Chevalier Fidèle
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 306
- Πόντοι
- 386
Ειναι αυτο που λενε " μη πιστευεις πουστη λογια" τυπε
Εγω αυτη τη δυαδα θα παιξω παντως, και με τρωει το χερι να βαλω και τριτο το αντερ της κορδοβα. Μαλακια βεβαια, αλλά πιο σιγουρο απο τα τρια μου φαινεται.να σου πω την αληθεια ειναι το μονο που με φοβιζει λιγο, και δεν το λεω για λογους συναισθηματικους...
θα δω...
Αχ τι άντρας θεε μουδεν χρειαζεται να τζογαρω σε σωβρακοφορους μαντραχαλους μαναρι μου για να μπορω να σε εχω βασιλισσα :-*
εδω εβλεπε οτι θα βγει πρωτη η νδ,ξεχασες;Τι το περιμένεις;
(Να θυμήσουμε εδώ στους τηλεθεατές οτι ο άλεξ έβλεπε νίκη της ελλαδας με την Κολομβία)
Καλα, μάθε πού ειναι το κομμα στο πληκτρολογιο μπας και βγαζεις νοημα...Τι κομπλεξ να χω ρε αμπαλε με σενα λες και σε ξερω προσωπικα διαπιστωσεις κανω απο τα λιγα που διαβαζω στο φορουμ σε εχουν παρει ολοι στο ψιλο γαζι
Πες μας για τον ασο της Ρωσιας και το νο γκολ της αυστραλιας τύπε.
Οχι τιποτα αλλο, αλλά επειδη εισαι προκλητικος.
Ρε τύπε, στο στοίχημα δεν χωράει συναίσθημα όπως λέει και ο stardustΡε μην κανετε μαλακιες. Θα εχετε τα δυο παιχνιδια και θα παρακαλατε να φαμε γκολ? Ειναι γελοιο.
Πού? Για δωσε μου λινκ που να το λεω αυτο.εδω εβλεπε οτι θα βγει πρωτη η νδ,ξεχασες;
Ούτε αρνητικο ομως.Ρε τύπε, στο στοίχημα δεν χωράει συναίσθημα όπως λέει και ο stardust
Καλα, μάθε πού ειναι το κομμα στο πληκτρολογιο μπας και βγαζεις νοημα...
Στο μεσον και δεξια κατω ειναι, δεν ειναι πολυ δυσκολο.
Στα πολιτικα λεμε γρηγορα....!
Δεν ειπες,. σορυ.Είπα εγώ για νο γκολ της αυστραλίας;
Η ρωσία ήταν το πρώτο χαμένο μου ποντάρισμα στο μουντιαλ πληροφοριακά ;)
Η ψυχρή λογική λέει οτι θα χάσουμε από μια πιο γρήγορη και πιο τεχνική ομάδα....Ούτε αρνητικο ομως.
Πού? Για δωσε μου λινκ που να το λεω αυτο.
@αλεξΕίπα εγώ για νο γκολ της αυστραλίας;
Η ρωσία ήταν το πρώτο χαμένο μου ποντάρισμα στο μουντιαλ πληροφοριακά ;)
Με πρωτη τη ΝΔ?Τόσα λινκ είχε βάλει ο τομίτο
Ανακαλεσα ηδη.@αλεξ
μαν εγω εγραψα πριν απο λιγο στο θρεντ του στοιχηματος για νο γκολ της αυστραλιας...
ο λιονταρος απ τις αρχες του μουντιαλ που τον παρακολουθω τα χει παει αρκετα καλα
Αστειευεσαι?Η ψυχρή λογική λέει οτι θα χάσουμε από μια πιο γρήγορη και πιο τεχνική ομάδα....