redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
γελαει ο κοσμοςΕκεί παίζει στην κροατία
γελαει ο κοσμοςΕκεί παίζει στην κροατία
Πςςςς και γκρο πλαν ο δικός σουΕκεί παίζει στην κροατία
Ματαιοπονω. Ενταξει. Εχεις δικιο. Τι ασχολουμαι. 14 ιουνιου ξεκινησε το γιουρο, αν ξερεις.
Ομολογω οτι στο κατωτατο επιπεδο δεν εχω τύχη, καποιοι παιζουν στην εδρα τους και κερδιζουν ανετα.
Το συμβολαιο του Νικοπολιδη υπογραφηκε 7 Ιουλιου 2004 και αυτος εδω θελει στις 4 ιουλιου να ειναι παικτης του ολυμπιακου. Καλα.
Τελικα η ολυμπιακιτιδα ειναι κατι σαν την πανουκλα του μεσαιωνα. Αθεραπευτη.
Ματαιοπονω. Ενταξει. Εχεις δικιο. Τι ασχολουμαι. 14 ιουνιου ξεκινησε το γιουρο, αν ξερεις.
Ομολογω οτι στο κατωτατο επιπεδο δεν εχω τύχη, καποιοι παιζουν στην εδρα τους και κερδιζουν ανετα.
Το συμβολαιο του Νικοπολιδη υπογραφηκε 7 Ιουλιου 2004 και αυτος εδω θελει στις 4 ιουλιου να ειναι παικτης του ολυμπιακου. Καλα.
Τελικα η ολυμπιακιτιδα ειναι κατι σαν την πανουκλα του μεσαιωνα. Αθεραπευτη.
Καλα, αντε παρακει τωρα.Τραβα στο αφεντικο σου στη Συγγρου μαλακα να παρεις κανα τσιμπουκι μπας και σου δωσει καμια υποθεση που ξημεροβραδιαζεσαι στο μπου αεργε... Η μαλακιτιδα της αεΚουλας ειναι χειροτερη...
Kαλα μου λεει, αλλά τυπικα εχω δικιοσκάσε ρε
καλά σου λέει ο νικοπολίδης είχε συμφωνήσει με γαύρο πριν το γιούρο άρα ήταν ήδη ξένο σώμα για τον ΠΑΟ και χαρακτηρισμένος αρχιπροδότης έφτυνε πίσω του και τον έφτυναν, καμμία σύγκριση με περίπτωση κάμπελ, τυπικά μόνο έχεις δίκιο αυτό σου λέει
Για την ωρα ας μετρησουν το πρωτο. Καλα ξεκινησαμε.τον εχουν παρει χαμπαρι οι καμερουνεζοι τον πρανιτς και παιζουν απο την πλευρα του χωνι
Kαλα μου λεει, αλλά τυπικα εχω δικιο
Ε αλιμονο, αφου το ειπα εγω, φυσικα.ναι γιατί ουσιαστικά έχεις άδικο
Ε αλιμονο, αφου το ειπα εγω, φυσικα.
εγω παιζω ΜΟΝΟ στανταρακια απο ρεντμαν φτοολιτς 1-0 το εχουμε δωσει το στανταρακι!
το εχω δωσει στανταρακι τυπεΓια την ωρα ας μετρησουν το πρωτο. Καλα ξεκινησαμε.
Αν νικησει χωρις να φαει και γκολ, ακομη καλυτερατο εχω δωσει στανταρακι τυπε
το εχω δωσει στανταρακι τυπε
κροατια διπλο
αυστραλια no goal