Νέα

Να δούμε πόσο ισχύει αυτός ο χάρτης στο μπου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ManusMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τα τραβέλια είναι:

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    75
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
1684355299363.png

Να σημειώσω πως εγώ δεν πιστεύω πως είναι γυναίκες, αλλά παρόλα αυτά, θα τα στηρίξω τα παιδιά για 2 λόγους:
1) Από ανδρική αλληλεγγύη.
2) Για τη γουρουνιά στις γυναίκες, γιατί έχει γέλιο να βλέπεις άνδρα με handicap να μπαίνει σε κάποιο γυνακείο άθλημα και να τις ξεσκίζει όλες.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.922
Πόντοι
3.556
1684355299363.png

Να σημειώσω πως εγώ δεν πιστεύω πως είναι γυναίκες, αλλά παρόλα αυτά, θα τα στηρίξω τα παιδιά για 2 λόγους:
1) Από ανδρική αλληλεγγύη.
2) Για τη γουρουνιά στις γυναίκες, γιατί έχει γέλιο να βλέπεις άνδρα με handicap να μπαίνει σε κάποιο γυνακείο άθλημα και να τις ξεσκίζει όλες.
Η Ταυλανδη που ειναι; :headbaning1:

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Στηρίζουμε τραβελους, μακάρι Ν πηγαίνουν στα σποτ και να τα παίρνουν όλα τα μετάλλια από τις βρωμοελλενιδες!!

tarzan71

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2019
Like
434
Πόντοι
21
Το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.143
Πόντοι
456
1 - Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη πως τα τρανς άτομα είναι αυτό που υποκρίνονται πως είναι. Πρόκειται περί βίτσιου. Γούστο τους , καπέλο τους όλοι μας έχουμε αλλά αυτό είναι.

Άλλος γουστάρει να τον κατουράνε , άλλος να γλύφει κώλους , άλλος να ντύνεται γυναίκα.

Εγώ προσωπικά το αποδέχομαι τον άνθρωπο , καλός άνθρωπος να είναι από εκεί και πέρα στα αρχίδια μας αλλά όχι ρε φίλε μη πατήσουμε και την επιστήμη τώρα για τα γούστα σου.

2 - Αντίθετα με το ότι οι τρανς γυναίκες δεν είναι γυναίκες το πως οι ομοφυλόφιλοι δε μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά τα οποία θα μεγαλώσουν σωστά είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά. Απλά μπείτε στο google scholar και πατήστε gay parents abuse.

3 - Πέρα της υιοθεσίας παιδιών που όπως είδαμε είναι σα να τα δίνεις στο Λιγνάδη η το Μίχο οι υπόλοιποι ΛΑΟΤΚΙ ποια δικαιώματα είπαμε πως δεν έχουν ; Δε γουστάρει το αφεντικό σου να δουλέψεις εκεί ; Βρες άλλη δουλειά ! Το κράτος γιατί θα πρέπει να ανακατεύετε με αυτό ; Ένα φίλο μου ΚΚΕ π.χ τον απέλυσαν γιατί είναι κομούνι. Να πάει και αυτός να κάνει μήνυση για διάκριση ;

Θες χειρουργεία να μοιάσεις πιο πολύ με γυναίκα ; Πλήρωσε τα με τα λεφτά σου. Δε χρειάζεται δωρεάν φροντίδα από το κράτος για τα βίτσια σου. Ας μου δώσει και εμένα ένα επίδομα να γαμάω πουτάνες να βγάλω και εγώ τα δικά μου. Δε σε εξυπηρετούν στη ταβέρνα ' το πιρούνι ' πάνε στην άλλη δίπλα.

Και όχι αγαπητό μου άφυλο πρασσινομάλλικο ον το ότι δεν έχεις φύλο και βαφεις τα μαλλιά σου στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ δε σου δίνει άλλοθι για εγκληματικές ενέργειες.

4 - Όποιος ηλίθιος επιτίθεται σε κάποιον μόνο και μόνο για τα γούστα / βίτσια είναι ρατσιστής ( ομοφοβικός που το λένε ) αλλά σήμερα το να λες τον άλλον ρατσιστή έχει γίνει καραμέλα.

Άλλο π.χ. το να βαράς το ήσυχο παιδί της τάξης και να το λες βρωμιάρα αδερφή και άλλο το να κριτικάρεις τις αλλαγές φύλλου και ανήλικα.

5 - Τα περί Ταϊλάνδης χρίζει ένα ολόκληρο θέμα δικό του αλλά με λίγα λόγια. Ο βουδισμός είναι ακραία μισογυνικός , ( ναι ισχύει ) οπότε τα ladyboys δε θα ρίσκαραν μια κακιά μετενσάρκωση για να αλλάξουν φύλο. Οπότε ούτε η κοινωνία εκεί , ούτε οι ίδιοι δε θεωρούν τον εαυτό τους γυναίκες.

6 - Στο Σουηδία τη υπόλοιπο ποσοστό είναι μάλλον από μετανάστες. Πάντως εκεί το woke χρόνια τώρα τους γύρισε μπούμεραγκ.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.731
Πόντοι
6.946
Άνδρες, φυσικά. Τα χαρακτηριστικά τους, το DNA τους, τα προτερήματα - μειονεκτηματα, οι ασθένειες τους και ο προσδοκιμος χρόνος ζωής, είναι όλα τα ίδια με το βιολογικό τους φύλο.

Δεν σημαίνει ότι επειδή πήραν δύο ορμόνες και φόρεσαν γυναικεία ότι άλλαξαν το είναι τους. Όποιος το νομίζει αυτό, χρήζει ΨΥΧΙΑΤΡΟΥ.

Το να τους λέει κάποιος "γυναίκες", είναι ΠΡΟΣΒΟΛΗ για το ίδιο το γυναικείο φύλο!

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
23.657
Πόντοι
6.236
Δεν ξηγιέσαι ωραία, θα σε παρακαλούσα να μη σπαμάρεις :spam:
Εγώ δεν ξηγιέμαι ωραία, βρε μόρτη; Δεν έχουμε συμφωνήσει ότι όλες οι ψηφοφορίες θα έχουν τα βυζγιά της Μπακοδήμου;
Ε, ΠΟΥΝ' ΤΑ;;

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.168
Πόντοι
2.536

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.168
Πόντοι
2.536
ΟΥΑΟΥ! Για αυτό σε θαυμάζω! Εγώ δεν ξέρω τίποτα ακόμα :dunno:

Θα μου τρίψεις λίγο την πλατούλα, Καπετάνιε;
Golden Retriever Dogs GIF by TikTok
Κι αν είσαι κι αν δεν είσαι του δήμαρχου σκυλι την πλάτη θα σου τρίψω κι ας πας και φυλακή

givrgaras95

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2023
Like
1.020
Πόντοι
96
Δηλαδη να μην εχουν δικαιωμα τα τραβεστι να αγωνιστουν,επειδη αυτο δεν συμφερει τις ελλεινιδες,με λιγα λογια εκτος απο φυικα και πνευματικα αδυναμες ειναι και ρατσιστουλες οι ελλινιολες

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.562
Πόντοι
46.423

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.731
Πόντοι
6.946
Go woke get broke.

OP
OP
M

ManusMan

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Like
888
Πόντοι
81
Δηλαδη να μην εχουν δικαιωμα τα τραβεστι να αγωνιστουν,επειδη αυτο δεν συμφερει τις ελλεινιδες,με λιγα λογια εκτος απο φυικα και πνευματικα αδυναμες ειναι και ρατσιστουλες οι ελλινιολες
Τύπε, git gud or git rekt, απλά πράγματα. Άμα το άθλημα σου έχει τόσο χαμηλό επίπεδο ανταγωνισμού που έρχεται ένας πρακτικά ανάπηρος άνδρας και τα διαλύει όλα, τότε η επιστροφή στην κουζίνα είναι μονόδρομος.

Συν τοις άλλοις, από άποψη εσόδων, όλα τα γυναικεία αθλήματα είναι παρασιτικά επάνω σε κάποιον κρατικό προυπολογισμό. Δεν λειτουργούν χωρίς επιδοτήσεις γιατί δεν βγάζουν λεφτά.
Τα ανδρικά πουλάνε merch, πουλάνε διαφημίσεις. Τα γυναικεία, πλην αυτών με κώλους τύπου bitch volley, δεν βγάζουν λεφτά, χάνουν λεφτά. Δεν τα παρακολουθούν ούτε καν οι γυναίκες.

Δηλ, με εισαγωγή τίποτα 1,90 παλουκαριών με βυζιά να κυνηγάνε διάφορες 1,50 σαύρες μες στο γήπεδο μπορεί ν'αποκτήσει και λίγο ενδιαφέρον να τα δεις, να πουλήσει και λίγη διαφήμιση και να σταματήσει να'ναι σε μόνιμη χασούρα.

Όσο για το "πνευματικά αδύναμες", τράβα γκούγκλαρε "γυναικείο πρωτάθλημα σκακιού" να γελάσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom