Νέα

Ad Multi Massage Diamond Spa-Εθνάρχου Μακαρίου 18

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Diamond Spa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 743K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
559
Πόντοι
300
Το νέο έτος ξεκίνησε με Ρούλα από το εν λόγω μαγαζί. Δεν θα σας κουράσω, θα πω μόνο ότι είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είναι έτσι με μένα, επειδή έχουμε συνευρεθεί πολλές φορές ή αν είναι η χημεία που έχουμε, αλλά για να μην προλαβαίνει να καθίσει, μάλλον σημαίνει ότι αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά με όλους. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση όμως, είναι ότι δεν μένει μόνο εκεί. Αντικαθιστά την Άννα, όταν αυτή ασχολείται με κάτι άλλο και απαντάει στα τηλέφωνα σημειώνοντας μέχρι και ραντεβού (μου έχει τύχει δυο φορές). Την μία μάλιστα, απ' ότι έμαθα, είχε αντικαταστήσει την Άννα, επειδή είχε μία δουλειά και πήγε αργότερα. Και το κερασάκι στην τούρτα. Ενώ είχαμε τελειώσει και έπινα το ποτάκι μου μέχρι να φύγω, την βλέπω να μαζεύει τις πετσέτες από ένα δωμάτιο που είχε αδειάσει. Τι να πω ρε παιδιά. Ο Θεός να την έχει καλά αυτήν την κοπέλα.
ΥΓ. Φεύγοντας είδα την Κατερίνα να έχει ντυθεί κανονικά με τα ρούχα της και να φεύγει και αυτήν. Σχόλασε? Πετάχτηκε για τσιγάρα? Όπου και να πήγαινε όμως, εμένα, μόνο που την είδα με τα ρούχα της, με αναστάτωσε το παλιοκόριτσο!!!
Καλό σας βράδυ!!!

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.236
Πόντοι
206
Μια ερώτηση σε ολους τους φίλους του μαγαζιού για να δω αν είστε παρατηρητικοί.....
Τι το μοναδικό εχει αυτο το μαγαζι σαν χώρος που δεν υπαρχει πουθενα αλλου? Προσοχή στον χώρο αναφέρομαι.....
Αλλά μαγαζιά έχουν πολύ καλύτερους χώρους

Jack Bing

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2022
Like
1.236
Πόντοι
206
Το νέο έτος ξεκίνησε με Ρούλα από το εν λόγω μαγαζί. Δεν θα σας κουράσω, θα πω μόνο ότι είναι το κάτι άλλο. Δεν ξέρω αν είναι έτσι με μένα, επειδή έχουμε συνευρεθεί πολλές φορές ή αν είναι η χημεία που έχουμε, αλλά για να μην προλαβαίνει να καθίσει, μάλλον σημαίνει ότι αυτό που κάνει, το κάνει πολύ καλά με όλους. Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση όμως, είναι ότι δεν μένει μόνο εκεί. Αντικαθιστά την Άννα, όταν αυτή ασχολείται με κάτι άλλο και απαντάει στα τηλέφωνα σημειώνοντας μέχρι και ραντεβού (μου έχει τύχει δυο φορές). Την μία μάλιστα, απ' ότι έμαθα, είχε αντικαταστήσει την Άννα, επειδή είχε μία δουλειά και πήγε αργότερα. Και το κερασάκι στην τούρτα. Ενώ είχαμε τελειώσει και έπινα το ποτάκι μου μέχρι να φύγω, την βλέπω να μαζεύει τις πετσέτες από ένα δωμάτιο που είχε αδειάσει. Τι να πω ρε παιδιά. Ο Θεός να την έχει καλά αυτήν την κοπέλα.
ΥΓ. Φεύγοντας είδα την Κατερίνα να έχει ντυθεί κανονικά με τα ρούχα της και να φεύγει και αυτήν. Σχόλασε? Πετάχτηκε για τσιγάρα? Όπου και να πήγαινε όμως, εμένα, μόνο που την είδα με τα ρούχα της, με αναστάτωσε το παλιοκόριτσο!!!
Καλό σας βράδυ!!!
Αυτά που λες γίνονται λίγο πολύ σε πολλά μαγαζιά
ακόμη και στουντιο τα έχω δει κάποια

tenten956

Μέγας
Εγγρ.
6 Μαρ 2011
Κριτικές
68
Like
4.338
Πόντοι
4.130
Σιγουρα όπου υπαρχει ομάδα και πνεύμα συνεργασίας.....δεν θα το δεις στο 42 στο Λαγουμιτζή και καποια αλλα....

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
559
Πόντοι
300
Δεν αντιλέγω. Όπως έγραψα και πιο πάνω δεν έχω μεγάλη εμπειρία από μαγαζιά αυτού του είδους ή στούντιο. Ωστόσο και ενώ και οι άλλες κοπέλες βοηθάνε και υπάρχει ένα άριστο πνεύμα συνεργασίας, η Ρούλα είναι το μεγάλο όπλο του μαγαζιού. Κακά τα ψέματα. Όπως προείπα αν και δεν έχω μεγάλη εμπειρία από αλλά μαγαζιά, δύσκολα πιστεύω ότι το μεγάλο όπλο του μαγαζιών αυτών, θα έκανε χαμαλικι.

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
559
Πόντοι
300
Άκυρο παλικάρια αυτο που εγραψα για την ιδιαιτερότητα του χωρου, το αποσύρω....
Κρίμα. Πάνω που μας έβαλες τροφή για σκέψη, μας αφήνεις στα κρύα του λουτρού. Χαχα

manos 1810

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
2.746
Πόντοι
5.345
Άκυρο παλικάρια αυτο που εγραψα για την ιδιαιτερότητα του χωρου, το αποσύρω....
Πάντως εγώ έχω να πω ότι ο χώρος σε σχέση με άλλους,έχει όντως μια ιδιεταιρότητα.
Από τα σκαλοπάτια αρχίζει μια ζεστή ατμόσφαιρα με ξεχωριστή διακόσμηση που επεκτείνεται μέχρι το σαλονάκι και τον χώρο αναμονής. Τα τραπεζάκια, οι καρέκλες, οι καναπέδες, τα τασάκια, τα φωτιστικά έχουν επιλεγεί από διάφορα μέρη του κόσμου οπότε υπάρχουν τουλάχιστον 20 διαφορετικές τεχνοτροπίες. Το θέμα είναι πως μπορείς να βρεις χώρους που έχουν μια ζεστή διακόσμηση στον χώρο αναμονής. Όχι σαν αυτή του diamond αλλά ζεστή. Όμως μέχρι εκεί. Τα δωμάτια είναι κρύα και τυπικά δωμάτια μασάζ. Στο diamond η ζεστασιά του χώρου και η ξεχωριστή διακόσμηση συνεχίζεται και στα δωμάτια με αποτέλεσμα κάθε δωμάτιο να αποτελεί ένα διαφορετικό θέμα. Αυτό βέβαια που παίζει σημαντικό ρόλο είναι και οι υπηρεσίες των κοριτσιών.
Μπορεί βέβαια ο χώρος να είναι λίγο μικρός και να υπάρχει ένας προβληματισμός μερικές φορές όταν έχει πολυκοσμία,ως προς την ιδιωτικότητα αλλά και μεγάλη αναμονή σε ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα η οποία μπορεί μεν να είναι διαθέσιμη αλλά να μην υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.
Είμαι όμως σίγουρος πως το 2025,κάποια έκπληξη μας ετοιμάζει η Άννα η οποία μέσω του νήματος, αφουγκράζεται τις ανησυχίες μας και την προβληματίζουν ουσιαστικά!!!
Λέω εγώ τώρα........

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
559
Πόντοι
300
Πάντως εγώ έχω να πω ότι ο χώρος σε σχέση με άλλους,έχει όντως μια ιδιεταιρότητα.
Από τα σκαλοπάτια αρχίζει μια ζεστή ατμόσφαιρα με ξεχωριστή διακόσμηση που επεκτείνεται μέχρι το σαλονάκι και τον χώρο αναμονής. Τα τραπεζάκια, οι καρέκλες, οι καναπέδες, τα τασάκια, τα φωτιστικά έχουν επιλεγεί από διάφορα μέρη του κόσμου οπότε υπάρχουν τουλάχιστον 20 διαφορετικές τεχνοτροπίες. Το θέμα είναι πως μπορείς να βρεις χώρους που έχουν μια ζεστή διακόσμηση στον χώρο αναμονής. Όχι σαν αυτή του diamond αλλά ζεστή. Όμως μέχρι εκεί. Τα δωμάτια είναι κρύα και τυπικά δωμάτια μασάζ. Στο diamond η ζεστασιά του χώρου και η ξεχωριστή διακόσμηση συνεχίζεται και στα δωμάτια με αποτέλεσμα κάθε δωμάτιο να αποτελεί ένα διαφορετικό θέμα. Αυτό βέβαια που παίζει σημαντικό ρόλο είναι και οι υπηρεσίες των κοριτσιών.
Μπορεί βέβαια ο χώρος να είναι λίγο μικρός και να υπάρχει ένας προβληματισμός μερικές φορές όταν έχει πολυκοσμία,ως προς την ιδιωτικότητα αλλά και μεγάλη αναμονή σε ραντεβού με συγκεκριμένη κοπέλα η οποία μπορεί μεν να είναι διαθέσιμη αλλά να μην υπάρχει διαθέσιμο δωμάτιο.
Είμαι όμως σίγουρος πως το 2025,κάποια έκπληξη μας ετοιμάζει η Άννα η οποία μέσω του νήματος, αφουγκράζεται τις ανησυχίες μας και την προβληματίζουν ουσιαστικά!!!
Λέω εγώ τώρα........
Συμφωνώ απόλυτα τόσο με περιγραφή του χώρου, όπου φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ χρήμα εκεί μέσα όσο και με το πρόβλημα που δημιουργείτε όταν υπάρχει πολύς κόσμος. Από την άλλη η Άννα σίγουρα κατανοεί το πρόβλημα και κάνει ότι μπορεί. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρει να βρει κάτι μέσα στο 2025 και να δώσει μια οριστική λύση στο θέμα.

DRAGON XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2024
Κριτικές
7
Like
559
Πόντοι
300
Αν και ο συναγωνιστής @tenten956 απέσυρε το θέμα, εμένα μου έχει κάνει εντύπωση, αν και όπως προανέφερα δεν έχω εμπειρία από παρόμοιους χώρους, οι πολλές εικόνες και εικονοστάσια που έχει στο μικρό το σαλονάκι. Προφανώς ο ανωτέρω συναγωνιστής δεν εννοούσε αυτό, αλλά εμένα αυτό μου έχει κάνει εντύπωση.

G1100XX

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2024
Κριτικές
2
Like
79
Πόντοι
0
Συμφωνώ απόλυτα τόσο με περιγραφή του χώρου, όπου φαίνεται ότι έχει πέσει πολύ χρήμα εκεί μέσα όσο και με το πρόβλημα που δημιουργείτε όταν υπάρχει πολύς κόσμος. Από την άλλη η Άννα σίγουρα κατανοεί το πρόβλημα και κάνει ότι μπορεί. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρει να βρει κάτι μέσα στο 2025 και να δώσει μια οριστική λύση στο θέμα.
Καλησπέρα στην ομάδα και από μένα συναγωνιστές και καλή χρονιά να έχουμε.
Όντως πιστεύω ότι κάτι έχει στα project η κυρία Άννα θα μας την κάνει την έκπληξη μέσα στο 2025.

Pussy Doctor

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2015
Κριτικές
9
Like
906
Πόντοι
371
Λέω εγώ τώρα........
Η υποδοχή του μαγαζιού έχει μοναδική ζεστασιά για τα καταστήματα του είδους, θα συμφωνήσω.

OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.637
Πόντοι
1.056
Αν και ξέρω ότι η Άννα δεν θα ξαναπεράσει σε δωμάτιο, θα της κένταγα με μεγάλη χαρά τη σούφρα αν το αποφάσιζε…!!! Ειδικά τώρα που το ρόστερ του μαγαζιού είναι περιορισμένο… γιατί είναι μεγάλο πουτανί και γουστάρει τρελά την πούτσα η μιλφάρα!
Katarki prepi na drepese dhen sevese ute to nero pou sou prosfero ute ton kalosini mou edho mesa ksero oti ta grafis afta otan erkese edho sto magazi ute ta matia dhen sikonis a pano ala edho mesa ehis megalo thraso thelo poli na erthis ke na mou ta pis apo konda an an ke ta ehis toso megala ta kremasmena sou PUSSI DOCTOR DROPISOUU

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
Diamond Spa

Diamond Spa

Μασατζίδικο
Εγγρ.
1 Ιαν 1970
Like
9.637
Πόντοι
1.056
Α) Δεν μου προσφέρεις τίποτα χωρίς το ανάλογο αντίτιμο, ούτε σε εμένα ούτε στους υπόλοιπους πελάτες.
Β) Δεν ξέρω τι είναι το “neto” που γραφείς.
Γ) Δεν καταλαβαίνω πραγματικά γιατί παρεξηγήθηκες. Εδώ μέσα δεν απευθυνόμαστε σε εκκλησίασμα, ούτε διαπίστωσα ποτέ να ντρέπεσαι όταν έρχεσαι στο δωμάτιο και μας παίρνεις μάτι την ώρα που κάνουμε ντους.
Δ) Όταν έρχομαι στο μαγαζί κάνουμε εξαιρετικές συζητήσεις και αυτό δεν θα αλλάξει.
Ε) Ούτε καν ξέρεις ποιος είμαι!!!
To nero enousa ela esi perna apo dho ke tha dhixsi an se ksero PUSSY Otan kanis O belatis Dush ego ke kathisteri i beni sto Dush prepi na eho to numou ia na bi i kopela i na se pari ke nase vgali exso i kopela ia na bi o epomenos belatis i na enimerono ti kopela afti ine i dhuliamou na min se ksepetaxi prepi na tis enimerono tis kopeles ksero kala ti dhuliamou PUSSY pu thasou paro ke mati me ta kremasmena sou emena me iper kalipti ofon pu eho ke ute ton eho kripsi se kanenan PUSSY ....

Τελευταία τροποποίηση:

Johnstef

Σπουδαίος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
48
Like
5.976
Πόντοι
2.846
υπάρχει ένας προβληματισμός μερικές φορές όταν έχει πολυκοσμία,ως προς την ιδιωτικότητα
εγώ πάλι σκέφτομαι ακριβώς το αντίθετο. Ένα από τα πράγματα που μου αρέσουν ΠΟΛΥ στο κατάστημα είναι ότι, ειδικά όταν η Άννα σε βάζει να καθίσεις στο μέσα δωματιάκι, δεξιά όπως μπαίνουμε, έχεις συνεχώς οπτική επαφή με τα κορίτσια, συγχρωτίζεσαι μαζί τους, βλέπεις το πήγαινε-έλα τους, λες μια καλημέρα.
Ενώ σε άλλα μασάζ σε κρύβουν πίσω από ένα παραβάν και, ειδικά αν πας με ραντεβού, βλέπεις μόνο την κοπέλα που έχεις ζητήσει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom