Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Οχι ρε μαλακα δεν ηταν μας ζαλισες. Μετά πήγε.
Κι η ελλαδα πηρε το euro γιατί ήταν η βάση του παναθηναικου, της καλυτερης ομαδας της ελλαδος τοτε, γιατι οχι και της ευρωπης. Και το 2006 αποκλειστήκαμε απ' το μουντιαλ γιατι ο ο νικοπολιδης ήταν στον ολυμπιακο πλεον.
Ευχαριστημένος;
Οχι ρε μαλακα, δεν ειμαι ευχαριστημενος.
Γιατι οταν βγαινει ο αλλος και με λεει βλακομετρο επειδη δεν ξερω οτι ο νικοπολιδης ηταν παικτης του ολυμπιακου στο γιουρο, δεν βγαινεις να του πεις οτι κανει λαθος.
Οκ τωρα? Αντε.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Μαρτσιν Κουσμπα ρε μουνια  :rockon:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Κι η ελλαδα πηρε το euro γιατί ήταν η βάση του παναθηναικου, της καλυτερης ομαδας της ελλαδος τοτε, γιατι οχι και της ευρωπης. Και το 2006 αποκλειστήκαμε απ' το μουντιαλ γιατι ο ο νικοπολιδης ήταν στον ολυμπιακο πλεον.
Ευχαριστημένος;

Για να λύσω τη διαφωνία σας όταν πήραμε το euro ο Νικοπολίδης ανήκε τυπικά στον Παναθηναϊκό αλλά εκεί είχε παροπλιστεί γιατί ήταν ήδη γνωστό ότι είχε κλείσει στον Ολυμπιακό...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ρε βλακομετρο τραβα στα πολιτικα να αποθεωσεις το ζαβο που εχουμε για πρωθυπουργο λεβεντομαλακα που θα μου πεις αν ηταν ο Νικοπολιδης τερματοφυλακας του Ολυμπιακου...43 χρονων εφτασες και εχεις κριση 12χρονου...
Επειδη βλεπω οτι εισαι συνδεδεμενος, περιμενω να μου πεις.
Ο Νικοπολιδης ηταν παικτης του ολυμπιακου στο γιουρο?
Δεν βαριεμαι, εχω πολυ χρονο.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Οχι ρε μαλακα, δεν ειμαι ευχαριστημενος.
Γιατι οταν βγαινει ο αλλος και με λεει βλακομετρο επειδη δεν ξερω οτι ο νικοπολιδης ηταν παικτης του ολυμπιακου στο γιουρο, δεν βγαινεις να του πεις οτι κανει λαθος.
Οκ τωρα? Αντε.

Ελα βλακακο...

14/05  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι Παναθηναικοι δεν τον αποδοκιμασαν στην απονομη επειδη ηρθε σε μας αλλα επειδη δεν σηκωσε με ορεξη το κυπελλο???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΕΜΕ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Για να λύσω τη διαφωνία σας όταν πήραμε το euro ο Νικοπολίδης ανήκε τυπικά στον Παναθηναϊκό αλλά εκεί είχε παροπλιστεί γιατί ήταν ήδη γνωστό ότι είχε κλείσει στον Ολυμπιακό...
Αρα ηταν παικτης του Παναθηναικου. Ναι ή οχι?
Ο Ολυμπιακος απεκτησε τον Νικοπολιδη στις 7 Ιουλιου 2004. ΕΠΙΣΗΜΩΣ.
Και περιμενω να ακουσω τι εχει να πει ο εξυπνακιας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ελα βλακακο...

14/05  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Οι Παναθηναικοι δεν τον αποδοκιμασαν στην απονομη επειδη ηρθε σε μας αλλα επειδη δεν σηκωσε με ορεξη το κυπελλο???

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΡΑΒΑ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΛΕΜΕ
Α ηταν στην απονομη του πρωταθληματος σαν παικτης του παναθηναικου ή του ολυμπιακου αμπαλε?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο αχαχουχας παναθηναικακιας ειναι;

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Περιμενω τύπε, ο νικοπολιδης ηταν παικτης του ολυμπιακου στο γιουρο?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Ο Νικοπολίδης αποθέωνε τον κόσμο του Ολυμπιακού όταν έγινε "κόκκινος", τον ίδιο κόσμο που του έβριζε την μάνα όσο ήταν στον παο....και κάθεστε και μαλώνετε για ένα άτομο χωρίς αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Ο Νικοπολίδης αποθέωνε τον κόσμο του Ολυμπιακού όταν έγινε "κόκκινος", τον ίδιο κόσμο που του έβριζε την μάνα όσο ήταν στον παο....και κάθεστε και μαλώνετε για ένα άτομο χωρίς αξιοπρέπεια και αυτοεκτίμηση....
Δεν μαλωνω με κανεναν. Περιμενω να μου πει αν ο Νικοπολιδης ηταν παικτης του ολυμπιακου στο γιουρο. Οι μπαρουφες δεν θα λεγονται ανωδυνως.
Και ο αμπαλος μου εβαλε λινκ που λεει οτι δεν σηκωσε την κουπα του παναθηναικου με ορεξη.
Δεν πειραζει, περιμενω.

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Α ηταν στην απονομη του πρωταθληματος σαν παικτης του παναθηναικου ή του ολυμπιακου αμπαλε?

ΒΡΕ ΑΜΠΑΛΕ το συμβολαιο εληγε ΤΥΠΙΚΑ πριν το euro ο παικτης ειχε κλεισει στον Ολυμπιακο τι δεν καταλαβαινεις???Τον Καραγκουνη τι τον εβαλες στους παικτες του Παο αφου ειχε φυγει πριν το πρωταθλημα του 04'??Η πολυ μαλακια σου εχει καψει τον εγκεφαλο ζωαδι...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
ΒΡΕ ΑΜΠΑΛΕ το συμβολαιο εληγε ΤΥΠΙΚΑ πριν το euro ο παικτης ειχε κλεισει στον Ολυμπιακο τι δεν καταλαβαινεις???Τον Καραγκουνη τι τον εβαλες στους παικτες του Παο αφου ειχε φυγει πριν το πρωταθλημα του 04'??Η πολυ μαλακια σου εχει καψει τον εγκεφαλο ζωαδι...
Ηταν παικτης του ολυμπιακου στο γιουρο 2004 ο Νικοπολιδης?

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο καμπελ σε ποια ομαδα ειναι τωρα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ευχαριστημένος;

Και της ΑΕΚ τυπε. Α επισης τωρα εχει καταντησει εθνικη γαυρου με μανιατηδες και μανωλαδες για αυτο τρωει ξεγυρισμενες στο μουντιαλ :grin:

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Δεν μαλωνω με κανεναν. Περιμενω να μου πει αν ο Νικοπολιδης ηταν παικτης του ολυμπιακου στο γιουρο. Οι μπαρουφες δεν θα λεγονται ανωδυνως.
Και ο αμπαλος μου εβαλε λινκ που λεει οτι δεν σηκωσε την κουπα του παναθηναικου με ορεξη.
Δεν πειραζει, περιμενω.

Του Ολυμπιακου βεβαια...Το συμβολαιο με τον Παο ειχε τυπικα εκπνευσει και το σηκωσε ως παικτης του Ολυμπιακου...Σε ετσουξε βλακακο?Τραβα στα πολιτικα τωρα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom