1 - Δεν υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη πως τα τρανς άτομα είναι αυτό που υποκρίνονται πως είναι. Πρόκειται περί βίτσιου. Γούστο τους , καπέλο τους όλοι μας έχουμε αλλά αυτό είναι.
Άλλος γουστάρει να τον κατουράνε , άλλος να γλύφει κώλους , άλλος να ντύνεται γυναίκα.
Εγώ προσωπικά το αποδέχομαι τον άνθρωπο , καλός άνθρωπος να είναι από εκεί και πέρα στα αρχίδια μας αλλά όχι ρε φίλε μη πατήσουμε και την επιστήμη τώρα για τα γούστα σου.
2 - Αντίθετα με το ότι οι τρανς γυναίκες δεν είναι γυναίκες το πως οι ομοφυλόφιλοι δε μπορούν να υιοθετήσουν παιδιά τα οποία θα μεγαλώσουν σωστά είναι αποδεδειγμένο επιστημονικά. Απλά μπείτε στο google scholar και πατήστε gay parents abuse.
scholar.google.com
3 - Πέρα της υιοθεσίας παιδιών που όπως είδαμε είναι σα να τα δίνεις στο Λιγνάδη η το Μίχο οι υπόλοιποι ΛΑΟΤΚΙ ποια δικαιώματα είπαμε πως δεν έχουν ; Δε γουστάρει το αφεντικό σου να δουλέψεις εκεί ; Βρες άλλη δουλειά ! Το κράτος γιατί θα πρέπει να ανακατεύετε με αυτό ; Ένα φίλο μου ΚΚΕ π.χ τον απέλυσαν γιατί είναι κομούνι. Να πάει και αυτός να κάνει μήνυση για διάκριση ;
Θες χειρουργεία να μοιάσεις πιο πολύ με γυναίκα ; Πλήρωσε τα με τα λεφτά σου. Δε χρειάζεται δωρεάν φροντίδα από το κράτος για τα βίτσια σου. Ας μου δώσει και εμένα ένα επίδομα να γαμάω πουτάνες να βγάλω και εγώ τα δικά μου. Δε σε εξυπηρετούν στη ταβέρνα ' το πιρούνι ' πάνε στην άλλη δίπλα.
Και όχι αγαπητό μου άφυλο πρασσινομάλλικο ον το ότι δεν έχεις φύλο και βαφεις τα μαλλιά σου στο χρώμα του ΠΑΣΟΚ δε σου δίνει άλλοθι για εγκληματικές ενέργειες.
4 - Όποιος ηλίθιος επιτίθεται σε κάποιον μόνο και μόνο για τα γούστα / βίτσια είναι ρατσιστής ( ομοφοβικός που το λένε ) αλλά σήμερα το να λες τον άλλον ρατσιστή έχει γίνει καραμέλα.
Άλλο π.χ. το να βαράς το ήσυχο παιδί της τάξης και να το λες βρωμιάρα αδερφή και άλλο το να κριτικάρεις τις αλλαγές φύλλου και ανήλικα.
5 - Τα περί Ταϊλάνδης χρίζει ένα ολόκληρο θέμα δικό του αλλά με λίγα λόγια. Ο βουδισμός είναι ακραία μισογυνικός , ( ναι ισχύει ) οπότε τα ladyboys δε θα ρίσκαραν μια κακιά μετενσάρκωση για να αλλάξουν φύλο. Οπότε ούτε η κοινωνία εκεί , ούτε οι ίδιοι δε θεωρούν τον εαυτό τους γυναίκες.
6 - Στο Σουηδία τη υπόλοιπο ποσοστό είναι μάλλον από μετανάστες. Πάντως εκεί το woke χρόνια τώρα τους γύρισε μπούμεραγκ.