Νέα

Mundial 2014

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Cr9
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13K
  • Εμφανίσεις 161K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κατακτήσει το φετινό Mundial ?

• ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Ψήφοι: 70 44,0%
  • ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Ψήφοι: 89 56,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    159

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Λειπει ο λακης για να ψαχνει τα χιλιαδες ποστ του καθε μελους.Το ειχες πει παντως οτι
μπορει να βγει και πρωτη η ν.δ.
Το "θα βγει πρωτη η ΝΔ" εγινε "μπορει να βγει πρωτη η ΝΔ".
Μαλιστα.
Ε ναι μωρε, λεμε κατι ετσι, και μετα "πού να ψαχνουμε τωρα χιλιαδες ποστ".

Υ.Γ. Κι εγω θα πω, οτι καποτε εγραψες ενα ποστ οτι τον παιρνεις. Πού να ψαχνουμε τωρα χιλιαδες ποστ.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645
Όχι τύπε, εγώ συμφωνώ μαζί σου....αρκετά με το τίκι-τάκα, το σιχάθηκε ο κόσμος...

Ο κόσμος τράβαγε μαλακία με το τίκι τάκα απ' το 2007 μέχρι το 11.
Οταν για τους x,y λόγους αυτό το σύστημα δεν τράγαγε άλλο πλέον, προφανώς άρχισε να μην αρέσει και στον κόσμο.
Βέβαια ο άλεξ σαν κλασικός άμπαλος λέει ότι αυτό το συστημα ήταν της πλάκας ανέκαθεν.

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
πρέπει να ανοίξω ένα θρεντ να μπαίνει ο κόσμος και να χέζει το προφίλ του άλεξ πώς σου φαίνεται ;)
κοιτα, υπαρχουν αλλοι που προηγουνται κατα τη γνωμη μου για τετοιο θρεντ  ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Οταν για τους x,y λόγους αυτό το σύστημα δεν τράγαγε άλλο πλέον, προφανώς άρχισε να μην αρέσει και στον κόσμο.
Βέβαια ο άλεξ σαν κλασικός άμπαλος λέει ότι αυτό το συστημα ήταν της πλάκας ανέκαθεν.
Ποιοι ειναι οι χ, ψ λογοι που δεν τραβαει πλεον?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Έχω ξαναπεί οτι ποτέ δεν μου άρεσε....το παραδέχομαι σαν τακτική με τόσους τίτλους που έφερε σε Μπάρτσα και Ισπανία, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε σαν εικόνα....οπότε δεν είμαι σε αυτούς "που τράβαγαν μαλακία μέχρι το 11"

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Έχω ξαναπεί οτι ποτέ δεν μου άρεσε....το παραδέχομαι σαν τακτική με τόσους τίτλους που έφερε σε Μπάρτσα και Ισπανία, αλλά ποτέ δεν μου άρεσε σαν εικόνα....οπότε δεν είμαι σε αυτούς "που τράβαγαν μαλακία μέχρι το 11"
Τίτλους και αποτελεσματα φερνει και το συστημα που παιζει η Ελλαδα επι δεκα χρονια, αλλά δεν βλεπω να το λατρευουν και πολυ.
Το γυρω γυρω ολοι ομως καποιοι περιεργως το λατρευουν.
Ας ρωτησουμε τη γνωμη του Ρομπεν, που φετος αντι να φευγει η Μπαγερν απο τα πλαγια, τον υποχρεωναν να δινει 500 πασες για να ολοκληρωσει επιθεση η ομαδα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.340
Πόντοι
8.645

Εντάξει, υπάρχει και το προσωπικο γούστο, αλλά δε μπορείς να λες οτι ηταν συστημα της πλακας οταν έχει φέρει τόσους τίτλους τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικο επίπεδο

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
Τίτλους και αποτελεσματα φερνει και το συστημα που παιζει η Ελλαδα επι δεκα χρονια, αλλά δεν βλεπω να το λατρευουν και πολυ.
Το γυρω γυρω ολοι ομως καποιοι περιεργως το λατρευουν.
Ας ρωτησουμε τη γνωμη του Ρομπεν, που φετος αντι να φευγει η Μπαγερν απο τα πλαγια, τον υποχρεωναν να δινει 500 πασες για να ολοκληρωσει επιθεση η ομαδα.
Αφού έπαιξε στην κόντρα με την εθνική και έλαμψε το πρόσωπό του τύπε :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
το φάγαν απ' το 47' οι μαλάκες. Μάλλον πάει το under  :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom