LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.338
- Πόντοι
- 8.645
Μάντζουκιτς το επόμενο....
6 απόδοση
Μάντζουκιτς το επόμενο....
Το φόρτε του είναι τα μουνέτα άσχετε.Να τον ακουτε τον αλεξ ειναι ειδημων και μεγαλοαναλυτηςτου κωλουδιαφορων θεματων...Στο ποδοσφαιρο πιανει πουλια στον αερα...Αλλα το φορτε του ειναι η πολιτικη...
τον απαξιωσες μαναρι :-*Το φόρτε του είναι τα μουνέτα άσχετε.
2.75 να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του παιχνιδιού6 απόδοση
Το φόρτε του είναι τα μουνέτα άσχετε.
Τυπε, εντελως φιλικα. Βγαλε εξω την Ιαπωνια και παιξε την δυαδα. Μια χαρα θα πληρωθεις με αποδοση στο 7.λοιπον δινω και γω τη τριαδα μου (με γαμω τους συντελεστες) κι οτι γινει...ή θα γαμησω ή θα γαμηθω...
Χ Ακτη
Νικη Αγγλια
Νικη Τζαπαν
γαμαει....ριχνω 1000 ετσι για τη πλακα6 απόδοση
Εισαι εκ του φυσικού σου τοσο κομπλεξικος, ή κάνεις και προσπαθεια να ανεβασεις την αποδοση σου?Α κανει και τον καθηγητη εκει?
Το στανταράκι να αφήσει απ' έξω?Τυπε, εντελως φιλικα. Βγαλε εξω την Ιαπωνια και παιξε την δυαδα. Μια χαρα θα πληρωθεις με αποδοση στο 7.
Καύλα μου πως πάει ,βγάλαμε τίποτα στο στοιχηματάκι? :-*τον απαξιωσες μαναρι :-*
Τυπε, εντελως φιλικα. Βγαλε εξω την Ιαπωνια και παιξε την δυαδα. Μια χαρα θα πληρωθεις με αποδοση στο 7.
Τι το περιμένεις;
(Να θυμήσουμε εδώ στους τηλεθεατές οτι ο άλεξ έβλεπε νίκη της ελλαδας με την Κολομβία)
Ρε μην κανετε μαλακιες. Θα εχετε τα δυο παιχνιδια και θα παρακαλατε να φαμε γκολ? Ειναι γελοιο.Το στανταράκι να αφήσει απ' έξω?
δεν χρειαζεται να τζογαρω σε σωβρακοφορους μαντραχαλους μαναρι μου για να μπορω να σε εχω βασιλισσα :-*Καύλα μου πως πάει ,βγάλαμε τίποτα στο στοιχηματάκι? :-*
να σου πω την αληθεια ειναι το μονο που με φοβιζει λιγο, και δεν το λεω για λογους συναισθηματικους...Τυπε, εντελως φιλικα. Βγαλε εξω την Ιαπωνια και παιξε την δυαδα. Μια χαρα θα πληρωθεις με αποδοση στο 7.
Πες μας για τον ασο της Ρωσιας και το νο γκολ της αυστραλιας τύπε.Τι το περιμένεις;
(Να θυμήσουμε εδώ στους τηλεθεατές οτι ο άλεξ έβλεπε νίκη της ελλαδας με την Κολομβία)
Εισαι εκ του φυσικού σου τοσο κομπλεξικος, ή κάνεις και προσπαθεια να ανεβασεις την αποδοση σου?
Ρε μην κανετε μαλακιες. Θα εχετε τα δυο παιχνιδια και θα παρακαλατε να φαμε γκολ? Ειναι γελοιο.