Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Ματαιοπονω. Ενταξει. Εχεις δικιο. Τι ασχολουμαι. 14 ιουνιου ξεκινησε το γιουρο, αν ξερεις.
Ομολογω οτι στο κατωτατο επιπεδο δεν εχω τύχη, καποιοι παιζουν στην εδρα τους και κερδιζουν ανετα.
Το συμβολαιο του Νικοπολιδη υπογραφηκε 7 Ιουλιου 2004 και αυτος εδω θελει στις 4 ιουλιου να ειναι παικτης του ολυμπιακου. Καλα.
Τελικα η ολυμπιακιτιδα ειναι κατι σαν την πανουκλα του μεσαιωνα. Αθεραπευτη.

Τραβα στο αφεντικο σου στη Συγγρου μαλακα να παρεις κανα τσιμπουκι μπας και σου δωσει καμια υποθεση που ξημεροβραδιαζεσαι στο μπου αεργε... Η μαλακιτιδα της αεΚουλας ειναι χειροτερη...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ματαιοπονω. Ενταξει. Εχεις δικιο. Τι ασχολουμαι. 14 ιουνιου ξεκινησε το γιουρο, αν ξερεις.
Ομολογω οτι στο κατωτατο επιπεδο δεν εχω τύχη, καποιοι παιζουν στην εδρα τους και κερδιζουν ανετα.
Το συμβολαιο του Νικοπολιδη υπογραφηκε 7 Ιουλιου 2004 και αυτος εδω θελει στις 4 ιουλιου να ειναι παικτης του ολυμπιακου. Καλα.
Τελικα η ολυμπιακιτιδα ειναι κατι σαν την πανουκλα του μεσαιωνα. Αθεραπευτη.

σκάσε ρε :uglystupid:

καλά σου λέει ο νικοπολίδης είχε συμφωνήσει με γαύρο πριν το γιούρο άρα ήταν ήδη ξένο σώμα για τον ΠΑΟ και χαρακτηρισμένος αρχιπροδότης έφτυνε πίσω του και τον έφτυναν, καμμία σύγκριση με περίπτωση κάμπελ, τυπικά μόνο έχεις δίκιο αυτό σου λέει

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Τραβα στο αφεντικο σου στη Συγγρου μαλακα να παρεις κανα τσιμπουκι μπας και σου δωσει καμια υποθεση που ξημεροβραδιαζεσαι στο μπου αεργε... Η μαλακιτιδα της αεΚουλας ειναι χειροτερη...
Καλα, αντε παρακει τωρα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τον εχουν παρει χαμπαρι οι καμερουνεζοι τον πρανιτς και παιζουν απο την πλευρα του χωνι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
σκάσε ρε :uglystupid:

καλά σου λέει ο νικοπολίδης είχε συμφωνήσει με γαύρο πριν το γιούρο άρα ήταν ήδη ξένο σώμα για τον ΠΑΟ και χαρακτηρισμένος αρχιπροδότης έφτυνε πίσω του και τον έφτυναν, καμμία σύγκριση με περίπτωση κάμπελ, τυπικά μόνο έχεις δίκιο αυτό σου λέει
Kαλα μου λεει, αλλά τυπικα εχω δικιο  :jerking:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ολιτς 1-0 το εχουμε δωσει το στανταρακι!

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Να τον ακουτε τον αλεξ ειναι ειδημων και μεγαλοαναλυτης του κωλου διαφορων θεματων...Στο ποδοσφαιρο πιανει πουλια στον αερα...Αλλα το φορτε του ειναι η πολιτικη...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom