DRAGON XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2024
- Κριτικές
- 7
- Like
- 559
- Πόντοι
- 300
Το νέο έτος ξεκίνησε με Ρούλα από το εν λόγω μαγαζί. Δεν θα σας κουράσω, θα πω μόνο ότι είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είναι έτσι με μένα, επειδή έχουμε συνευρεθεί πολλές φορές ή αν είναι η χημεία που έχουμε, αλλά για να μην προλαβαίνει να καθίσει, μάλλον σημαίνει ότι αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά με όλους. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση όμως, είναι ότι δεν μένει μόνο εκεί. Αντικαθιστά την Άννα, όταν αυτή ασχολείται με κάτι άλλο και απαντάει στα τηλέφωνα σημειώνοντας μέχρι και ραντεβού (μου έχει τύχει δυο φορές). Την μία μάλιστα, απ' ότι έμαθα, είχε αντικαταστήσει την Άννα, επειδή είχε μία δουλειά και πήγε αργότερα. Και το κερασάκι στην τούρτα. Ενώ είχαμε τελειώσει και έπινα το ποτάκι μου μέχρι να φύγω, την βλέπω να μαζεύει τις πετσέτες από ένα δωμάτιο που είχε αδειάσει. Τι να πω ρε παιδιά. Ο Θεός να την έχει καλά αυτήν την κοπέλα.
ΥΓ. Φεύγοντας είδα την Κατερίνα να έχει ντυθεί κανονικά με τα ρούχα της και να φεύγει και αυτήν. Σχόλασε? Πετάχτηκε για τσιγάρα? Όπου και να πήγαινε όμως, εμένα, μόνο που την είδα με τα ρούχα της, με αναστάτωσε το παλιοκόριτσο!!!
Καλό σας βράδυ!!!
ΥΓ. Φεύγοντας είδα την Κατερίνα να έχει ντυθεί κανονικά με τα ρούχα της και να φεύγει και αυτήν. Σχόλασε? Πετάχτηκε για τσιγάρα? Όπου και να πήγαινε όμως, εμένα, μόνο που την είδα με τα ρούχα της, με αναστάτωσε το παλιοκόριτσο!!!
Καλό σας βράδυ!!!