st@rdust
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2006
- Like
- 1.469
- Πόντοι
- 366
και στο γαμησι μανΡε τύπε, στο στοίχημα δεν χωράει συναίσθημα όπως λέει και ο stardust
αλλα ειμαι σιγουροτατος οτι ου σ αυτο συμφωνει ο αλεξ
και στο γαμησι μανΡε τύπε, στο στοίχημα δεν χωράει συναίσθημα όπως λέει και ο stardust
@αλεξ
μαν εγω εγραψα πριν απο λιγο στο θρεντ του στοιχηματος για νο γκολ της αυστραλιας...
ο λιονταρος απ τις αρχες του μουντιαλ που τον παρακολουθω τα χει παει αρκετα καλα
Με πρωτη τη ΝΔ?
Να αρχισω τωρα να ρωταω συνεχεια οπως για τον νικοπολιδη και να μου πει τελικα κανενας κοσνικ "καλα σου τα λενε αλλά τυπικα εχεις δικιο"?
Ρε πατε καλα?
Η ψυχρή λογική λέει οτι θα χάσουμε από μια πιο γρήγορη και πιο τεχνική ομάδα....
Γκολ-γκολ τότε....αλλά να κερδίζουμε δεν το βλέπω...γιατί και η δική μας άμυνα είναι κακή....και από δημιουργία δεν βλέπω να έχουμε κάποιον....H άμυνα της γιαπωνίας είναι για τον πούτσο πάντως, δεν αποκλείεται παρόλο που είμαστε άχρηστοι να βάλουμε ένα γκολ
ο "σκονισμενος" μονο αληθειες μαν
Ναι.αυτός που αποβλήθηκε είναι ο Σονγκ της Μπαρτσελόνα;;;
Με πρωτη τη ΝΔ?
Να αρχισω τωρα να ρωταω συνεχεια οπως για τον νικοπολιδη και να μου πει τελικα κανενας κοσνικ "καλα σου τα λενε αλλά τυπικα εχεις δικιο"?
Ρε πατε καλα?
Μια χαρα τα ειχα παει.στις προβλέψεις σου για τις εκλογές θυμάσαι τι ξεβράκωμα είχες φάει ;)
Μια χαρα τα ειχα παει.
Περιμενω το λινκ που λεω οτι η ΝΔ θα βγει πρωτη.
Παλι στοιχημα?Με στοίχημα αν θες. Κάτσε να μπει ο τομίτο, θα φας καλά
Παλι στοιχημα?
Σαν αυτα που κερδιζω σωρηδον και δεν μου τα πληρωνει κανενας?
Και παλι δεν ειδα να κραξεις κανεναν απο αυτους που την εκαναν γυριστη.
Μια χαρα τα ειχα παει.
Περιμενω το λινκ που λεω οτι η ΝΔ θα βγει πρωτη.
Καλα, αντε ψαξε κι εσυ το κομμα τωρα.15 κωλοτούμπες είχες κάνει + την "επίσημη" πρόβλεψη και μετά πήγες να με βγάλεις μαλάκα αυτό ήταν το χειρότερο αλλά σε έβαλα στην θέση σου όμορφα ;)
15 κωλοτούμπες είχες κάνει + την "επίσημη" πρόβλεψη και μετά πήγες να με βγάλεις μαλάκα αυτό ήταν το χειρότερο αλλά σε έβαλα στην θέση σου όμορφα ;)
Καλα, αντε ψαξε κι εσυ το κομμα τωρα.
Στοιχημα δεν ξαναβαζω ποτέ εδω μεσα, γιατι βαρεθηκα να τα κερδιζω ολα και καμια κοτα να μην τα πληρωνει.Θα βάλεις στοίχημα ρε;