χρηστος1011
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 2.604
- Πόντοι
- 606
Παπάρια μαντολες...μάλλον θα γίνονται ετοιμασίες για "Παρμενίωνα " με συμμετοχή εφέδρων.Ασε που αμα διαβάζει ο Χίος θα βάλει κανένα πολεμικο πρωτοδελιδο
Ενταξει, δεν ηθελα να ειμαι υπερβολικος....τα f35 ξεχασες
στειλαν ΦΑΠ και στις πουτανες να εχει να πηδαει εκει !Mυστική επιστράτευση με ανακοίνωση στο μπου. Μόνο στο ελλάντα αυτά
Οι λαθρολαγνοι του φόρουμ θα έχουν ήδη στείλει ραβασάκι στον ερντογαν. Πάνω που θα παίρναμε την Αγία σοφια
Υπήρχε πνευματική προπαρασκευή για να γίνει το σκηνικό του '40 και για γίνει αυτό δεν υπήρχε αριστερή εθνομηδενιστικη προπαγάνδα και υλιστική μπουχεσοποιηση / γκομενοποιηση του ανδρικού πληθυσμού.ενω τα ελληνικα νιατα θα ετρεχαν να σκαρφαλωσουν με ενθουσιασμο στα τρενα οπως το '40
παιδιά ήρθε ΦΑΠ και την άκουσα τώρα τι κάνουμε?
... Η πρόσκλησή σου όμως (στην περίπτωση που έχεις πράσινο ΕΦΠ), μπορεί να γίνει και με την επίδοση Φύλλου Ατομικής Προσκλήσεως (ΦΑΠ) από την Ελληνική Αστυνομία. Αυτό, θα συμβεί όταν η επιστράτευση είναι μυστική....
Στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η επιστράτευση ξεκίνησε «μυστική» πριν την έναρξη του πολέμου και ολοκληρώθηκε κατ΄ αυτή με συνέπεια ο χρόνος ολοκλήρωσής της να περιοριστεί στο ελάχιστο...... ....Μια από τις επιτυχίες του καθεστώτος του Μεταξά ήταν η μυστική επιστράτευση που έγινε πολύ πριν την 28η Οκτωβρίου. Σημαντικός αριθμός του στρατού είχε ...
... για να το σκασουν απο την επιστρατευση. Προβλεπω αυριο ουρές προς Σκόπια και Βουλγαρια
Μην αγχώνεσαι κατά πάσα πιθανότητα σου αλλάξαν τους κωδικούς και γιαυτό σου έστειλαν καινούριο χαρτί, εγώ όταν απολύθηκα είχα ροζ μετά για κάμποσα χρόνια ερχόταν πράσινο και το τελευταίο ήρθε λευκό όταν περάσεις και εσύ τα 35 θα σου έρθει το λευκό μην το σκέφτεσαι και το κυριότερο μην ακούς την φανφάρα του καθενόςπαιδιά ήρθε ΦΑΠ και την άκουσα τώρα τι κάνουμε?
... Η πρόσκλησή σου όμως (στην περίπτωση που έχεις πράσινο ΕΦΠ), μπορεί να γίνει και με την επίδοση Φύλλου Ατομικής Προσκλήσεως (ΦΑΠ) από την Ελληνική Αστυνομία. Αυτό, θα συμβεί όταν η επιστράτευση είναι μυστική....
Στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο η επιστράτευση ξεκίνησε «μυστική» πριν την έναρξη του πολέμου και ολοκληρώθηκε κατ΄ αυτή με συνέπεια ο χρόνος ολοκλήρωσής της να περιοριστεί στο ελάχιστο...... ....Μια από τις επιτυχίες του καθεστώτος του Μεταξά ήταν η μυστική επιστράτευση που έγινε πολύ πριν την 28η Οκτωβρίου. Σημαντικός αριθμός του στρατού είχε ...
ban όπως είπε ο Aντισθένης, τρώει μόνο όποιος έχει πουτσα μεγαλύτερη από 35 εκατοστά.μου ηρθε και μενα τυπε αλλα δεν ηξερα αν πρεπει να το αποκαλυψω.
επισης επειδη παιζει πολυ τελευταια κραξιμο για τους επισκεπτες. γραφτηκε και εδω λιγο πιο πανω.
εχω 2 φιλαρακια που εχουν φαει καμια δεκαρια μπαν ο καθενας για το τιποτα. λετε να παιζει ρολο κι αυτο που ειναι τριπλασιοι+οι επισκεπτες απ τα μελη? εφτιαξα προσφατα λογαριασμο αλλα σας διαβαζω πολυ καιρο και εχω παρει μια ιδεα του τι παιζει.
μιλαω ελευθερα κι αμα φαω μπαν στα φρυδια μου. παλι θα διαβαζω και θα γελαω
Μπα....Υπήρχε πνευματική προπαρασκευή για να γίνει το σκηνικό του '40 και για γίνει αυτό δεν υπήρχε αριστερή εθνομηδενιστικη προπαγάνδα και υλιστική μπουχεσοποιηση / γκομενοποιηση του ανδρικού πληθυσμού.
Και άλλος ψέκης?Χαχαχα να σαι σίγουρος. Αν οι ουκρανοί βγαίνανε από τις πόλεις τους να πολεμήσουν στα ανοιχτά ο πόλεμος θα είχε τελειώσει σε μια βδομάδα.... Αλήθεια καμία αντεπίθεση έκαναν??? Γιατί μας πρηξαν για κανα δυο πόλεις που δήθεν ανακατελάβαν αλλα δεν είδα να εκδιώξουν ρώσους οπότε προφανώς για λόγους εφοδιασμού απλά οι ρώσοι τις εγκατέλειψαν
ούτε...μονο ευαγγελατος τυπε.θα φοραει παραλλαγη πανω σε φρεγατα και θα εχει ολογραμμα με την σοφια βεμπο
Ρε τύπε ούτε εγώ βλέπω Σκάι.Είναι απλό τύπε! Δεν βλέπουμε όλοι ΣΚΑΙ