Νέα

Μυρωδια - Βρωμα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα qwerty1
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 35
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigas el

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
12
Πόντοι
1
Δε γαμώ κώλο που κλάνει και μουνί που κατουρεί τήνε παίζω με το χέρι και την έχω καθαρή

soukeras1

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2012
Like
24
Πόντοι
16
το ποιο πιθανον ειναι να της εφυγε μια κοπανιστη τυροκαυτερη κλανιλα :grin:

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Δεν είναι πάντα το μουνί ρε σεις... Η καπότα είναι πλαστικό. Και όσο πιο φτηνή είναι, τόσο πιο κακής ποιότητας είναι. Με την κλεισούρα, την υγρασία και τα συναφή, η βρώμα δεν είναι περίεργο. Μου έτυχε να βρωμάει το εργαλείο μου ενώ ήμουν πεντακάθαρος κι έκανα μπάνιο και πριν και μετά, για 2 ολόκληρες μέρες! Μύρισε καλά και προσεκτικά. Πάω στοίχημα θα διακρίνεις ίχνη πλαστικίλας. Ή στο δικό σου, ή σε αυτηνής.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Δεν είναι πάντα το μουνί ρε σεις... Η καπότα είναι πλαστικό. Και όσο πιο φτηνή είναι, τόσο πιο κακής ποιότητας είναι. Με την κλεισούρα, την υγρασία και τα συναφή, η βρώμα δεν είναι περίεργο. Μου έτυχε να βρωμάει το εργαλείο μου ενώ ήμουν πεντακάθαρος κι έκανα μπάνιο και πριν και μετά, για 2 ολόκληρες μέρες! Μύρισε καλά και προσεκτικά. Πάω στοίχημα θα διακρίνεις ίχνη πλαστικίλας. Ή στο δικό σου, ή σε αυτηνής.
Αν παθαινουν ολα αυτα που λες οι καποτες καλυτερα να μην βαζεις καθολου!!!
Μηπως ήταν απο δευτερο χερι;
:headbang:

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
Αν παθαινουν ολα αυτα που λες οι καποτες καλυτερα να μην βαζεις καθολου!!!
Μηπως ήταν απο δευτερο χερι;
:headbang:

Κι εγώ ήθελα ακάποτο σε πολλές περιπτώσεις, αλλά είναι επικίνδυνο για την υγεία δυστυχώς, και δεν προσφέρεται και ως υπηρεσία. Άσε που με δυσκολεύει το πλαστικό, έχω ζήτημα και με το εργαλείο (πάντα ζορίζεται εκεί μέσα).

Εκείνη η συγκεκριμένη καπότα ήταν από επίσκεψη στο χώρο μιας call-girl. Αυτή ήταν εξαιρετική, αλλά το προφυλακτικό που μου έδωσε τα χάλασε. Καινούριο το έβγαλα, από τη συσκευασία.

Όμως πάντα μυρίζει άσχημα, μετά το σεξ με καπότα, τουλάχιστον ο Πεοκλής. Εννοείται με ΚΑΛΗ καθαριότητα, τοπική και όχι μόνο, πριν και μετά. Καλά, άλλοι δεν παίρνουν γραμμή τη μυρωδιά, μετά το σεξάκι με καπότα;

batraxos!!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2012
Κριτικές
5
Like
4.506
Πόντοι
606
Κι εγώ ήθελα ακάποτο σε πολλές περιπτώσεις, αλλά είναι επικίνδυνο για την υγεία δυστυχώς, και δεν προσφέρεται και ως υπηρεσία. Άσε που με δυσκολεύει το πλαστικό, έχω ζήτημα και με το εργαλείο (πάντα ζορίζεται εκεί μέσα).

Εκείνη η συγκεκριμένη καπότα ήταν από επίσκεψη στο χώρο μιας call-girl. Αυτή ήταν εξαιρετική, αλλά το προφυλακτικό που μου έδωσε τα χάλασε. Καινούριο το έβγαλα, από τη συσκευασία.

Όμως πάντα μυρίζει άσχημα, μετά το σεξ με καπότα, τουλάχιστον ο Πεοκλής. Εννοείται με ΚΑΛΗ καθαριότητα, τοπική και όχι μόνο, πριν και μετά. Καλά, άλλοι δεν παίρνουν γραμμή τη μυρωδιά, μετά το σεξάκι με καπότα;

φιλε υπαρχουν και με γευσεις

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γεια σας παιδια,
σημερα ειχα παει σε ενα σπιτι για την καταθεση μου (δεν θα πω ποιο για να μην πειτε διαφορα), και την στιγμή που τελειώσαμε και βγαζει την τσαπου μου απο την τρύπα, μια εντονη, εντονοτατη, βρωμα εμφανιστηκε στο δωματιο. να πω σκατιλας ίσως ειναι απλο.
Μιλάμε για βρωμα.
Πιο πριν δεν μου μυρισε το μουνι της ή η κολοτρυπίδα της κατι.

Καμια άποψη;

Ευχαριστώ
:badair: ηταν τυπε

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1

Αν ήταν κλανιά τύπε, δεν θα ζούσε ο τύπος να ποστάρει εδώ τώρα... Είχα φάει κάποτε μια κλανιά από τη Μένια, μετά το γλυφομούνι, κι έχασα το θεό. Ούτε το γατί δεν κλάνει τόσο απαίσια και βρωμερά, όπως μια γκόμενα κατά τη διάρκεια, ή μετέπειτα, των περιπτύξεων. Και μετά έχουν το θράσος να κάνουν λόγο για σαβου(ρ)άρ βίβρ!

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Γεια σας παιδια,
σημερα ειχα παει σε ενα σπιτι για την καταθεση μου (δεν θα πω ποιο για να μην πειτε διαφορα), και την στιγμή που τελειώσαμε και βγαζει την τσαπου μου απο την τρύπα, μια εντονη, εντονοτατη, βρωμα εμφανιστηκε στο δωματιο. να πω σκατιλας ίσως ειναι απλο.
Μιλάμε για βρωμα.

Καμια άποψη;

Ευχαριστώ
τυπε δε μας δινεις αναλυτικες λεπτομερειες και δεν μπορουνε οι ειδικοι του σαϊτ να σου δωσουν εξηγηση, κατ αρχην διευκρινισε σε ποια τρυπα ειχες βαλει τον μποθτζον σου  ;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Γεια σας παιδια,
Μιλάμε για βρωμα.

Καμια άποψη;

Ευχαριστώ

:2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Κριτικές
7
Like
222
Πόντοι
1
Γεια σας παιδια,
Μιλάμε για βρωμα.

Καμια άποψη;

Ευχαριστώ

να υποθέσω οτι ειναι κοριτσι απο φωκαιας απογευματινη βάρδια? αν ειναι αυτη που κατάλαβα το σώμα της βγαζειαυτή τη μυρωδιά οταν ζοριστεί και ιδρωσει, το κοριτσι ειναι καθαρο παντως απλά είναι σώμα αυτό!

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
97
Πόντοι
16
ρε μήπως παίζανε μύκητες στο μουνί???

μου έχει τύχει σε ΄τρεις κοπέλες όχι του επαγγέλματος και η μπόζα δεν παλεύεται. Και εννοείται πως δε γαμάς !

Σα να σου πνίγει τη μύτη και να φτάνει μέχρι το κρανίο η βρώμα. Σαν κατρουλίλα έντονη με μια οξύτητα μέσα !

Karageorgis

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
1
ρε μήπως παίζανε μύκητες στο μουνί???

μου έχει τύχει σε ΄τρεις κοπέλες όχι του επαγγέλματος και η μπόζα δεν παλεύεται. Και εννοείται πως δε γαμάς !

Σα να σου πνίγει τη μύτη και να φτάνει μέχρι το κρανίο η βρώμα. Σαν κατρουλίλα έντονη με μια οξύτητα μέσα !

Αντιμυκητιακές αλοιφές, οι κορασίδες, δεν κατέχανε; :think:

OP
OP
Q

qwerty1

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2006
Like
0
Πόντοι
0
τυπε δε μας δινεις αναλυτικες λεπτομερειες και δεν μπορουνε οι ειδικοι του σαϊτ να σου δωσουν εξηγηση, κατ αρχην διευκρινισε σε ποια τρυπα ειχες βαλει τον μποθτζον σου  ;)

απο μπροστά ηταν
να υποθέσω οτι ειναι κοριτσι απο φωκαιας απογευματινη βάρδια? αν ειναι αυτη που κατάλαβα το σώμα της βγαζειαυτή τη μυρωδιά οταν ζοριστεί και ιδρωσει, το κοριτσι ειναι καθαρο παντως απλά είναι σώμα αυτό!

οχι δεν ηταν της φωκαιας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom