλη πολη για σπουδες.
το θεμα ειναι να γαμας,αστους να ζηλευουν.
οτι θα γαμαει και οι αλλοι θα βαρανε τα καβλια τους...τι να ζηλευουν?οτι θα γαμαει καμια ασχημουλα?