Ναβουχοδονόσορ
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2009
- Like
- 156
- Πόντοι
- 1
γιατί ρε πούστη , γιατί...
7 η ώρα το πρωί...red bull?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
7 η ώρα το πρωί...red bull?
Στα ΑΜΕΑ τέτοια μας δίνουν τύπεεγω οταν τελειωσα το στρατο στρΤΧ μου δωσανε κατευθειαν λευκο, αναρωτιεμαι γιατι
Εμένα πάντως μου έδωσαν λευκό γιατί μου επιστράτευσαν τα αυτοκίνηταΣτα ΑΜΕΑ τέτοια μας δίνουν τύπε
οχι ρε, μαχιμος, ι1. Ειχα τρελαθει στο σκοπετο...Στα ΑΜΕΑ τέτοια μας δίνουν τύπε
Πλάκα κάνω τύπε και στους διδάκτορες Ι1 ένοπλο ράμπο άσπρα μας δίνουν, χμμ άρα δεν έκανα πλάκα δίνουν στα ΑΜΕΑοχι ρε, μαχιμος, ι1. Ειχα τρελαθει στο σκοπετο...
\α για αυτο που λεει ο νηματοθετης. Καμια επιστρατευση. Οκτωμβριος ερχται. Τοτε , στη θητεια μου πηγα και εγω στην εξωχη , στα βουνα στα αντισκινα
Εμείς πληρώνουμε για να πάμε στα βουνά με σκηνάκια και οι άλλοι που τους πάει τζάμπα το ελλεεινικό δημόσιο κάνουν μανούρα δηλαδήςοχι ρε, μαχιμος, ι1. Ειχα τρελαθει στο σκοπετο...
\α για αυτο που λεει ο νηματοθετης. Καμια επιστρατευση. Οκτωμβριος ερχται και διεξαγεται η καθιερομενη ασκηση. Τοτε , στη θητεια μου συμμετειχα, πηγα και εγω στην εξωχη , στα βουνα στα αντισκινα
εφόσον δεν έχω αποκαλύψει τους μυστικούς κωδικούς...
Τυπε ΜΌΝΟ Βερύκιο εμπιστεύομαι στην στρατιωτική τακτική.... Ο Αυτιάς είναι μόνο για τα αναδρομικά και τις αυξήσεις σε συντάξεις!!!Τυπε ο Αυτιάς θα δωσει εντολή ποτε να βγει ο στόλος για να δείξει στον αέρα
Τυπε ο Αυτιάς θα δωσει εντολή ποτε να βγει ο στόλος για να δείξει στον αέρα
....παιζει κ με τον πουρε που εχουν καποιοι για μυαλο να κανουν ουρα στους Κηπους του Εβρου!!!!Τύφλα να εχουν οι Ρωσοι που κανουν ουρές στα συνορα της Φινλανδιας και της Γεωργίας για να το σκασουν απο την επιστρατευση. Προβλεπω αυριο ουρές προς Σκόπια και Βουλγαρια
Α, εννοειται....παιζει κ με τον πουρε που εχουν καποιοι για μυαλο να κανουν ουρα στους Κηπους του Εβρου!!!!
ένα 40% με τα διαβατήρια στα δόντια χαλαρά αν προσθέσεις συριζα, μέρα 2345, κκε (λάθος αυτοί θα μείνουν να κάνουν σαμποτάζ), ανταρσυες, πλεύση μαλακίας κλπ κλπ κλπ και την αριστερή φιλελε πλευρά των "άριστων". Δυστυχώς όμως γι'αυτούς τους πιάνουν από το αυτί και τους στέλνουν εκεί που πρέπει, ελπίζω δλδ, έτσι όπως γίναμε ποιος ξέρει τι ισχύειΤύφλα να εχουν οι Ρωσοι που κανουν ουρές στα συνορα της Φινλανδιας και της Γεωργίας για να το σκασουν απο την επιστρατευση. Προβλεπω αυριο ουρές προς Σκόπια και Βουλγαρια
Μπορω να περιμενω 4 μπελαρα 18 ραφαλ και 81 viper και μετα να ξαναθέσω το κορμι μου στις αναγκες του εθνους;....παιζει κ με τον πουρε που εχουν καποιοι για μυαλο να κανουν ουρα στους Κηπους του Εβρου!!!!
...τα f35 ξεχασεςΜπορω να περιμενω 4 μπελαρα 18 ραφαλ και 81 viper και μετα να ξαναθέσω το κορμι μου στις αναγκες του εθνους;
ενω τα ελληνικα νιατα θα ετρεχαν να σκαρφαλωσουν με ενθουσιασμο στα τρενα οπως το '40Τύφλα να εχουν οι Ρωσοι που κανουν ουρές στα συνορα της Φινλανδιας και της Γεωργίας για να το σκασουν απο την επιστρατευση. Προβλεπω αυριο ουρές προς Σκόπια και Βουλγαρια
Τύπε με Κούλη ηγέτη δεν θα τολμήσει ο απέναντι να κουνηθεί... Θα φορέσει πρώτος παραλλαγή και θα ηγηθεί στο μέτωπο!!!Τύφλα να εχουν οι Ρωσοι που κανουν ουρές στα συνορα της Φινλανδιας και της Γεωργίας για να το σκασουν απο την επιστρατευση. Προβλεπω αυριο ουρές προς Σκόπια και Βουλγαρια