Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 749K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (2 μέλη και 30 επισκέπτες)

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.796
Πόντοι
5.585
Εγώ ξέρω πως αντί να είμαστε εδώ μέσα και να μιλάμε για το κορίτσια που είναι όλα μπουκιά και συγχώριο, ασχολούμαστε τώρα δύο σελίδες με τον "μουνογιατρό".
Ας μην του κάνουμε άλλο την χάρη γιατί στην τελική του δίνουμε και αξία.
Έλα να συγκεντρωθούμε πίσω στα δικά μας τα όμορφα και τα πικάντικα!

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
104
Πόντοι
0
"συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει". Ότι πιο αντιπροσωπευτικό έχω διαβάσει μέχρι τώρα για την Άννα!!! Εύγε Σοφή!!! Πολύ ωραίο!!!

Εγώ ξέρω πως αντί να είμαστε εδώ μέσα και να μιλάμε για το κορίτσια που είναι όλα μπουκιά και συγχώριο, ασχολούμαστε τώρα δύο σελίδες με τον "μουνογιατρό".
Ας μην του κάνουμε άλλο την χάρη γιατί στην τελική του δίνουμε και αξία.
Έλα να συγκεντρωθούμε πίσω στα δικά μας τα όμορφα και τα πικάντικα!
Σιγά μην του δώσω αν και στην τελική σε εμένα θα καταλήξει πάλι ξέρει αυτός. Καλό υπόλοιπο.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.687
Πόντοι
1.056
Multi Massage DIAMOND i Milfo RULA Trela !!!
IMG-20250102-WA0000.jpg

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
528
Πόντοι
81
Η Αννα είναι εξαιρετικά ζεστός άνθρωπος και πολύ όμορφη για την ηλικία της…Το παρελθόν της δεν το ξέρω και ούτε με ενδιαφέρει.Απλα λέω πως αν ήταν και αυτή μέσα στα κορίτσια του καταστήματος θα απογειωνόταν το μαγαζί …Αν την προσέβαλα ζητώ συγγνώμη,απλά αναγνωρίζω το ωραίο!

Εγγρ.
17 Απρ 2023
Like
164
Πόντοι
0
Μάγκες, ο ΑΝΤΡΑΣ ξεχωρίζει για 2 πράγματα.
Το ένα είναι ο λόγος του.
Χάνεται η αξιοπρέπεια
σήμερα στους ανθρώπους
για αυτό και βλέπεις σπάνια
παλιούς ωραίους τρόπους..

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
452
Πόντοι
21
Καλημερα στην ομαδα καλη χρονια,εχουμε φωτο απο την ΣΟφια την καινουργια κοπελα?

Sofi41

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2023
Like
104
Πόντοι
0
"συμπεριφέρεται με τον πελάτη σαν τον αυγό να μην σπάσει". Ότι πιο αντιπροσωπευτικό έχω διαβάσει μέχρι τώρα για την Άννα!!! Εύγε Σοφή!!! Πολύ ωραίο!!!
Καί όμως έτσι είναι πραγματικά εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πιάσω τόν κολο του αυθεντικού γιατί δεν έχω ανάγκη. Αλλά όταν εγώ είμαι σε αυτό το μαγαζί και με το πού μπενεις μέσα σου έρχεται να βγάλεις τα παπούτσια σου λυπάσαι και να πατήσεις μέσα . Πέρα από αυτό δεν έχω δουλέψει σε πολλά μασατζιδικα στα 15 μου χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά είναι το τέταρτο πού αλλάζω και θα σάς το πο πού δεν το περίμενα να το πω ποτέ αυτό η Άννα κερδίζει την Λάρισα πολύ πάρα πολύ ξέρω τι λέω...γιαυτό diamond πρώτη θέση από όλες τις πλευρές nirvana διστιχος δευτερι θέση μόνο για την υποδοχή για τα κορίτσια τους δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν είμαι πελάτης και ούτε ξέρω τα κορίτσια. Χρόνια πολλά σε όλους.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Καλημερα στην ομαδα καλη χρονια,εχουμε φωτο απο την ΣΟφια την καινουργια κοπελα?
Εγώ είμαι

acab3

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
452
Πόντοι
21
Καί όμως έτσι είναι πραγματικά εγώ δεν είμαι από τους ανθρώπους που θα πιάσω τόν κολο του αυθεντικού γιατί δεν έχω ανάγκη. Αλλά όταν εγώ είμαι σε αυτό το μαγαζί και με το πού μπενεις μέσα σου έρχεται να βγάλεις τα παπούτσια σου λυπάσαι και να πατήσεις μέσα . Πέρα από αυτό δεν έχω δουλέψει σε πολλά μασατζιδικα στα 15 μου χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά είναι το τέταρτο πού αλλάζω και θα σάς το πο πού δεν το περίμενα να το πω ποτέ αυτό η Άννα κερδίζει την Λάρισα πολύ πάρα πολύ ξέρω τι λέω...γιαυτό diamond πρώτη θέση από όλες τις πλευρές nirvana διστιχος δευτερι θέση μόνο για την υποδοχή για τα κορίτσια τους δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί δεν είμαι πελάτης και ούτε ξέρω τα κορίτσια. Χρόνια πολλά σε όλους.

Εγώ είμαι
το καταλαβα βρε με ολοσωμη εννοουσα οτι θες ομως καλημερα

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
567
Πόντοι
300

Εγώ είμαι
Εγώ Σοφία μου έχω πάει μόνο μία φορά σε μαγαζί αυτού του είδους και παρόλο που πέρασα τέλεια με την κοπέλα, κατά τα άλλα αντιμετώπισα μία τυπική υποδοχή, όχι κρύα, αλλά τυπική, που δεν είχε καμία σχέση με της Άννας, η οποία ακόμα και την πρώτη φορά που πήγα μου συμπεριφερθηκε σαν να με ξέρει χρόνια. Όσο για τον χώρο δε, άσε, καμία σχέση με το Diamond. Γι' αυτό λοιπόν έχει γίνει και το αγαπημένο μου στέκι, όπως λέει και ο φίλος @manos1810. Όσο για τα κορίτσια, έχω περάσει με όλες από πολύ καλά μέχρι τέλεια. Μόνο μαζί δεν έχουμε βρεθεί ακόμα, λόγω του ότι έχεις λίγο καιρό, αλλά σύντομα θα τα πούμε και από "κοντά" και είμαι σίγουρος ότι θα έχω μαζί σου μία συνεδρία ανάλογη με αυτές των άλλων κοριτσιών. Καλημέρα και καλή φώτιση να έχουμε!!!

georgel

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
3
Like
802
Πόντοι
81

Εγώ είμαι
Δουλεύετε σήμερα στο μαγαζί?

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.796
Πόντοι
5.585
Ο άντρας που χει λεβεντιά
ποτέ του δεν θα χάσει
τσι τρόπους του τσι όμορφους
ακόμα και αν γεράσει..
Σαν είν' ο τράγος δυνατός,
δεν τονε στένει (σταματάει) η μάντρα.
Ο Άντρας κάμει τη γενιά
κι όχι η γενιά τον Άντρα!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.796
Πόντοι
5.585

Εγώ είμαι
Για αυτό κι εμείς Σόφη μου, επειδή ντρεπόμαστε να πατήσουμε, ξαπλώνουμε!
Μην πάει ο νου σου στο πονηρό!!!

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.796
Πόντοι
5.585
Εγώ Σοφία μου έχω πάει μόνο μία φορά σε μαγαζί αυτού του είδους και παρόλο που πέρασα τέλεια με την κοπέλα, κατά τα άλλα αντιμετώπισα μία τυπική υποδοχή, όχι κρύα, αλλά τυπική, που δεν είχε καμία σχέση με της Άννας, η οποία ακόμα και την πρώτη φορά που πήγα μου συμπεριφερθηκε σαν να με ξέρει χρόνια. Όσο για τον χώρο δε, άσε, καμία σχέση με το Diamond. Γι' αυτό λοιπόν έχει γίνει και το αγαπημένο μου στέκι, όπως λέει και ο φίλος @manos1810. Όσο για τα κορίτσια, έχω περάσει με όλες από πολύ καλά μέχρι τέλεια. Μόνο μαζί δεν έχουμε βρεθεί ακόμα, λόγω του ότι έχεις λίγο καιρό, αλλά σύντομα θα τα πούμε και από "κοντά" και είμαι σίγουρος ότι θα έχω μαζί σου μία συνεδρία ανάλογη με αυτές των άλλων κοριτσιών. Καλημέρα και καλή φώτιση να έχουμε!!!
Κι επειδή DRAGON XXX μερικοί μπερδεύουν την πούτσα με την βούρτσα, νομίζουν πως επειδή η Άννα είναι ευγενική και δοτική με όλους τους πελάτες και κάνει το παν για να τους κάνει να νιώσουν άνετα, πως θέλει και να περάσουν στο δωμάτιο μαζί της.
Αλλά τι να το κάνεις;
Οι αληθινοί άντρες σήμερα είναι η εξαίρεση.
Για αυτό κι εγώ το φωνάζω όπου βρεθώ κι όπου σταθώ, άλλο άντρας και άλλο αρσενικό.
Φτάσαμε στο σημείο να καταλήγουν γυναίκες στην εντατική και να πεθαίνουν από το ξύλο!
Ποιος θεωρείται άντρας και κάνει κάτι τέτοιο;
Άσε με κι έχω κόρες κι αν κάποιος αγγίξει και μια τρίχα τους, σιγά μην περιμένω την Ελληνική δικαιοσύνη.
Αυτός στο χώμα κι εγώ στην φυλακή.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.538
Πόντοι
2.456

Εγώ είμαι
"η Άννα κερδίζει την Λάρισα"
"diamond πρώτη θέση από όλες τις πλευρές nirvana διστιχος δευτερι θέση "
Παίζει beef ?
:coffee:

• Χαχα
Αντιδράσεις: Sofi41

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom