Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 160K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Εσυ μην μιλας πολυ και τραβα στα πολιτικα να μιλησεις για Σαμαρα..Ο Παο πηρε το πρωταθλημα τοτε αλλα δεν σημαινει οτι Φυσσες και Καψηδες ηταν καλυτεροι απο τους παικτες του Ολυμπιακου ουτε οτι η Ελλαδαρα εγινε ξαφνικα σχολη ποδοσφαιρου...Ημασταν σε καλυτερη κατασταση τους πιασαμε στον υπνο και that's it...Στη συνεχεια φανηκε ποσα απιδια επιανε ο σακος...Και για να σε τσαντισω λιγο ακομα ο Νικοπολιδης ηταν παικτης του Ολυμπιακου ο Στελιος της Μπολτον και ο Καραγκουνης απο την προηγουμενη χρονια της Ιντερ..Κανε τις αναγωγες σου   :thefinge:

Δε μπορω να καταλαβω που διαφωνουμε. Με αυτο που λες ενισχυσεις το επιχειρημα μου. Οτι μια ομαδα χωρις καλους παιχτες και χωρις παραδοση αν καταφερει να αποκτησει λιγο ομοιογενεια παραπανω απο τις υπολοιπες σε ενα τουρνουα εθνικων ομαδων ( ad hauc ομαδες δηλαδη ) μπορει να διακριθει. Απλα ειναι αρκετα δυσκολο και σπανιο να το κατορθωσει αυτο εθνικη ομαδα.
Και συνεχιζω απο εκει που το αφησαμε. Απο τη στιγμη που η περιοδος αυτη της ομοιογενειας για την εθνικη Ισπανιας εληξε, εχουμε την παλια γνωστη loser Ισπανια...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
ακτη Χ ξερο, τζαπαν και τα αγγλακια λογικα αν δεν μαλακιστουν

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Εσυ μην μιλας πολυ και τραβα στα πολιτικα να μιλησεις για Σαμαρα..Ο Παο πηρε το πρωταθλημα τοτε αλλα δεν σημαινει οτι Φυσσες και Καψηδες ηταν καλυτεροι απο τους παικτες του Ολυμπιακου ουτε οτι η Ελλαδαρα εγινε ξαφνικα σχολη ποδοσφαιρου...Ημασταν σε καλυτερη κατασταση τους πιασαμε στον υπνο και that's it...Στη συνεχεια φανηκε ποσα απιδια επιανε ο σακος...Και για να σε τσαντισω λιγο ακομα ο Νικοπολιδης ηταν παικτης του Ολυμπιακου ο Στελιος της Μπολτον και ο Καραγκουνης απο την προηγουμενη χρονια της Ιντερ..Κανε τις αναγωγες σου   :thefinge:
Ο Νικοπολιδης ηταν παικτης του Ολυμπιακου το καλοκαιρι του 2004?
Δεν νομιζω...
Κι επειδη ηταν ενα χρονο ο Καραγκουνης στην Ιντερ, αυτο σημαινει οτι δεν ειχε ομοιογενεια με τους επι εξαετια πρωην συμπαικτες του?
Οσο για το Γιαννακοπουλο εχεις δικιο. Κανεναν παικτη δεν ειχε ο ολυμπιακος βασικο στην ομαδα του 2004... :2funny:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Πες μου έναν καλύτερο Έλληνα μαντουμαδόρο απ' τον Καψή....

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Βαλε σκετο Χ την Ακτη και 2 την Αγγλια, σηκωνει.
θα παιξω σοβαρο για τα δεδομενα μου ποσο στη δυαδα για αυτο σκεπτομαι τις διπλες.

οι γαμωισπανοι με γυρισαν πισω σημερα,εχασα την απλα μου.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.455
Πόντοι
366
Μου εμαθες και τις αναγωγες τωρα...
ο εριναλ ειναι

Η λουκριτίτσα  σε γράφει στα παλαιότερα τον υποδημάτων (αντίστοιχο της φρασης που σίγουρα γνωρίζεις εξ ακοης ως "γραφω στα αρχιδια", τα οποία δεν πάω και στοιχημα ότι διαθέτεις ). Κι ενώ η ίδια ούτε σε θυμάται μιας και δεν υπάρχει εδώ σαν νικ, εσύ όχι μόνο την θυμάσαι αλλά διαρκώς ρωτάς γιαυτήν.Βρες το λάθος και κάνε και τις αναγωγές σου  :tooth:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Τον Μπερμουδες θα σου πει. Αυτον ειχε τοτε ο ολυμπιακος.
Μιλαμε τελικα η ολυμπιακιτιδα ειναι χειροτερη εγκεφαλικη διαστροφη απο τον φασισμο και τον κομμουνισμο.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.337
Πόντοι
8.645

:sunglasses:

%CE%9A%CF%89%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1%CF%82.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
η φανελα ακομη με 3 αστερια... ρε πως περναει ο καιρος :grin:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τον Μπερμουδες θα σου πει. Αυτον ειχε τοτε ο ολυμπιακος.
Μιλαμε τελικα η ολυμπιακιτιδα ειναι χειροτερη εγκεφαλικη διαστροφη απο τον φασισμο και τον κομμουνισμο.
Μα υπήρχε?Εγώ θυμάμαι οτι έσβησε όποιον μάρκαρε.....καλά τώρα, μην το πάμε στο πολιτικό....ποδοσφαιρικά ας μιλήσουμε....

wilm

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2010
Κριτικές
1
Like
49
Πόντοι
16
Δε μπορω να καταλαβω που διαφωνουμε. Με αυτο που λες ενισχυσεις το επιχειρημα μου. Οτι μια ομαδα χωρις καλους παιχτες και χωρις παραδοση αν καταφερει να αποκτησει λιγο ομοιογενεια παραπανω απο τις υπολοιπες σε ενα τουρνουα εθνικων ομαδων ( ad hauc ομαδες δηλαδη ) μπορει να διακριθει. Απλα ειναι αρκετα δυσκολο και σπανιο να το κατορθωσει αυτο εθνικη ομαδα.
Και συνεχιζω απο εκει που το αφησαμε. Απο τη στιγμη που η περιοδος αυτη της ομοιογενειας για την εθνικη Ισπανιας εληξε, εχουμε την παλια γνωστη loser Ισπανια...

Δεν διαφωνω σε αυτα που λες απλα η Ελλαδα του 04' εσπασε ολα τα κοντερ κωλοφαρδιας οποτε δεν μπορω να κανω τεχνικες παρατηρησεις...Σιγουρα Καραγκουνης Μπασινας Κατσουρανης ηταν φοβερη τριπλετα αλλα σκεψου οτι ο Ζηκος επαιξε τελικο τσου λου και δεν κληθηκε ο Παπαδοπουλος που εκανε οργιαστικη χρονια δεν σταυρωσε γκολ και τελικα το πηραμε με Βρυζα Χαριστεα και τον Τραιανο με 1-0 ολα τα παιχνιδια...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
Οχι, ειναι ο Ντιεγκο Κοστα που λεγατε μερικοι. Σκονταφτε στο χορταρι σημερα και επεφτε κατω.
Οταν ο Κωστας ειναι υγιης, δεν συγκρινεται με κανεναν.
Mαλλον παρακολουθεις μονο ελληνικο ποδοσφαιρο.υπαρχουν και αλλα πρωταθληματα ρε.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Mαλλον παρακολουθεις μονο ελληνικο ποδοσφαιρο.υπαρχουν και αλλα πρωταθληματα ρε.
Εχει κανεναν καλο κυνηγο η Ελσινκι και δεν τον εχω παρατηρησει ας πουμε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom